30yasinda kocaya kacmak

Bilmiyorum kafam cok karisik ve korkuyorum. Emin oldugum insandan suphe etmeye basladim seni kandiriyo turk kiziyla evlenmek icin salyalari akiyo bunlarin vs. Safsin kandin tavladi seni inanma gibi seylerle konuyu zoraki kapattik. Ama ben istiyorum?
E yazsana madem ailecek yurt disindayiz diye.
Yahu yurt disinda kocaya kacti,kadinin azginliktan gozu karardi gibi tabirler var mi ?
Bu konular orada biraz daha sakin karsilanmiyor mu ?
Turkiye'de olsan bir nebze derim de Yurt disinda aileniz haricinde kim der ki bu kiz azmis,kocaya kacmis seklinde.

Ne kaçması ya kim nereye kaçıyor 😅

Ben evleniyorum isteyen kabul eder benim yanımda olur isteyen etmez deyip eşyalarınızı toplayıp çıkacaksınız.

Gecenin bir vakti bohçanızı camdan adamın kucağına atarak kaçmayı düşünmüyorsunuz heralde 😅😅
Ben namusum icin yasarim yuz yuze gorusmedin degil mi diye tansyonlar yukseldi

Korkarak buyutuldum korkuyorum haliyle ama sizin dediginiz gibi asla yapamam. Yaparsam gizli. Beni bulup oldurur diye korkuyorum resmen. Kafayi yer

Yas 30. Kacma anca ergenler arasinda olmuyor mu?
Saglikli karar veremiyorlar ,yaslar kucuk ,is yok Vs.
Fakat siz 30yasindasiniz..ne kacmasi 🙄
Eminseniz, askdan gözünüz kör olmadiysa. (Cünkü ask Karin doyurmuyor. ) Evlenin.

Tek sebep o. Onlar kani bozuk duzgun cikmaz vs
tek sebep ırkı diyorsun da kasımda açtığın konuda adamın maddi gücü olmadığını, bu yüzden depresyonda olduğunu ve bu nedenle evlilik için adım atamadığınızı söylemişsin.

Ayrıca hangi devirde yaşıyoruz ne kaçarak evlenmesi?

tek sebep o diyorsun da kasımda açtığın konuda adamın maddi gücü olmadığını, bu yüzden depresyonda olduğunu ve bu nedenle evlilik için adım atamadığınızı söylemişsin.

Ayrıca hangi devirde yaşıyoruz ne kaçarak evlenmesi?

Evet dogru bazi seyler yoluna girdi. Babama bikac ay sonra soylicektim ama annem beni sirtimdan vurdu aciga cikardi yapcak bizey yokk

Ne alaka ya, neden aksın salyaları (!) ? Asıl günümüzde AB vatandaşları evlenmek için çok cazip değil mi?

+++
Bulgarlar AB vatandaşı, ne yapsınlar bizim pasaportu :olamaz:

Konu sahibesi şurayı anlayamadım

1. Adamın soyu sopu belli değil derken? Yani herkes bir anne babanın oğlu sizinki ağaçta mı yetişmiş?
2. Ailen bizim soyumuza bu soysuz! arkadaş karışamaz derken sizin aile padişah soyu falan mı?

Evet dogru bazi seyler yoluna girdi. Babama bikac ay sonra soylicektim ama annem beni sirtimdan vurdu aciga cikardi yapcak bizey yokk
Yani ailen adamı maddi gücü olmayan depresyonda bir adam olarak tanıdı. Ee istememeleri gayet doğal değil mi böyle bir durumda?

36 mi ciddimisin? O nasil oldu neden kacti ailesi baskin miydi.
Evet gozum yiyo mu. Yemez bence ama boylede mutlu olamicamki napcam allahim
Bu zamanda kaçmak vizyonsuzluk🙃
Benim arkadaşımın durumu farklı annesi evlenmesini istemiyordu yalnız kalmamak icin.
Nikah kıydı sonra haber verdi.

Yanlış hatırlamıyorsam ilk evliliğiniz olmayacak bu. Sütten zaten ağzınız yanmış, yoğurdu üfleyerek yiyin derim.
Ayrıca kaçmak ne ya?
Eğitimsiz, 16-17 yaşında kızcağızlar geliyor gözümün önüne. :olamaz:
Ya kacmaktan kastim sessiz sedasiz evi terk etmek

Ben namusum icin yasarim yuz yuze gorusmedin degil mi diye tansyonlar yukseldi

Korkarak buyutuldum korkuyorum haliyle ama sizin dediginiz gibi asla yapamam. Yaparsam gizli. Beni bulup oldurur diye korkuyorum resmen. Kafayi yer

Bu adamla mı bu adamsız mı olur artık bilemem ama konu sahibesi ailen normal değil, bence ülke değiştir bunlardan fersaaaaaah fersah kaç

30 yasinda koca kadinsin, yuzunu gormedigin adamla mi evlenecekmissin:KK57:

Back
X