30yasinda kocaya kacmak

Sarışın mavi gözlü türk mü olur bulgardir onlar 🙃
images (54).webp
 
Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..

Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.

Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.

Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
Ne denırkı bılmem .Kımse ıcın degmez
 
Yorumun icin tesekkur ederim. Butun bu yazdiklarini ben zaten biliyorum. Aileme hak vermiyorum. Zor sartlar altinda yasiyorum onlarla birlikte ve piskolojim alt ust. Bu evden gitmek istiyorum. Ne yasadigimi bilmiyosunuz. Dayak yemek istemiyorum oldurulmek istemiyorum gozu donecek olan insanin suyuna gidiyorum mecburen. Evet bende kendime kiziyorum ama durum bu. Boyle. Benim derdim elalem degil. Benim derdim korkuyla yasamak ve karsimdakinin neler yapabilecegini kestirememek. Beni tanimiyosunuz
Daha sadece bu yorumunuza kadar gelebildim, bir avrupa ülkesindeyseniz polisten yardım isteyip izinizi bile kaybettirme şansınız varken neden bu kadar sinmişsiniz. Nasıl psikopat aileler bunlar da özgürlüğün zirvesini yaşayan ülkelerde sizleri böyle bastırıp haklarınızdan mahrum bırakıyorlar. Sevgilinizle evlenirsiniz evlenmezsiniz bir şey diyemem ama yiyeceğiniz bir tokatla polise sığındığınızda onları muma çevirdiklerini biliyoruz. Nazarboncuk bile kaçtı ailesinden sapık kocasından. Çaresiz değilsiniz çare SİZSİNİZ, basıp gitmenize bakar. Şehir değiştirseniz kim bilecek neredesiniz. Ülke bile değiştirebilirsiniz. 30 yaşında bir kadının telefonunu almak dövmek nasıl bir şey ya. Çalışıyorsunuz gücünüz var. Basın gidin, yoksa sizi kendileri gibi bir manyakla evlendirirler.
 
Bulgarla evliyim . Zehir etti hayatımı. Baştan efendi düzgün görünüyordu
Siz de gocmenle evlisiniz sanirim,ama onunla alakasi yok.
Benim esimin fikir yapisi kendi ailemden iyidir,ben memnunum,arti sarisin renkli gozlu turk yok mu,nerede yasiyorsunuz merak ettim.Ulkemiz 4mevsimi barindirdigi gibi milletimiz de 7 rengi barindirir.He ozbeoz koken inceleyene de ben irkci derim izninizle..
 
Back
X