- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
Ailem bilmiyo bunu. Hal olmayacak seyler degil durumlar duzeliyorda zatenYani ailen adamı maddi gücü olmayan depresyonda bir adam olarak tanıdı. Ee istememeleri gayet doğal değil mi böyle bir durumda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem bilmiyo bunu. Hal olmayacak seyler degil durumlar duzeliyorda zatenYani ailen adamı maddi gücü olmayan depresyonda bir adam olarak tanıdı. Ee istememeleri gayet doğal değil mi böyle bir durumda?
Annenize tesüf ederim, anneler kızların en yakın sırdaşıdır bu yaptığı hiç olmamış.Evet dogru bazi seyler yoluna girdi. Babama bikac ay sonra soylicektim ama annem beni sirtimdan vurdu aciga cikardi yapcak bizey yokk
Sizin memleket neresi ya aşırı merak ettimKonustuk dedi ki annem. Turkle evlenmek istiyo hepsi rank atlamak icin. Turk vatandasligi almak icin. Halbuki turkiyede falan yasamiyoruzda
Beni sirtimdan vurdu hic beklemezdim. Babamin yaninda birinin anlatacaklari var. Kendine cok guveniyo sanada konussun diye basladiAnnenize tesüf ederim, anneler kızların en yakın sırdaşıdır bu yaptığı hiç olmamış.
Konu sahibi o konuda bişey dememiş ama soy sop ifadesinin arka planında yatan mesele dini farklılık olabilir.+++
Bulgarlar AB vatandaşı, ne yapsınlar bizim pasaportu
Konu sahibesi şurayı anlayamadım
1. Adamın soyu sopu belli değil derken? Yani herkes bir anne babanın oğlu sizinki ağaçta mı yetişmiş?
2. Ailen bizim soyumuza bu soysuz! arkadaş karışamaz derken sizin aile padişah soyu falan mı?
Evet iste. Gorusmek bulusmak konusmak namussuzluk mu oluyo yani. Gercekten cikmazdayim.Bu adamla mı bu adamsız mı olur artık bilemem ama konu sahibesi ailen normal değil, bence ülke değiştir bunlardan fersaaaaaah fersah kaç
30 yasinda koca kadinsin, yuzunu gormedigin adamla mi evlenecekmissin![]()
Eyvah eyvah Bulg. Eyvah . Eywah eyvah. Ben onun göçmüşünü biliyorum . Çok içlerinde kaldımMerhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.
Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.
Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
Ben namusum icin yasarim yuz yuze gorusmedin degil mi diye tansyonlar yukseldi
Korkarak buyutuldum korkuyorum haliyle ama sizin dediginiz gibi asla yapamam. Yaparsam gizli. Beni bulup oldurur diye korkuyorum resmen. Kafayi yer
Konustuk dedi ki annem. Turkle evlenmek istiyo hepsi rank atlamak icin. Turk vatandasligi almak icin. Halbuki turkiyede falan yasamiyoruzda
30 yaşında olgun bir kadınsınız, kararlarınıza saygı duymalarını isterdim. Umarım güzellikle orta yolu bulursunuz.Beni sirtimdan vurdu hic beklemezdim. Babamin yaninda birinin anlatacaklari var. Kendine cok guveniyo sanada konussun diye basladi
Adamı görmemiş mi?Bu adamla mı bu adamsız mı olur artık bilemem ama konu sahibesi ailen normal değil, bence ülke değiştir bunlardan fersaaaaaah fersah kaç
30 yasinda koca kadinsin, yuzunu gormedigin adamla mi evlenecekmissin![]()
Anlatirmisin biraz?Eyvah eyvah Bulg. Eyvah . Eywah eyvah. Ben onun göçmüşünü biliyorum . Çok içlerinde kaldımAilene hak vermiyorum . Ama anlayamazsınız net buraya yazıyorum. Hayat felsefesi bizden çok farklı bilgine.
Anlamadım ben. Gidip nikah kıyarsan bulup seni öldürürler ama kaçarak evlenirsen öldürmezler mi?Ben namusum icin yasarim yuz yuze gorusmedin degil mi diye tansyonlar yukseldi
Korkarak buyutuldum korkuyorum haliyle ama sizin dediginiz gibi asla yapamam. Yaparsam gizli. Beni bulup oldurur diye korkuyorum resmen. Kafayi yer
konu sahibinin kendisi de yurtdışında yaşıyor diye hatırlıyorum. Muhtemelen onun da AB pasaportu vardır+++
Bulgarlar AB vatandaşı, ne yapsınlar bizim pasaportu
Konu sahibesi şurayı anlayamadım
1. Adamın soyu sopu belli değil derken? Yani herkes bir anne babanın oğlu sizinki ağaçta mı yetişmiş?
2. Ailen bizim soyumuza bu soysuz! arkadaş karışamaz derken sizin aile padişah soyu falan mı?
Seni kandirdi safsin inandin diye kesinlikle ciddiye almadi ki. Kendimi 5 yasinda cocuk gibi hissettim caresiz dinlenmeyip. Beni cirkinlestirme kimseye umut verme gonder. Gorustugunu duyarsam seni mahfeferim dihe ustume yurudu tmm demek zorunda kaldim.30 yaşında olgun bir kadınsınız, kararlarınıza saygı duymalarını isterdim. Umarım güzellikle orta yolu bulursunuz.
Bu cümleden, babası belli değil, şeklinde anladım ben, yanlış anladıysam özür dilerim ama böyle anladımve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
Evet iste. Gorusmek bulusmak konusmak namussuzluk mu oluyo yani. Gercekten cikmazdayim.
Zaten biiryle tanistim diye konuya girdigimde. Hepiniz yiyosunuz bu halti diye pis pis bakti.
konu sahibinin kendisi de yurtdışında yaşıyor diye hatırlıyorum. Muhtemelen onun da AB pasaportu vardır
Vizyonsuzluk derken?Bu zamanda kaçmak vizyonsuzluk
Benim arkadaşımın durumu farklı annesi evlenmesini istemiyordu yalnız kalmamak icin.
Nikah kıydı sonra haber verdi.