Aşılama 31 Aralık 2014 de test yaptıracaklar gelin gün gün ne belirtiler yaşadığımızı paylaşalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bnm yumurtada sorun olmuyordu hersey iyiken hamilelik olmadi hic.catlatma igneside yapildi olnadi o yuzden asilama denedik.insallah rabbim daha fazla aratmadan hepize bebek verir.

aşılam gününüde sayarsak bugün benm 9.günümm tabiki hiç bi belirtim yok sadece 2 gün önce az bi kasıgım agrıdı içime doğmuyor hamile olabiliceim ama bi mucize olsun okdar istiyormki aslında belirtiler varsada belirtiye yormuyorm korkuyorm hayal kırıklıgıyla sonuclanacagına bizim daha önce 1 büyük 2 kücük düşüğümüz oldu 2 küçük dediğim kimyasak gebelik . . yani olmamasında sıkıntı yok şükür sadece bende pko dan dolayı yumurta tembelliği var yumurtamda ilaçla gelişirse en fazla 1 tane oluyo oda zar zor tutabiliyoo bu yüzden bir umut var içimde ama bunu kendime dah söyleyemiyorm sonra üzülücem için ama allahımdan umut kesilmez bu yüzden hergün bol dua okuyorm mevlam nasip etsin tüp bebege gerek kalmasn diye

Bnm yumurtada sorun olmuyordu hersey iyiken hamilelik olmadi hic.catlatma igneside yapildi olnadi o yuzden asilama denedik.insallah rabbim daha fazla aratmadan hepize bebek verir.
bende klomenle yaptirmistim asilamami doktorum bi kere daha asilama deniyelim dedi sonra tup bdbek ama bu sefer igneli olucak. bende pko var esimde sorun yok. 17 ay oldu bebegimiz olmuyo allah isteyen herkezr nasip etsin insaAllah iyi haberlerinizi aliriz

kızlarr bugün bu topikte okudum ağız kuruluğu da hamilelik belirtisiymiş bende bugün sürekli su içiyorum nerdeyse 3 litre olucak daha bu saatte,masamda 1 litreleik su şişesi var 3 kere doldurdum buda bitmek üzere,benim aşılamamın 4.günü bugün biliyorum daha erken belirtiler için diyceksiniz ama ben herşeyi ona yoruyorum artık,olsun belirtileri hissetmek bile güzel napalım

Bizde 20 aydir istiyoruz hic bir sorun yok ama olmadi nasip.bugun cok halsizim.yarin 1 haftaoluyo asilama oldugm.sende varmi agri fln

Daha yeni yerleşiyordur canım ama insallah hamilesindir :) benim ağrılarım geçti kasıgımda falan sadece sağ gögsüme iğne batar gibi oluyo, bugün akşam eşimde gögüsleein biraz büyümüş gibi dedi ama bilmiyorum

Bnm ilk 3 gun oyleydi hic icmedigim kadar su ictim.sonra normale dondu.yanliz halsizim.sabah basim dondu.hamile olsam bu kadar erken olmaz heralde dimi.

Bizde 20 aydir istiyoruz hic bir sorun yok ama olmadi nasip.bugun cok halsizim.yarin 1 haftaoluyo asilama oldugm.sende varmi agri fln
Bizimde 17 ay olacak eşimdede bendebde bisey çıkmadı, benim aklıma kadında spremlerin gitmesini engelleyen etkisiz hale getiren antikorlar oluyormuş o geliyo acaba bende demi öyle bi sorun var diyorum öyle hastalara direk aşılama yapılıyormuş doktor onun testini istemiyormuş aşılama tutuyomuş insallah öyle bisey vardırda tutar diyorum belki seninkide öyle bişeydir canım

Bnde aynen kendimde onsan supeleniyorm nazi kadinlarn vucutlari asit salgilarmis oda spermleri oldururmus.hem doktor demisti.hemde baska bi topiktede okudum.insallah asilamalar tutsun.gunler gecsin sttesli isler.

inaşşalhh yaa inşallahh
benim kasık ağrılarım hala devam ediyo özellikle iş yerinde dün çok yoruldum akşam eve gidince çok ağrıdı şu anda bile ağrı var ama benim göğüslerimde hiç bir değişiklik yok ne büyüme ne acıma bastırıyom bastırıyom acısın diye yok anam yokk

Bnde aynen kendimde onsan supeleniyorm nazi kadinlarn vucutlari asit salgilarmis oda spermleri oldururmus.hem doktor demisti.hemde baska bi topiktede okudum.insallah asilamalar tutsun.gunler gecsin sttesli isler.
Evet canım bana doktorum demedi ama hsg de histeroskopide falan bisey çıkmadı adetimde düzenli yumurtalarda oluyo ama bebek olmuyo benimde kafama takıldı internette araştırdım aslında testi varmış kadın ve erkek birlikte olduktan sonra hemen hastaneye gidip kadının vajinasından örnek alıp bakılabiliyormus ama doktorlar buna gerek görmeden direk aşılama yapıyorlarmış asılamada spermlee o asitle karşılaşmadan direk gidiyormuş, insallah bizimde tutar hepimize dua ediyorum :)

Benim bugün 9. Gün canım kasık agrısını bugün hissetmiyorum benim gögsümünde uclarında var acıma ama o kadar fazla deil

Bnde hsg cektirdim 4 ay once temiz cikti.hersy cok iyi cok sukur ama vakti zamani var heralde.hayirlisi hepimiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…