- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
Tek sebep o. Onlar kani bozuk duzgun cikmaz vsSadece Bulgar olduğu için mi istemiyorlar yoksa başka sebepleri de var mı?şimdi genelde ailenin kanının isinmadigi bir evlilik yürümüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek sebep o. Onlar kani bozuk duzgun cikmaz vsSadece Bulgar olduğu için mi istemiyorlar yoksa başka sebepleri de var mı?şimdi genelde ailenin kanının isinmadigi bir evlilik yürümüyor.
E yazsana madem ailecek yurt disindayiz diye.Bilmiyorum kafam cok karisik ve korkuyorum. Emin oldugum insandan suphe etmeye basladim seni kandiriyo turk kiziyla evlenmek icin salyalari akiyo bunlarin vs. Safsin kandin tavladi seni inanma gibi seylerle konuyu zoraki kapattik. Ama ben istiyorum?
Ben namusum icin yasarim yuz yuze gorusmedin degil mi diye tansyonlar yukseldiNe kaçması ya kim nereye kaçıyor
Ben evleniyorum isteyen kabul eder benim yanımda olur isteyen etmez deyip eşyalarınızı toplayıp çıkacaksınız.
Gecenin bir vakti bohçanızı camdan adamın kucağına atarak kaçmayı düşünmüyorsunuz heralde![]()
tek sebep ırkı diyorsun da kasımda açtığın konuda adamın maddi gücü olmadığını, bu yüzden depresyonda olduğunu ve bu nedenle evlilik için adım atamadığınızı söylemişsin.Tek sebep o. Onlar kani bozuk duzgun cikmaz vs
Konustuk dedi ki annem. Turkle evlenmek istiyo hepsi rank atlamak icin. Turk vatandasligi almak icin. Halbuki turkiyede falan yasamiyoruzdaNe alaka ya, neden aksın salyaları (!) ? Asıl günümüzde AB vatandaşları evlenmek için çok cazip değil mi?
tek sebep o diyorsun da kasımda açtığın konuda adamın maddi gücü olmadığını, bu yüzden depresyonda olduğunu ve bu nedenle evlilik için adım atamadığınızı söylemişsin.
Ayrıca hangi devirde yaşıyoruz ne kaçarak evlenmesi?
Asıl sorunuza cevap verecek olursam güzellikle ailenizi ikna etmeye bakın. Arkada bir aile bırakınca, onun kalıntıları üzerine sağlıklı bir aile kurulamıyor bence.Ne alaka ya, neden aksın salyaları (!) ? Asıl günümüzde AB vatandaşları evlenmek için çok cazip değil mi?
Aaa ilk defa duydum.cok iyi insanlar Kırklarelinde çok vardı Bulgar göçmeni tanıdığımız aynı bizim gibiler.ne önyargılı bakış açısı.Tek sebep o. Onlar kani bozuk duzgun cikmaz vs
Ne alaka ya, neden aksın salyaları (!) ? Asıl günümüzde AB vatandaşları evlenmek için çok cazip değil mi?
Türk vatandaşlığı almak için biriyle evlenmek isteyecek pek kimse yoktur benceKonustuk dedi ki annem. Turkle evlenmek istiyo hepsi rank atlamak icin. Turk vatandasligi almak icin. Halbuki turkiyede falan yasamiyoruzda
hahaahhaha hiç güleceğim yoktu :)) Anneniz olayı çok yanlış anlamış maalesef.Konustuk dedi ki annem. Turkle evlenmek istiyo hepsi rank atlamak icin. Turk vatandasligi almak icin. Halbuki turkiyede falan yasamiyoruzda
Komik buldunuz galiba ama kim oldugumu ne sartlarda yasadigimi bilmiyosunuz. Yorumunuz uzduBu ne biçim konu la![]()
Yani ailen adamı maddi gücü olmayan depresyonda bir adam olarak tanıdı. Ee istememeleri gayet doğal değil mi böyle bir durumda?Evet dogru bazi seyler yoluna girdi. Babama bikac ay sonra soylicektim ama annem beni sirtimdan vurdu aciga cikardi yapcak bizey yokk
Bu zamanda kaçmak vizyonsuzluk36 mi ciddimisin? O nasil oldu neden kacti ailesi baskin miydi.
Evet gozum yiyo mu. Yemez bence ama boylede mutlu olamicamki napcam allahim
Ya kacmaktan kastim sessiz sedasiz evi terk etmekYanlış hatırlamıyorsam ilk evliliğiniz olmayacak bu. Sütten zaten ağzınız yanmış, yoğurdu üfleyerek yiyin derim.
Ayrıca kaçmak ne ya?
Eğitimsiz, 16-17 yaşında kızcağızlar geliyor gözümün önüne.![]()
Ben namusum icin yasarim yuz yuze gorusmedin degil mi diye tansyonlar yukseldi
Korkarak buyutuldum korkuyorum haliyle ama sizin dediginiz gibi asla yapamam. Yaparsam gizli. Beni bulup oldurur diye korkuyorum resmen. Kafayi yer