30yasinda kocaya kacmak

Evet maddi sorunum yok allaha sukurler olsun. Calisiyorumda. Kendi arabam biraz birikimim var. Ailemin tek varligi, hayatta var olmalari onun disinda fazla birsey paylasmiyoruz.

Tesekkur ederim yorumun icin. Bugun piskologumlada konustum. Kendimi daha iyi hissediyorum.

Bi arkadasim dedi ki, ailenin saglik durumu iyi degil. Hasta gozuyle bakarsan daha kolay hazmedebilirdin. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda kizlar?

Okumus egitimli kizlar kocaya kacmaz, en fazla sevdigi ile evlendi derler. Sizin durumunuz hangisi?

Tesekkur ederim yorumun icin. Bugun piskologumlada konustum. Kendimi daha iyi hissediyorum.

Bi arkadasim dedi ki, ailenin saglik durumu iyi degil. Hasta gozuyle bakarsan daha kolay hazmedebilirdin. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda kizlar?
Orada bulabilir miziniz bilmiyorum ama dr lindsay c gibson isimli bir uzmanın olgunlaşmamış ebeveynlerin yetişkin çocukları isimli bir kitabı var. Ailenizdeki sorunun ne olduğunu görmenize yardım eder. Aileniz sağlıklı insanlar değil, bundan emin olabilirsiniz. Piskoloğunuzla bu konu hakkında uzun uzun konuşun bu konu hakkında, kendinize gelmenizi sağlayacağına eminim.

kaçmayın ailenize rest çekin gidin evlenin eminseniz adamdan yüzde yüz

anne babanız haklı

Kaçıcak kadar seviyor musunuz önemli olan bunun cevabı

Kaçmak İçin mi evleniyorsun evlenmek için mi kaçıyorsun gerek var mı böyle heyecanlara rutin sevgili olarak takılsanız zamana bıraksanız neye yetişmek için kaçacaksınız ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…