30yasinda kocaya kacmak

Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..

Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.

Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.

Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
Kaçıpta mutlu olanı görmedim.

+++
Bulgarlar AB vatandaşı, ne yapsınlar bizim pasaportu :olamaz:

Konu sahibesi şurayı anlayamadım

1. Adamın soyu sopu belli değil derken? Yani herkes bir anne babanın oğlu sizinki ağaçta mı yetişmiş?
2. Ailen bizim soyumuza bu soysuz! arkadaş karışamaz derken sizin aile padişah soyu falan mı?

Babasi belli ama ayrilmis gitmis evden terk etmis gibi bisey bunlari. Butun mesele genleri ve tasidigi kan. Onlar hiristiyan olur biliyosun demi falan dedi ala karsildaki musluman ve istedigim olcude. Ama sende yuttun mu falan dedi kesinlikle inanmadi. Oyle olsada istisnalar kaideyi bozmaz. Nihayetinde herkes ozune doner dedi. Senin is yas dedi.

Bizim soydan cok deli kendisi annemde destekcisi. Onun muslumanligindan nolur ki falan deyisi

Elin adamı için ailenizi silmeyin. Yabancı uyruklu bir adamı hemen kabul edemezler benim ailem de böyledir. Sevdirmeye çalışın adamı tanıtım anne varsa annenizden başlayın.

Elin adamı için ailenizi silmeyin. Yabancı uyruklu bir adamı hemen kabul edemezler benim ailem de böyledir. Sevdirmeye çalışın adamı tanıtım anne varsa annenizden başlayın.
Iki senedir asla ve asla. Kesinlikle kabul etmeyecekker. Belli oldu. O p*c 0cocugu buraya gekemez dedi babam. Duyarsam gorustugune mesul kabul etmem haberin olsun uyarmadi deme dedi

Konustuk dedi ki annem. Turkle evlenmek istiyo hepsi rank atlamak icin. Turk vatandasligi almak icin. Halbuki turkiyede falan yasamiyoruzda

annen yurtdışında yaşayıp ülkenin cidden kıskanıldığını falan sanıyor herhalde😅
çok güldüm bu fikrine..
edirnedeki ticarettende haberi yok zaar.
adam değilde siz karlı çıkarsınız..

konunuza gelince koskoca kadınsınız hazırlıklarınızı yapın nikah gününüzü alın davetiyelerini verin gelen gelir gelmeyen gelmez.

Aile Türkiyede yasayan göcmenlerin harıl harıl Bulgaristan vatandaslıgı icin,milyorlar harcadıgını bilmiyor herhalde😅
Napsın adamlar buranın vatandaslıgnı pardonda.Biz vatandasıyız sürünüyorz🤦🏻‍♀️
Ayrıca 30 yasında kacmak nedir yahu😑

Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..

Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.

Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.

Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
30 yaşında anne babanızın karşısına çıkıp ben bu adamla evleneceğim diyecek güçte değilseniz aman ha kaçmayın. Kaçtığınız yerde sizi yerler.

Soyu sopu belirsiz ne ya? Bulgarmış işte, nesi belirsiz değil. İnsanın soyunda çok millet olabilir, bu soysuz demek değil. İğrenç bir zihniyeti var ailenizin.

E o zaman neden aileni takıyosun ki?
Türkiye'de olsan belki imkanın kısıtlıdır derdim.
İşin gücün var mı maddi olarak bağımsız mısın ne durumdasın bilmiyorum ama buraya kıyasla daha özgürsündür,imkanın vardır diye düşünüyorum.
Kaçmak değilde ben bu insanla evlenicem isteyen yanımda olur isteyen karşımda diyerek resti çek.
Sonuçta yabancı ülkedesin orda kanun,nizam daha iyi işliyodur,babanın seni şöyle yaparım ederim diyip tehdit etmesine bakma bence.
30 yaşına gelmişsin yani,çocuk değilsin.
Yurt dışında yaşayıp yabancı damat istememekte güzel kafaymış cidden.

Back
X