Aşılama 31 Aralık 2014 de test yaptıracaklar gelin gün gün ne belirtiler yaşadığımızı paylaşalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar sizinde gelisen yumurtalklarnza hafiften agri oluyormu.sanki yumurtam daha catliyo gibi agriyo.biraz ayakta kalinca.
Beni bugün oldu canım biraz fazla ayakta kaldım hemen agrı girdi sag tarafıma zaten gelişen yumurtamda sagdaymıs ben solda saniyordum :)

Canm eşine maşallah

Canm yazdıklarım eksik çıkıyo eşine maşallah yazıcaktm bizimkinde iş yok yemeğinizde hazırlayıp ayağına getiriyorum ne mutlu sana eşin mutfakta sana kıyamıyo çok şanslısın bu konuda kıymetini bil. Benm eşim sanırm yarın gidicek ne saman gelirsin dedim sinirleniyo babası hasta sonuçta bende hani gelmeSe dier ay tedavi başlayıp başlamamak için sordum ama HERSEYI yanlış anlar benimki eger POZITIF SONUÇ ALIRSAM HIÇ ARAYIP E ZAMAN GELICEN DEMİCEM iyimi bi spermlerine ihtiyacımı var kıymete bindi ama Allah'ım izin verirse o yokken hamile olduğumu anlarsam Ozaman kola kola gelir Allah'ım nolur duy sesimi yalvarırım Bu ay Talat o sevinci tekrardan

Cadiprensess canm benim eşim getirdi Ananas açılmıştım yarısını yedim hoş ben her ay yumurtlamadan sonra yiyorm daha bi fayda görmedim ama

Evet canım Allah razı olsun çok iyi eşe düştüm 1 ay gibi kısa bi sürede tanıştık görücü usulü oldu evlendik ama şükür çok iyi çıktı, inşallah pozitifleri görürüz o zaman gelmesede olur şimdi babası hastaymısya ona stres oluyodur belki onun için hemen sinirleniyodur, 1 ay bekle canım eger tedaviye baslamak gerekirsede hem daha iyi olur senin içinde üst üste hormon almamıs olursun, benim negatif olursa yaza kadar bekleyelim diyo eşim yaza tüp bebek yaptıralım diyo
Cadiprensess canm benim eşim getirdi Ananas açılmıştım yarısını yedim hoş ben her ay yumurtlamadan sonra yiyorm daha bi fayda görmedim ama
Bende aldırdım akşam, eşim dogradı yedim yarısını karnım nasıl şiş kemiklerim karnıma batıyo

Benimki doğranmış geldi canm INŞALLAH EŞIM GELMEYE HAMŞLE HABERŞ ALIRIM KENDŞ DURAMA gelir Ozaman ! :) ailesine aylardır hasret en son bayramda gitmiştik ozamanda ben yeni hasat eden çıkmıştım .Her ay istiyordum ama bu ay daha faZla istiyorum hayırlısıyla versin rabbim. ben yemek Bulaşık çayını demleme derken yoruldum Bulaşık elde yıkadım çünkü makinam dolu boşaltmaya üşeniyorm eşimde hiç yardım etmez canm biz 7sene falan anlaştık sonradan 1ay içinde evlendik :)

Eşim ben hastayken hiç başımdan ayrılmadı canm Günlerce yoğun bakımda Başımda bekledi hatta yeri geldi altımdan Aldı Allah Razı olsun aslında vefalıdır ama aşılamayı pek kabile almıyo sanırm hatta alay ediyo sen yat diye ama şuan eminim ki EGER HAMILE KALAYIM KIPIRDATMAz deneyim den biliyorm Bikaç defa Beta hcg yüksek çıktığında iş ten Çıkma vaktim hemen dairenin Kapısında bekliyordu hatta yürümeme kızıyordu çok Üstüme düşüyordu ama sadece hamileyken dier günler yoktur jestleri :) benm eşim benden çok istiyo bebek çünkü Kardeşleri hep evlat sahibi kendi beni bekledi geç evlendi evin en büyüğü ama küçüklerinin çocuğu var kedinin Yok bi bebeğimiz olsn eşim yere bastırmaz bebeğide benide

İnşalllaaaaahh hamile kalırız, bizim aileler hep burdalar eşim annesine çok düşkün sürekli onlarda olurduk bu aralar gidemiyoruz benimki bulaşık makinamıda boşaltır :) canım şimdi aşılama yaptırdımya onun için yapıyo normalde o da yapmaz herseyi benden bekler bende şimdi degerlendiriyorum elime düşmüşken senin ayakta kalınca agrı giriyomu tatlım

Evt bnde o igneden isterdim daha fazla yumurtam olsun diyede vermedi.Bol bol dua edelim allahim daha fazla bekletmeden hayirli saglikli bebekler nasip etsin hepimize.
Hayırlısı canım kaç yumurtan olmuştuki, bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyorki elimizden inşallah bizde hamilelik duygusunu tadarız saglıklı hayırlı bebişlerimiz olur :)

Hayırlısı canım kaç yumurtan olmuştuki, bol bol dua etmekten başka bişey gelmiyorki elimizden inşallah bizde hamilelik duygusunu tadarız saglıklı hayırlı bebişlerimiz olur :)

Amin cnm bn goremedim ultrason ekrani arkada kaliyo.doktora sordum 3 dedi ama dogrumu soyledi bilmiyorum.dogrulugundan pek emin olamadim.umutsuz soyledi sanki.senin kac olustu.

Amin cnm bn goremedim ultrason ekrani arkada kaliyo.doktora sordum 3 dedi ama dogrumu soyledi bilmiyorum.dogrulugundan pek emin olamadim.umutsuz soyledi sanki.senin kac olustu.
Gelişmiş 1 tane ölçülemeyen 14 taneydi gelişmişler önemli ama zaten gelişmiş 2 taneden fazlaysa aşılama yapmıyorlar iptal oluyo çogul gebelik olur riskli diye

Iyiyim canım teşekürler sen nasılsın haftasonu olduğu için pek giremedim okuyorum yazdıklarınızı git gide artiyoruz maşallah .Rabbim dualarimizi kabul eylesin inşallah .hayırlı geceler ☺
Bende iyiyim canım evde gün sayıyorum :) aminnnn inşallah sanada hayırlı geceler canım bi deisiklik oldugunda sende yaz olurmu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…