- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #2.101
Hiç kontrol ettirdinmi canim bebek için önemli çünkü .
Bende düşüklük var mecbur kullanmam lazim .
Senjnde aklinda bulunsun bebeğin gelisimi acisindan önemli eksiklik varsa
Değiştirir belki canim doktorin daha hafif bişey verir bende şimdilik kullaniyorum zorda olsa tok karnı alıyorum.Ben de de demir eksikliği çok fazla ama içemiyorum çok kötü doğru düzgün yemek yiyemiyorum hiç sağlıklı beslenemiyorum
Ne yapacam hiç bilmiyorum
O tat benim ağzım da da var çok kötü ne yersem geçmiyoDeğiştirir belki canim doktorin daha hafif bişey verir bende şimdilik kullaniyorum zorda olsa tok karnı alıyorum.
Söyle mutlaka doktoruna kullan
Bende öyle çok isteyerek yiyemiyorum .
Ağzimda bi tat var ekşimtrak gitmiyir ne yesem tadı kötü gibi oluyor .
Tat alamiyorum pek yediklerimden
Benimde yoktu uzun zamandır bugün prilam dahil herşeyi kustum çok yorucu bi gündü, iki gündürde sürekli baş ağrım var beni de o yoruyo.Nasılsınız hamiş anneler
Mide bulantılarınız falan ne durumda .
Ben tam geçti dedim ama malesef tekrar nüksetti
Demir hapı çok midemi bulandiriyor gibi aranizda kullanan var mı doktorunuz başlattı mı?
Ben kendim için öyle uygun gördüm az kimyal açısındanBen doktoruma sordum fark etmez dedi
Bende 2 gündür kusuyorumBenimde yoktu uzun zamandır bugün prilam dahil herşeyi kustum çok yorucu bi gündü, iki gündürde sürekli baş ağrım var beni de o yoruyo.
İştahım çok yok yemek için yiyorum gibi özellikle sabah ve gündüzleri . Deli gibi yumurta yiyen ben zorla yiyorum artık hiç canım çekmiyor
multivitamin kullanıyorum ben ekstra demire daha geçmedim ama sıkıntılıymış okuduğum kadarıyla.
Aslında artık 2. Trimestere girdik enerji olarak daha iyiyim şu gıda olayını da halletsek iyi olucak . Kaşar peynir ve muz yiyin diyorlar bebişlere direkt kilo aldırıyormuş
Oy masallah sifa olsun bebişe hepsiBen ilaç aldım hafif bulantım oluyordu geçti çok şükür onlar ben mecbur kılıyorum kendimi yiyorum burnuma pamuk kolanya sürüp Bebek gibi yutuyorum öğlen avokado muz nektari eziyorum ceviz badem koyuyorum içine bide bir iki bebe bisküvili mesela çok faydalı mama gibi oluyo her gün yiyorum sabah yumurta yiyemedigim için melemende 2 adet yiyorum her akşam Ballı sıcak süt içiyorum yatmadan akşam yemegide ben asla salata sevmem mesela kıvırcık marul falan yoğurtlu semizotu salatası yapıyorum yada kıştan hazırladığım ıspanaklar var buzlukta hafif kavurup yoğurtla onu yoyorum bunun dışında abur cuburda yiyorum canım çekerse valla o kadar kasamamdün cips yedim mesela napabilirim
Günaydın kuzum Bende hiç sorma önüne tepsi tepsi börek poğaça koy yerimOy masallah sifa olsun bebişe hepsi
Bende zorda olsa yemeye calisiyorum acıkıyorum zaten .
Meyve falan seviyorum da sulu yemek yiyemiyorum suan .
Et,balık,tavuk zorda olsa yemeye gayret ediyorum .
Süt falan da çok severim içiyorum ballı
Karbonhidrat seviyorum daha çok
Onlara hayir diyememGünaydın kuzum Bende hiç sorma önüne tepsi tepsi börek poğaça koy yerimbalık hiç yiyemiyorum OMEGA 3 aldım 1 aydır onu içiyorum normal dede yiyemem bı tek hamsi seviyorum daha mevsimi gelmesi kocam giresunlu diye oda
İnşallah canım ya ben Perşembe akşamı ilaç yazdırmaya diye kocamı kandırıp bebiside gördüm yineOnlara hayir diyemem
hamur işi yiyince midem yanıyordu doktordan şurup istedim iyi geldi
Şuan somon yiyorum bazı balikları önermiyorlar civa oranı yüksekmiş sanirim hamilelikte önerilmiyormuş civa yüksekliği .
Bende Balık çok severim normalde
Omega 3 bende kullaniyorum faydası oluyordur .
Bebisler için omega 3 de çok önemliymiş
Oy oyy masallah yaİnşallah canım ya ben Perşembe akşamı ilaç yazdırmaya diye kocamı kandırıp bebiside gördüm yinefırsat buldukça gidiyorum kordonu bacaklarının arasına almıştı küçük zıp zıp ya göremedi nöbetçi Dr kıpır kıpır durmadı hiç
UYuuordur o sırada minik MelekOy oyy masallah ya
Hastaneye gitmisken tabii görmeden zor gidilirdi .
Benimde işim olsa mutlaka görmeden gitmezdim
En son benimkilerin biri de kıpır kıpırdı küçük olan diğeri tembel biraz
Sanirim uykucu birazUYuuordur o sırada minik MelekÇarşamba kendi Dr um cagardi bakalım inşallah herşey yolunda gider hepimiz için bı daha Eylül de cagarcak benide
Görünce şok olucaksin ben 2 kilo almışım ya kilo aldin mi hiç senSanirim uykucu birazBenim daha çok eylülde çağırdı
20 gün falan var
Ooo almammıGörünce şok olucaksin ben 2 kilo almışım ya kilo aldin mi hiç sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?