30yasinda kocaya kacmak

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..

Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.

Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.

Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.

Hala nasıl böyle kafalarda olunuyor anlamıyorum ya çok kötü gerçekten. Kaçın gidin amaan hiç arkanıza bile bakmayın kim ne derse desin siz mutlu olduktan sonra hiç önemi yok
Bilmiyorum kafam cok karisik ve korkuyorum. Emin oldugum insandan suphe etmeye basladim seni kandiriyo turk kiziyla evlenmek icin salyalari akiyo bunlarin vs. Safsin kandin tavladi seni inanma gibi seylerle konuyu zoraki kapattik. Ama ben istiyorum?

O tabirin yas ile alakasi yok..
Cok cok ecnebi bir kocaya kacti derler :)
Azmis diyenini hic duymadim :)
Bence sen bu kafa karisikligiyla birak bulgaristana gitmeyi,semtinin marketine dahi gidemezsin :)

Sevgilinizin Bulgar olmasından tamamen bağımsız olarak yapıyorum yorumumu. Kaçmayın..

O tabirin yas ile alakasi yok..
Cok cok ecnebi bir kocaya kacti derler :)
Azmis diyenini hic duymadim :)
Bence sen bu kafa karisikligiyla birak bulgaristana gitmeyi,semtinin marketine dahi gidemezsin :)
Anlamadim demek istediginizi. Hangi kafayla? Neyi kast ettiniz?
Bu arada yurt disinda yasiyoruz burdayiz turkiye yada baska biyere gitmeye niyetimiz yokk?

Sadece Bulgar olduğu için mi istemiyorlar yoksa başka sebepleri de var mı?şimdi genelde ailenin kanının isinmadigi bir evlilik yürümüyor.

Bilmiyorum kafam cok karisik ve korkuyorum. Emin oldugum insandan suphe etmeye basladim seni kandiriyo turk kiziyla evlenmek icin salyalari akiyo bunlarin vs. Safsin kandin tavladi seni inanma gibi seylerle konuyu zoraki kapattik. Ama ben istiyorum?
Ne alaka ya, neden aksın salyaları (!) ? Asıl günümüzde AB vatandaşları evlenmek için çok cazip değil mi?

Bulgar mı demek istediniz? Niye sansürlediniz?

Kaçmak yerine ben bu adamla evleniyorum ister yanımda olursunuz ister karşımda diyemiyor musunuz? Kaçmak ne bu devirde?
Diyemiyorum cunku agresiflik var korkuyorum ustume yurundugu icin. Tmm diye konu kapandi

Ailenizin istememesindeki tek sebep Türk olmamasi mi? Çok saçmaymış. Güvendiğiniz ailenizin sevdiği insanlar varsa araya sokabilirsiniz konuşup ikna ederler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…