yok canım ya ilgi görmesi ile alaksı yokkk:)benim oğlumda hiç ağlamıyordu 1.5 ay öncesine kadar 1-2 yıl demiyorum ya ama ben onun yerine sürekli ağlıyordum ağlamadığına ağlıyordum,banyo yaptırıken ağlıyordum emzirirken ağlıyordum.....ağlıyordumda ağlıyordummm oğlum büyüdü özelliklede günü tamamladıktan sonra hatta 3 gündür sesi kısıldı arsız arsız ağlamaktan o ağladıkça geriliyorum şimdi:)sen hiç merak etme tatlım eve bir gelsin prensesin biraz kiloa lsın toplansın bak nasıl ağlayacak valla bizimki sabaha kadar uyumuyor birkaç saat uyusa diye gözünün içine bakıyorummm...yer gök dua canım bol bol dua et allahım sana bağışlayack inş kuzunuuu üzme kendini iyi düşün herşey iyi olsunnn oğluşumla çookkk öpüyoruz siziiiimaşallah bebeğine cnm... benimkide öyle çok ağlamıo.. ık pık yapıo biraz ağlıo hemen susuo... ağlasın istiyorum ki ciğerleri açılsın... ama ufak diye gücü yok herhalde. birde ağlamıo falan ya çok üzülüyorum garibim ağlamıo bile yazık diyorum . sanki ilgi görmüo da garip garip duruo gibi gelio(
yok canım ya ilgi görmesi ile alaksı yokkk:)benim oğlumda hiç ağlamıyordu 1.5 ay öncesine kadar 1-2 yıl demiyorum ya ama ben onun yerine sürekli ağlıyordum ağlamadığına ağlıyordum,banyo yaptırıken ağlıyordum emzirirken ağlıyordum.....ağlıyordumda ağlıyordummm oğlum büyüdü özelliklede günü tamamladıktan sonra hatta 3 gündür sesi kısıldı arsız arsız ağlamaktan o ağladıkça geriliyorum şimdi:)sen hiç merak etme tatlım eve bir gelsin prensesin biraz kiloa lsın toplansın bak nasıl ağlayacak valla bizimki sabaha kadar uyumuyor birkaç saat uyusa diye gözünün içine bakıyorummm...yer gök dua canım bol bol dua et allahım sana bağışlayack inş kuzunuuu üzme kendini iyi düşün herşey iyi olsunnn oğluşumla çookkk öpüyoruz siziiii
Allah nasip edrrde bebeşinle eve gelince doktorunuzada danış bizi yönlendiren olmadı hemen prematil takviyesi yapın prematüre bebekler için onun sayesinde çok çabuk toparladı benim oğlum birde biraz pahalı ama eroprotin var anne sütünün besleyiciliğini arttırıyor ondanda sütünü sağıp verebilirsin zaman önemli bence bir an önce toparlaması içi canımmm konuşuruz yine prenses gelsindee:)))inşallah canım yaa... keşke çıkmış olsa iyi olsa da ağlasa... biz de sizi öpüyoruz çokmaşallah senin oğluşun da başlamış yaramazlıklara:))
merhaba palette,
benim oğlumda 93 gündür Umuttepe de yatıyor,sende 50 gündür oradaymışsın ama ben senin kim olduğunu çıkaramadım,oradaki tüm anneleri tanıyorum 50 gündür oradaysan sende beni tanırsın mutlaka...kendini biraz tarif edebilirmisin rica etsem,merak ettim hangi anne olduğunu..
vurdular cnm doğumdan 4 gün önce falan... 1100 gr doğdu gelişmedi preeklampsi yüzünden... Allah senin de yardımcın olsun inşallah 32. Haftandan sonra doğumun olur. öncesinde böyle uzun ve zor beklemek
yasemincim ben seni temmuz annelerinden biliyorum.hikayeni de biliyorum.hatta doğum yapmadan önce yemeklerden şikayet ediyordun,ende dedim ki keseke imkanım olsa da taze yemek götürsem yasemine...
ben umuttepede 1hafta yattım,senin gibi o karanlık odada... doğum yaptım fakat kuvöz yoktu konak hastanesine sevkettiler bebeğimi konaktayız anlayacağın.... çınar nasıl toparlamıştır inşallah..kilo aldı mı??
