30yasinda kocaya kacmak

Babam fena tehdit etti korkuttu beni.. anlamamaniza bi taraftan seviniyorum cunku hep boyle. Fikrim istegim saygi duyulmadi ve korkarak sindirildim hep. Babam kafayi yer yasayamaz gitsem. Namussuz olurum. Yuz yuze gelmediigmi sadece is yerinde tandiigmi dusunyyo. Yoksa giriscekti bana. Telefonu elimden alir vs diye korkuyorum kestiremiyorum
Hangi ülkeye yaşadığını sanmıyorum ama Almanya,Belçika gibi gurbetçi ağırlıklı bir ülke olduğunu tahmin ediyorum.Eğer öyleyse oralar muz cumhuriyeti değil,kanunun,polisin olduğu modern Avrupa ülkeleri sonuçta.Baban bu saydıklarının hiç birini yapamaz.
Hee yapıyosada acıma şikayet et vallaha.
İşinde var sanırım neden hala çocuk gibi onlardan izin alıyosun ki?
Kendi parasını kazanan,30 yaşında insansın.
Türkiyede olsan cidden anlarım da yurt dışındasın yaa.

Aaa ilk defa duydum.cok iyi insanlar Kırklarelinde çok vardı Bulgar göçmeni tanıdığımız aynı bizim gibiler.ne önyargılı bakış açısı.
Yahu Bulgar göçmeni ile Bulgar aynı mı? ☺️☺️
Canım onlar Bulgaristan a Osmanlı zamanında yerleşen daha sonra ülkemize dönen insanlar ya i hepsi Türk.
Bu adam direk Bulgarmis. Bu arada ben ailesine hak vermedim değil. Tanıdığım çoğu Bulgar ipsiz sapsız ne olduğu belirsiz kişilerdi belli ki konu sahibinin anlaştığı kişi de bu gruptan. İyisine denk gelememiş...

Seni kandirdi safsin inandin diye kesinlikle ciddiye almadi ki. Kendimi 5 yasinda cocuk gibi hissettim caresiz dinlenmeyip. Beni cirkinlestirme kimseye umut verme gonder. Gorustugunu duyarsam seni mahfeferim dihe ustume yurudu tmm demek zorunda kaldim.
Turşunumu kuracakmis baban ey allahim.

Ya keşke bende Bulgar koca bulsam. Yakışıklım oluyorlar 🤣 karşıdaki kişinin en nihayetinde bir ailesi annesi babası var yani soysuz sopsuz ne demek? Ne saçma. Ben yerinizde olsam karşımdakine yüzde yüz güveniyorsam aileme derim ben evleniyorum xxxxx tarihinde geliyorsanız gelin gelmiyorsanız da siz bilirsiniz.

Ya keşke bende Bulgar koca bulsam. Yakışıklım oluyorlar 🤣 karşıdaki kişinin en nihayetinde bir ailesi annesi babası var yani soysuz sopsuz ne demek? Ne saçma. Ben yerinizde olsam karşımdakine yüzde yüz güveniyorsam aileme derim ben evleniyorum xxxxx tarihinde geliyorsanız gelin gelmiyorsanız da siz bilirsiniz.
Yakisiklilik bi yana cok karakterli davrandi bastan beri. Dediginiz gibi yapamam belki ama cekip giderim iste. Daha cok taze dusunuyorum nasil etsem napsam

İtalyan erkeklerini öneririm 😂

Kaçmayın
Anne baba ezilmez

Keske bende sizin hayati yasamis olsaydimda boyle seyler var mi diye sasirsaydim.. saka degil bende iste anfa bukadar basiyo kafam
  • Kendin için yaşa 30 yaşında bir bayansın
  • Burda 1 ailede aynısını söyledi kızlarına. kız ailesine razılıkla olsun yoksa ben bu çoçuktan başakasını istemiyorum dedi.
  • Kız çoçukla evlendi babası dügüne katılmadı.
  • 1 yıl sonra kızın babasının gözde damadı oldu Portekiz çoçuk.
  • SEVGİLİNDEN eminsen sevginin peşinden git../

IpYahu Bulgar göçmeni ile Bulgar aynı mı? ☺️☺️
Canım onlar Bulgaristan a Osmanlı zamanında yerleşen daha sonra ülkemize dönen insanlar ya i hepsi Türk.
Bu adam direk Bulgarmis. Bu arada ben ailesine hak vermedim değil. Tanıdığım çoğu Bulgar ipsiz sapsız ne olduğu belirsiz kişilerdi belli ki konu sahibinin anlaştığı kişi de bu gruptan. İyisine denk gelememiş...
Yanlış anlamisim başta net yazmamıştım Bulgar mi gocmen mi diye.hadi diyelim Bulgar kişi iyi değil ailesi bu zihniyette çok mu haklı.

Tek mesele genetigi ve tasidigi kani

Babana tane tane oturup anlatmak isterdim. Bir şey olmuyor korkunc degil. 😂 İnsanin ailesinde birden fazla millet olabilir bu soysuzluk değil ki. Bizim aile Turk- slav ulkeleri karisimi arada azeri, alman, dan, cerkes... evlilikler var. Aksine çok güzel bir şey çeşit.

Ama lutfen adamla gidecekseniz ailenizin bu öldürmeli saldirgan tavirlarini anlatin, adamin aklina gelmeyebilir boyle şeyler boşuna başini belaya sokmayin. Korkunçlar cunku

Back
X