bende henuz oyle bir degisiklik olmadi ama seslere karsi biraz duyarlilik basladi sessizlik istiyorum:)
bir de kasilmalarim basladi bu hafata ama her gun sizlerde oluyor mu kizlar hergun iki uc kez oluyor
Canım ben daha 27 haftalığım benim şimdiden süperr bi duygusallığım var bazen birşey anlatırken bile gözlerım doluyor bence biraz insanların yapısıylada alakalı bu duygusal ,hassas bir kadınsan hamılelikte bu daha çok artıyor demekkı
umarım çok incilmeden kimseyide inciltmeden hamıleligimizi bitiririz :)
aynen bende 31 haftadayım duygusallık alıngalık çok bide arkadaşın dedigi gibi içine kapanma durumu var bende.geceleri uyuyamyorum saga yatıyorum zararlı oldugunu düşünüyorum sırt üstü yatıyorum oksijen gitmiomuş bebegime sola yata yata agrıo sol tarafım
demek suçlu hamilelik haftammış.. :) geçen hafta hıçkırıklar halinde ağladım kaç kere ama sapa saçma nedenler yani sonrada oturup halime gülmem cabası..
Sanırım doğru ben 30+4 hamıleyim çook sinirliyim bu aralar ablam doğursanda kurtulsak artık diyo Duygusallık hep vardı bende
Eşim sinek öldürcek ağlarım neymiş yavruymuş annesi varmış
Yemek ye der ağlarım neymiş midem bulanıyo
Sarılır ağlarım işe gider ağlarım
En son ise soğan yicenmi dedim kuru fasulyenin yanında 1 baş kırayımmı dedim
walla mı süper olur cnm ya dedi :26: Başladım ağlamaya şimdi çok komik geliyo bunlar ama ağlamalarımın sınırı yok walla... Brawo bana ya