çok geçmiş olsun cnm.bewnim oğluşumda preklamsi sebebiyle 30 haftalık 1180 gr.olarak doğdu.doğumdan önce 4 doz ciğer geliştirici vuruldum onunda çok faydası oldu.bebğim kısa sürede oksijen makinasından çıktı.ama kilosunu tamamlaması açısından çıkarmadı doktorlar 45 gün küvezde kaldı dahada yatıracaktıda doktor ben istemedim çünkü küvezde çok yavaş kilo alıyodu ve 2,5 yaşında bi bebeğim vardı onunla birlikte hergün hst.gitmek çok zor oluyodu doktora çok ısrar ettim ve imza atarak çıkardım bebeğimi bütün sorumluluğu alıyorum diye.1650 gr.dı çıktığında.inan evde çok daha hızlı ve güzel kilo aldı.umarım rabbim tez zamanda sanada nasip eder
slm bende erken dogum yapanlardanim oglum 34+4 de dunyaya geldi 1 hafta hastanede kaldik cok sukur oglumun herseyi normaldi kendi kendine nefes alip veriyordu suanda ise 5.5 aylik oglum sizleri cok iyi anliyorum allah yardimciniz olsun hayirlisiyla meleklerinizi biran once alin kucaklariniza
canım,öncelikle çok geçmiş olsun,Rabbim tez zamanda bebeğinin sağlıkla hastaneden çıkmasını nasip etsin...
çınar,kilo aldı Allaha şükür ama sürekli saturasyonumuz düşüyor ve bunun sebebini bir türlü anlayamıyorlar...dün gece MR çekilicekti beyinden ama son anda vazgeçildi,bizden önce MR'ı çekilen bebeğe narkoz verilmiş ve bebek tok olduğu için kusmaya başlamış az kalsın boğuluyormuş,bebeği kendine zor getirmişler..tabi o anda müdahele edicek fazla doktorda yokmuş,korkudan benim oğluma MR çekmekten vazgeçmişler...
saturasyonumuz düzelirse haftaya çıkarmak istiyorlar...inşallah tez zamanda sağlıkla çıkarız hastaneden...artık çok zor geliyor onu orada bırakıp gelmek...
yok canım ya ilgi görmesi ile alaksı yokkk:)benim oğlumda hiç ağlamıyordu 1.5 ay öncesine kadar 1-2 yıl demiyorum ya ama ben onun yerine sürekli ağlıyordum ağlamadığına ağlıyordum,banyo yaptırıken ağlıyordum emzirirken ağlıyordum.....ağlıyordumda ağlıyordummm oğlum büyüdü özelliklede günü tamamladıktan sonra hatta 3 gündür sesi kısıldı arsız arsız ağlamaktan o ağladıkça geriliyorum şimdi:)sen hiç merak etme tatlım eve bir gelsin prensesin biraz kiloa lsın toplansın bak nasıl ağlayacak valla bizimki sabaha kadar uyumuyor birkaç saat uyusa diye gözünün içine bakıyorummm...yer gök dua canım bol bol dua et allahım sana bağışlayack inş kuzunuuu üzme kendini iyi düşün herşey iyi olsunnn oğluşumla çookkk öpüyoruz siziiii
yazınızı okuyunca kendimi gördüm benim bebeğimde zayıf doğdu 2390grdı sonra sütüm yetmeyince iyice zayıfladı 2100 gr kaldı bu arada sezeryanla aldıklarında 4 gün solunum sıkıntısından küvözde kaldı emmesi zayıf die ağızdan beslemediler burnundan veriyolardı, yalancı emziği ağzına yakın bağlamışlar diliyle almaya çalışırken gördüm hala unutmam saatlerce ağlamıştım banyo yaptırıken zayıf kollarına bacaklarına ağlardım seni niye besleyemedimde zayıf oldun diye hala gözlerim dolar ben 4 gün bekledim yoğun bakım kapısında allah kimseyi düşürmesin
kızlar. çok mutluyum çoook:)) bebeğim biberonla beslenmeye başladı. giydirmişler kıyafetlerini.. çok şeker bişi olmuş yaa maşallah. tanıyamadık resmen ağzındaki boruyu çıkarınca:) nasıl gülümsedi inanamazsınız.. babası dil çıkarıyo,şebeklik yapıo o da sanki anlıyomuş gibi gülümsüyo:)) dua edelim inşallah 3-4 gün daha biberonla sorunsuz beslenirse eğer emzirmeye geçirecekler. sonra da çıkaracaklar..:))))
şimdi senin ve tüm duaya ihtiyacı olan kardeşler için dua ettim.. tüm hayırlı dileklerimiz kabul olur inşallah...
gönlümüzdekiler hakkımızda da hayırlı olur inşallah..
çok garip geldi bana canım yaa... kıyafetli tanıyamadım resmen. birde ağzındaki tüpü de çıkarmışlar resmen başka bebek olmuş. hatta şüphe bile ettim. çünkü ondan önce yanlış bebeği getirdiler bize..:)) şok oldum benim bebeğime ne olmuş ne kadar zayıflamış kapkara birşey olmuş dedim:)) şimdi resme bakıorum da hala acaba bu başka bebek mi diyorum. ama kan çekio o benim bebeğim diyorum sonradan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?