- 18 Şubat 2018
- 13.013
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.642
- 598
- 44
Tövbe yarabbim hala Bulgar diyor,adı ne Hüsamettin mi?Bulgarla evliyim . Zehir etti hayatımı. Baştan efendi düzgün görünüyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe yarabbim hala Bulgar diyor,adı ne Hüsamettin mi?Bulgarla evliyim . Zehir etti hayatımı. Baştan efendi düzgün görünüyordu
Sarışın mavi gözlü türk mü olur bulgardir onlarAblacım Bulgar deme o zaman Muhacir falan de.
Bu yüzden mi duygusuz oldun? Yoksa hep duygusuz muydun?Bulgarla evliyim . Zehir etti hayatımı. Baştan efendi düzgün görünüyordu
Ahh nasıl anlasacagiz biz sizle,benim sülalenin yarısı öyle.Evet evet gavuruz bizSarışın mavi gözlü türk mü olur bulgardir onlar![]()
Sarışın mavi gözlü türk mü olur bulgardir onlar![]()
Ne sacmaliyon bacım tanışıyor muyuzBu yüzden mi duygusuz oldun? Yoksa hep duygusuz muydun?
Senden sonra mi adi ve ..c oldu :\Bulgarla evliyim . Zehir etti hayatımı. Baştan efendi düzgün görünüyordu
Kurban olsunlar ona kurban
Aynı delikten çıkmadık haddimizi bilelim.Ne sacmaliyon bacım tanışıyor muyuz
Ne denırkı bılmem .Kımse ıcın degmezMerhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..
Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.
Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.
Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
Sen duygusuz derken durdukyere haddini biliyordun ne alaka şimdiAynı delikten çıkmadık haddimizi bilelim.
Daha sadece bu yorumunuza kadar gelebildim, bir avrupa ülkesindeyseniz polisten yardım isteyip izinizi bile kaybettirme şansınız varken neden bu kadar sinmişsiniz. Nasıl psikopat aileler bunlar da özgürlüğün zirvesini yaşayan ülkelerde sizleri böyle bastırıp haklarınızdan mahrum bırakıyorlar. Sevgilinizle evlenirsiniz evlenmezsiniz bir şey diyemem ama yiyeceğiniz bir tokatla polise sığındığınızda onları muma çevirdiklerini biliyoruz. Nazarboncuk bile kaçtı ailesinden sapık kocasından. Çaresiz değilsiniz çare SİZSİNİZ, basıp gitmenize bakar. Şehir değiştirseniz kim bilecek neredesiniz. Ülke bile değiştirebilirsiniz. 30 yaşında bir kadının telefonunu almak dövmek nasıl bir şey ya. Çalışıyorsunuz gücünüz var. Basın gidin, yoksa sizi kendileri gibi bir manyakla evlendirirler.Yorumun icin tesekkur ederim. Butun bu yazdiklarini ben zaten biliyorum. Aileme hak vermiyorum. Zor sartlar altinda yasiyorum onlarla birlikte ve piskolojim alt ust. Bu evden gitmek istiyorum. Ne yasadigimi bilmiyosunuz. Dayak yemek istemiyorum oldurulmek istemiyorum gozu donecek olan insanin suyuna gidiyorum mecburen. Evet bende kendime kiziyorum ama durum bu. Boyle. Benim derdim elalem degil. Benim derdim korkuyla yasamak ve karsimdakinin neler yapabilecegini kestirememek. Beni tanimiyosunuz
Ataturkte türk tipi var yörük ataları. Ama benim eşimde direk gavur tipi var. Olay sarışınlık mavi göz değil. Tipi bağırıyor
Bu o dimi Şimdi baktım.profili kapalıBu yüzden mi duygusuz oldun? Yoksa hep duygusuz muydun?
Annene babana az duygu hissettiğini, hayvanları sevmediğini söylerken iyi de benim sorum mu battı? Merak ediyorum.Sen duygusuz derken durdukyere haddini biliyordun ne alaka şimdi
Evet o kapamıs profiliBu o dimi Şimdi baktım.profili kapalı
Siz de gocmenle evlisiniz sanirim,ama onunla alakasi yok.Bulgarla evliyim . Zehir etti hayatımı. Baştan efendi düzgün görünüyordu
Ama bu işe yaramaz.Evet o kapamıs profili
Biber gazını önce kocasında deneseymiş iyiymiş o zamanEvet o kapamıs profili