- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Beni bugün oldu canım biraz fazla ayakta kaldım hemen agrı girdi sag tarafıma zaten gelişen yumurtamda sagdaymıs ben solda saniyordum :)Arkadaslar sizinde gelisen yumurtalklarnza hafiften agri oluyormu.sanki yumurtam daha catliyo gibi agriyo.biraz ayakta kalinca.
Beni bugün oldu canım biraz fazla ayakta kaldım hemen agrı girdi sag tarafıma zaten gelişen yumurtamda sagdaymıs ben solda saniyordum :)
Evet benimde ilk aşılama ama menegon iğne ile benim, az kaldı geçseydi bi 1 hafta geçse öbür hafta cabuk gelir :)Bnm solda gelisiyo.sag tarafta hic yum. Olusmadi.2 tane klomenle bile solda.beklemek ne zor ya.ilk denememi sizinde.
Canm eşine maşallahBence belli olsun öyle boyat :)
Tatlım belki eşini hamile bekliyceksin eşin gidince :) gögüs agrısı bende öncede olmuştu catlatma iğnesinde ama o zaman adete yakın olmuştu sanıyorum, az önce eşime yardım ediyim diye mutfaga girdim biraz ayakta durdum ya hemen sag tarafımda agrı oldu ultrason sonucuma baktım gelisen yumurtamda sag tarafda
Birlikte bekleyelim Osman canm varmı belirtilerinMrb canim hb.klomen tedavisi gordum adetim duzenli pko teshisi koyuldu.ilk kez asilama denedik.cuma yap
İnsallah canim aylardir bekliyorum insallah olmustur
Evet canım Allah razı olsun çok iyi eşe düştüm 1 ay gibi kısa bi sürede tanıştık görücü usulü oldu evlendik ama şükür çok iyi çıktı, inşallah pozitifleri görürüz o zaman gelmesede olurCanm yazdıklarım eksik çıkıyo eşine maşallah yazıcaktm bizimkinde iş yok yemeğinizde hazırlayıp ayağına getiriyorum ne mutlu sana eşin mutfakta sana kıyamıyo çok şanslısın bu konuda kıymetini bil. Benm eşim sanırm yarın gidicek ne saman gelirsin dedim sinirleniyo babası hasta sonuçta bende hani gelmeSe dier ay tedavi başlayıp başlamamak için sordum ama HERSEYI yanlış anlar benimki eger POZITIF SONUÇ ALIRSAM HIÇ ARAYIP E ZAMAN GELICEN DEMİCEM iyimi bi spermlerine ihtiyacımı var kıymete bindi ama Allah'ım izin verirse o yokken hamile olduğumu anlarsam Ozaman kola kola gelir Allah'ım nolur duy sesimi yalvarırım Bu ay Talat o sevinci tekrardan
Bende aldırdım akşam, eşim dogradı yedim yarısınıCadiprensess canm benim eşim getirdi Ananas açılmıştım yarısını yedim hoş ben her ay yumurtlamadan sonra yiyorm daha bi fayda görmedim ama
Benimki doğranmış geldi canm INŞALLAH EŞIM GELMEYE HAMŞLE HABERŞ ALIRIM KENDŞ DURAMA gelir Ozaman ! :) ailesine aylardır hasret en son bayramda gitmiştik ozamanda ben yeni hasat eden çıkmıştım .Her ay istiyordum ama bu ay daha faZla istiyorum hayırlısıyla versin rabbim. ben yemek Bulaşık çayını demleme derken yoruldum Bulaşık elde yıkadım çünkü makinam dolu boşaltmaya üşeniyorm eşimde hiç yardım etmez canm biz 7sene falan anlaştık sonradan 1ay içinde evlendik :)Evet canım Allah razı olsun çok iyi eşe düştüm 1 ay gibi kısa bi sürede tanıştık görücü usulü oldu evlendik ama şükür çok iyi çıktı, inşallah pozitifleri görürüz o zaman gelmesede olurşimdi babası hastaymısya ona stres oluyodur belki onun için hemen sinirleniyodur, 1 ay bekle canım eger tedaviye baslamak gerekirsede hem daha iyi olur senin içinde üst üste hormon almamıs olursun, benim negatif olursa yaza kadar bekleyelim diyo eşim yaza tüp bebek yaptıralım diyo
Bende aldırdım akşam, eşim dogradı yedim yarısınıkarnım nasıl şiş kemiklerim karnıma batıyo
İnşalllaaaaahh hamile kalırız, bizim aileler hep burdalar eşim annesine çok düşkün sürekli onlarda olurduk bu aralar gidemiyoruzBenimki doğranmış geldi canm INŞALLAH EŞIM GELMEYE HAMŞLE HABERŞ ALIRIM KENDŞ DURAMA gelir Ozaman ! :) ailesine aylardır hasret en son bayramda gitmiştik ozamanda ben yeni hasat eden çıkmıştım .Her ay istiyordum ama bu ay daha faZla istiyorum hayırlısıyla versin rabbim. ben yemek Bulaşık çayını demleme derken yoruldum Bulaşık elde yıkadım çünkü makinam dolu boşaltmaya üşeniyorm eşimde hiç yardım etmez canm biz 7sene falan anlaştık sonradan 1ay içinde evlendik :)
Birlikte bekleyelim Osman canm varmı belirtilerin
Evet benimde ilk aşılama ama menegon iğne ile benim, az kaldı geçseydi bi 1 hafta geçse öbür hafta cabuk gelir :)
Hayırlısı canım kaç yumurtan olmuştuki, bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyorki elimizden inşallah bizde hamilelik duygusunu tadarız saglıklı hayırlı bebişlerimiz olur :)Evt bnde o igneden isterdim daha fazla yumurtam olsun diyede vermedi.Bol bol dua edelim allahim daha fazla bekletmeden hayirli saglikli bebekler nasip etsin hepimize.
Hayırlısı canım kaç yumurtan olmuştuki, bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyorki elimizden inşallah bizde hamilelik duygusunu tadarız saglıklı hayırlı bebişlerimiz olur :)
Gelişmiş 1 tane ölçülemeyen 14 taneydi gelişmişler önemli ama zaten gelişmiş 2 taneden fazlaysa aşılama yapmıyorlar iptal oluyo çogul gebelik olur riskli diyeAmin cnm bn goremedim ultrason ekrani arkada kaliyo.doktora sordum 3 dedi ama dogrumu soyledi bilmiyorum.dogrulugundan pek emin olamadim.umutsuz soyledi sanki.senin kac olustu.
Gelişmiş 1 tane ölçülemeyen 14 taneydi gelişmişler önemli ama zaten gelişmiş 2 taneden fazlaysa aşılama yapmıyorlar iptal oluyo çogul gebelik olur riskli diye
Öyle tabi canım hayırlısı :)Bana doktor 4 olursa iptal dedi canim.hayirlisi olsunda bir iki farketmiyo hic.
Iyiyim canım teşekürler sen nasılsın haftasonu olduğu için pek giremedim okuyorum yazdıklarınızı git gide artiyoruz maşallah .Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah .hayırlı geceler ☺
Bende iyiyim canım evde gün sayıyorum :) aminnnn inşallah sanada hayırlı geceler canım bi deisiklik oldugunda sende yaz olurmu :)Iyiyim canım teşekürler sen nasılsın haftasonu olduğu için pek giremedim okuyorum yazdıklarınızı git gide artiyoruz maşallah .Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah .hayırlı geceler ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?