31. Haftada normal mi?

Cokopremses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
2.605
2.746
133
Merhaba hanımlar...

Hamileliğimin 31. Haftasındayım. Akşam yürüyüşe çıktık ve eve zor attım kendimi. Yürüyüşün ilk dakikalarından itibaren karnımda çok gerginlik oldu. Sonrasında kaburgalarıma ve belime doğru da ağrı oldu. Tam anlatamıyorum aslında durumu ama kısacası çok rahatsız oldum.
Geçen hafta böyle değildim. Yavaş yavaş da olsa rahatlıkla yürüyüş yapabiliyordum. Ama bir kaç gündür yürüyüşler işkence gibi oluyor. Özellikle bugün evde de doğru düzgün birşey yapmadım yani yorgun da değildim.

Bu haftalar için normal bir durum mu böyle olması?
Daha doktora gitmeme vardı ama cumartesi için randevu alacağım. Ne olur ne olmaz diye ama tecrübeli annelerin de yorumlarını merak ediyordum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Canim bende 30 haftadayim bu agrilar normal.her bunye farkli 30 haftada kosan ziplayan anne adaylarida var.Ama ben oturdugumda kalkamiyorum bile kalca agrisi bel agrisi asiri derecede.rahim buyuyor bebegim buyuyor sikinti etmeyin

Merhaba hanımlar...

Hamileliğimin 31. Haftasındayım. Akşam yürüyüşe çıktık ve eve zor attım kendimi. Yürüyüşün ilk dakikalarından itibaren karnımda çok gerginlik oldu. Sonrasında kaburgalarıma ve belime doğru da ağrı oldu. Tam anlatamıyorum aslında durumu ama kısacası çok rahatsız oldum.
Geçen hafta böyle değildim. Yavaş yavaş da olsa rahatlıkla yürüyüş yapabiliyordum. Ama bir kaç gündür yürüyüşler işkence gibi oluyor. Özellikle bugün evde de doğru düzgün birşey yapmadım yani yorgun da değildim.

Bu haftalar için normal bir durum mu böyle olması?
Daha doktora gitmeme vardı ama cumartesi için randevu alacağım. Ne olur ne olmaz diye ama tecrübeli annelerin de yorumlarını merak ediyordum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.
Normal olabilir de olmayabilir de..bence bi muayene olup nst ye girmelisiniz..en azından içiniz rahatlar

33+1 hamileyim ve iki gundur bebegimin hareketleri durdu gibi. Cok az bikac kez hissettim. Sizce bu normalmi endilenmelimiyim?

33+1 hamileyim ve iki gundur bebegimin hareketleri durdu gibi. Cok az bikac kez hissettim. Sizce bu normalmi endilenmelimiyim?
Aynı şekilde benim de öyle doktora da gitmek istemiyorum hamileliğim boyunca sürekli pinpirik yaptım en ufak bişey de gittim kendimi tutuyorum Cuma günü randevum var .. durdu resmen ama bi yerde toplanıyor anlamadım :(

Aynı şekilde benim de öyle doktora da gitmek istemiyorum hamileliğim boyunca sürekli pinpirik yaptım en ufak bişey de gittim kendimi tutuyorum Cuma günü randevum var .. durdu resmen ama bi yerde toplanıyor anlamadım :KK43:
Bende 1 hafta once kontrole gitmistim normaldi hersey. Suan cok kararsizim acile gitsemmi

Benimki çok hareketli maşallah ama ben bir saat hareket etmese hemen sırt üstü yatip göbeğimi açıyorum hemen tepki veriyor ayrıca bir yere toplanıyor ise gayet iyi demektir. Ben hiç kilo almadigim için hareketleri rahat hissediyorum eğer cok kilo aldiysaniz hissetmemiz cok normal arkadaşlar

Benimki çok hareketli maşallah ama ben bir saat hareket etmese hemen sırt üstü yatip göbeğimi açıyorum hemen tepki veriyor ayrıca bir yere toplanıyor ise gayet iyi demektir. Ben hiç kilo almadigim için hareketleri rahat hissediyorum eğer cok kilo aldiysaniz hissetmemiz cok normal arkadaşlar
33 haftada 12 kilo aldim ben. Calisiyorum gun icinde uzanamiyorum o yuzden mi hareketsiz acaba. Hic hareket etmiyor degilde onceye gore cok az ve cansiz.

Firsat buldukça soluna yat tv izlerken bile gün içinde ayaktasin zaten kan akışı çok önemli hareket etsin diye tatli sekerli yeme hem ona hem sana bir faydası yok muz hurma ye onun yerine stres yapma hersey yolundadır eminim

Back
X