31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Günaydın kızlar ben bebisimi gördüm tam 12 haftalık bugün çok büyümüş şok oldum Allah nazardan saklasın doktor kızın olcak dedi şok oldum prenses geliyor sanırım 10 gün sonra gel yine bakalim dedi ense kalınlığına baktı normal çıktı ben ikili tarama ve fetal yaptırmıyorum doktorda ense kalınlığı normal gerek yok dedi burun kemigide oluşmuş gayet iyi dedi hamdolsun

Hayırlı olsun canım inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağimiza alırız .Net belli miydi kız olduğu ben de bugün hastaneye gittim bebişimi gördüm çok güzeldi evet büyümüştü ama benim doktorum cinsiyet için erken dedi .

Ayy bu ne güzel haber böyleeee maşallah maşallah kuşum dimi cuma günü görünce bende şok oldum Kocaman olmuş bıcırıklar. Kolları vücutları bacakları belirgin artık baya aaa kesin kız mıymış ay prenses geliyo

Maşallah canım hayirli olsun kesin gösterdi mi genelde kızlar geç gösterir falsn diyorlar
10 gün sonra mi cagirdi bizimki 1 ay sonra dedi artik

Kizlar bende bu gün bebişlerimi gördüm çok şükür iyiler büyüyorlar
ense kalinliklari nirmal çıktı.
2 li tarama istemiyorum dedim .
Demir ilaci vs. Yazdı iğneyi biraktirdi artik fitile devam
Cinsiyeti göremedim tahmin de yok görünmüyor dedi doktor .1 ay sonra netleşir dedi

Allah'ım sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah tüp Bebek doktorları cinayetlerini biliyo çünkü erkek hücre sayısıyla kız hücre sayısı bile etkiliyor mis kızlar kipirdadi biraz ben oksurdum tam bacak arasını Göremedik ama oyniyinca doktor bacak arası boş ve duruşu paralel yüksek ihtimalle kız dedi şak diye gidince detaylı bakicak sezeryan amelyatlari vardı çok konuşamadık benimde fitil Lale OKSAPAR devam kalçadan ignem bitti şükür ya

Hiç sorma canım yaptığım stres bosaymis o kadar biraz kipirdaktik zorla anası kılıklı tembel oksurdum biraz döner gibi oldu doktor bacak arası boş dedi ne arar gördü bende kaçırdım orayı bacakları pararel olunca dedi zaten kız durusuymus genelde benim bidikta öyle duruyo chatcpt sordum oda kız dedi

Ay maşallah kuzularaaa kocaman olmuşlar dimi
Oh hadi iğne bitti geçmiş olsun , fitile ne kadar devam edeceksin ?
Yaa benim doktor iki kız olabilir dedi böyle olabilir falan diyince daha çok arada kalıyor insan pat diye söylemesi daha iyi bence. Hadi bakalım Eylül başı belli olucak inşallah

Ay maşallah maşallah kuzum 10 gün sonra çağırmış ne güzel olmuş fitili o zaman mı bıraktıracak? Ben hepsini bi anda pat diye kestim bi boşluğa düştüm benimde test sonucuyla belli olacak artık 15 güne bakalım

ya bu testi yaptırıyormuş bazı manyaklar cinsiyet sonucuna göre gebelik sonlandırıyorlarmış o yüzden hastalarla cinsiyet paylaşımı Türkiye de yasaklanmış. Kanım çekildi duyunca hemşire anlattı. Ne kadar manyak insanlar var dünyada .

Amin aminnn
Tüp bebek doktorları daha bilinçli üstelik ultrason cihazları vs.çok iyi .
Doktorun tecrubesine göre de degişiyor sanirim.
Ama bacak araları boştu ya benimkilerin görünüyor bacak arası da işte boş

Birisi kıpır kıpır o küçük olan diğeri tembel pek fazla oynamiyor

Ciddi misin evlat evlattie ya tövbe yarabbim sağlıkla gelsin yeterli benim hevesim erkek Bebek ti hep mesela doktor öyle diyince gözlerim doldu o kadar sevindim ki anlatamam sağlıklı olsunlar başka bişey önemli değil biz bu kalp atışı için yollarımızı verdik heryerimiz morardı maddi manevi mafolduk ne demek mis o ya Allah akıl fikir versin kiyilirmi o yavruya

İnşallah seninde Rabbim gönlüne göre versin sağlıklı çıksın sonuçların canım genelde bir kız bir erkek oluyor inşallah öyle olur iki mutluluguda tadarsin muhtemelen benim fitilini zaman biraktirir insallah artık midem bulaniyo afedersin fitil atmaktan

Bir kız bir erkek o zaman erkek olan zıpır maşallah inşallah sağlıkla gelsinler kese şekline göre de nub teorisi diye bişey varmış ovalar erkek yuvarlaksa kız diye ne kadar doğru bilmiyorum ama benim kesinse doğru

Kesin olmadan söylemiyor bazı doktorlar benimkinde bacak arasını yakaladı boş dedi bide duruşu paralel yüksek ihtimalle kız geliyor dedi 10 gün sonra tekrar gorucek bakalım

Maşallah hepimize güzel bir gündü hepimiz ayni anda muayneye gittik

Fitili 2 ay sonra birakacakmişiz .
2 ay daha devam dedi azaltarak
Tabi daha iyi tahminde bulunmuş enazindan senin benim tahmin bile edemedi
Bacak araları boş duruyordu ama tahmin yok
1 ay sonra oğreniriz artik hayirlisiyla
Sağlicakla ilerlesinler .

Benim çok yuvarlak değiller ya yuvarlak olmadilar hiç
Yarım ay gibiler şuan
1 bebiş netti servikse yakın olan onun bacak arasini tam gördüm bişi yoktu diğeri biraz küçük ve geride olduğu için onu pek göremedim
Belki bir kız bir erkek ya da iki kız diye düsünüyorum bende

Aynen öyle biz maddi manevi perişan olduk , sağlıklı bebek Sahibi olalım diye . Korkunç kafada insanlar çok üzüldüm duyunca. Allah bildiği gibi yapsın böyle cani insanları katilden ne farkları var diye düşünüyor insan . Neyse dünya böyle bi yer hergün birşeylere şaşırırıyoruz.

Amin kuşum sağlıkla gelsinler kız erkek farketmiyor önemli olan sağlıklı , hayırlı evlat olsunlar . Bugünleri yaşamakta mucize bizim için sonuda güzel olsun inşallah birbirimize güzel haberler verelim hep

Kızlar önerdiğiniz robot süpürge var mı ?
Xiaomi ve roborock arasında kaldım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…