- 17 Mayıs 2015
- 1.351
- 647
- 123
Tek mesele genetigi ve tasidigi kanibence biraz detay verin sadece millet değildir belki iş meslek nedir .
siz çalışıyormusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek mesele genetigi ve tasidigi kanibence biraz detay verin sadece millet değildir belki iş meslek nedir .
siz çalışıyormusunuz
Evet oyle. Ne onerirsiniz benim gibi sindirilmis birine?Konu sahibi adına üzüldüm bedenen yurtdisinda ama kafası ortacağda yaşayan bir ailesi var. Evlerden ırak nasıl çocuklarını sindirmis adam.
Hangi ülkeye yaşadığını sanmıyorum ama Almanya,Belçika gibi gurbetçi ağırlıklı bir ülke olduğunu tahmin ediyorum.Eğer öyleyse oralar muz cumhuriyeti değil,kanunun,polisin olduğu modern Avrupa ülkeleri sonuçta.Baban bu saydıklarının hiç birini yapamaz.Babam fena tehdit etti korkuttu beni.. anlamamaniza bi taraftan seviniyorum cunku hep boyle. Fikrim istegim saygi duyulmadi ve korkarak sindirildim hep. Babam kafayi yer yasayamaz gitsem. Namussuz olurum. Yuz yuze gelmediigmi sadece is yerinde tandiigmi dusunyyo. Yoksa giriscekti bana. Telefonu elimden alir vs diye korkuyorum kestiremiyorum
Yahu Bulgar göçmeni ile Bulgar aynı mı?Aaa ilk defa duydum.cok iyi insanlar Kırklarelinde çok vardı Bulgar göçmeni tanıdığımız aynı bizim gibiler.ne önyargılı bakış açısı.
Turşunumu kuracakmis baban ey allahim.Seni kandirdi safsin inandin diye kesinlikle ciddiye almadi ki. Kendimi 5 yasinda cocuk gibi hissettim caresiz dinlenmeyip. Beni cirkinlestirme kimseye umut verme gonder. Gorustugunu duyarsam seni mahfeferim dihe ustume yurudu tmm demek zorunda kaldim.
Bulgarlar rahat olup hiristiyan olduklari icin ama karsimdakiler turk yani. Kendisi musluman kendince yasamaya calisanKonu sahibi o konuda bişey dememiş ama soy sop ifadesinin arka planında yatan mesele dini farklılık olabilir.
Eh bende dedim ama anlatamadim dinlemediler. Bana kandirilmis bizim saf gozuyle bakip ciddiye bile almadilarYani ben de anlayamadım açıkçası, nerden baksam tutmuyor madem herkes AB vatandaşı adam evlenerek bir çıkar sağlamıyor ki![]()
Yakisiklilik bi yana cok karakterli davrandi bastan beri. Dediginiz gibi yapamam belki ama cekip giderim iste. Daha cok taze dusunuyorum nasil etsem napsamYa keşke bende Bulgar koca bulsam. Yakışıklım oluyorlarkarşıdaki kişinin en nihayetinde bir ailesi annesi babası var yani soysuz sopsuz ne demek? Ne saçma. Ben yerinizde olsam karşımdakine yüzde yüz güveniyorsam aileme derim ben evleniyorum xxxxx tarihinde geliyorsanız gelin gelmiyorsanız da siz bilirsiniz.
İtalyan erkeklerini öneririmYa keşke bende Bulgar koca bulsam. Yakışıklım oluyorlarkarşıdaki kişinin en nihayetinde bir ailesi annesi babası var yani soysuz sopsuz ne demek? Ne saçma. Ben yerinizde olsam karşımdakine yüzde yüz güveniyorsam aileme derim ben evleniyorum xxxxx tarihinde geliyorsanız gelin gelmiyorsanız da siz bilirsiniz.
Keske bende sizin hayati yasamis olsaydimda boyle seyler var mi diye sasirsaydim.. saka degil bende iste anfa bukadar basiyo kafam
Evet oyle derler ama benim basimdakiler bana karsi zerre saygilari yok. Korkuylada olsa dedikleri olmali ve cok yargiliyolar. Bildigin dinciler. Oyle yada boyle katlanamiyorum evde yasamayaKaçmayın
Anne baba ezilmez
Ozaman neden konu actim. Karsimdakiyle iletisimi keser gorucu beklerdim benceSizin iş olmaz. Senin kafa da aileninkinden çok farklıymış gibi hissetmedim
Yanlış anlamisim başta net yazmamıştım Bulgar mi gocmen mi diye.hadi diyelim Bulgar kişi iyi değil ailesi bu zihniyette çok mu haklı.IpYahu Bulgar göçmeni ile Bulgar aynı mı?
Canım onlar Bulgaristan a Osmanlı zamanında yerleşen daha sonra ülkemize dönen insanlar ya i hepsi Türk.
Bu adam direk Bulgarmis. Bu arada ben ailesine hak vermedim değil. Tanıdığım çoğu Bulgar ipsiz sapsız ne olduğu belirsiz kişilerdi belli ki konu sahibinin anlaştığı kişi de bu gruptan. İyisine denk gelememiş...
Tek mesele genetigi ve tasidigi kani