31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Ben bir kaç gündür kendimi iyi hissediyorum çok şükür uykularım da azalmaya başladı çok uyumuyorum artık .
Sizde durumlar ne iştahınız falan nasıl
Bende iyiyim arada kasık batmalari oluyor onun dışında mide yanmam falanda geçti çok şükür bende iyiyim gayet 1 Eylülu iple çekiyorum sen nasılsın

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Ben bir kaç gündür kendimi iyi hissediyorum çok şükür uykularım da azalmaya başladı çok uyumuyorum artık .
Sizde durumlar ne iştahınız falan nasıl
Kuzum çok şükür bende daha enerjik ve hareketliyim . Bazen hamiş olduğumu unutuyorum herşey yolunda gibi. Bende hatta baya az uyumaya başladım. İştahım açık 2,5 kilo aldım bu hafta göbüş iyice belirgin oldu benim.
Sen neler yapıyorsun?

Bende iyiyim arada kasık batmalari oluyor onun dışında mide yanmam falanda geçti çok şükür bende iyiyim gayet 1 Eylülu iple çekiyorum sen nasılsın
Oy maşallah zaten ikinci trimester hamişliğin balayı gibi bişeymiş. Bende baya iyi hissediyorum 1 haftadır
İştahım açık bol bol yiyorum

Bende iyiyim kuzum
Mide bulantilarim şuan geçti gibi bir kaç gündür rahat hissediyorum kendimi ve enerjik.
Benimde 1 eylül doktor kontrolü bende çok özledim bebisleri

Al benden de o kadar kuzum
Maşallah
Bende sormak istedim sizler de böylemisiniz diye çoğunluk .
Göbüş zaten belli benim iştah da maşallah suanlik yiyorum istediğim şeyleri rüyalarima yiyecekler giriyor artik. alakasiz 3 gün üst üste yiyecek gördüm

Öyle canim .disarida hem vakit geçsin , hemde yürüyüş olsun diye geziyorum bu ara akşamlari .sonra zor gezeceğim malum kıs bebisi olcaklar
Aynen öyle canim bende yazlığa geldim 3 aydır evden hastane dışında bı yere gitmemistim ufak bı sahilde cinsiyet kutlaması yaptık eşimle ik tane Duman aldık anı olsun diye hala hamile olduğuna inanamiyorum bide utanma başladı bende halam resimlerimizi çekiyordum karnını tür diyo yok diyorum Allah'ım İstiyen herkese nasip etsin HEPİMİZ SAGLİKLA KUCAGİMİZA ALALİM DUNYANİN EN GUZEL DUYGUSU BUYMUS Kış bebeğini bakmak daha kolay Allah kolaylasin insallah bide ben oda falan yapmayı düşünmüyorum dolap ve sifonyer alicam anne yani yatak alırım bide siz nasıl düşünüyorsunuz zaten bu minnoş 2 seneye yakın benim yanımda uyuycak odasını onun istediği gibi yaparım diye düşündüm ilerde sizce

Ay çok iyi yapmişsin tadini çikar kuzum güzel zamanlar şuan .kutlama da anı olarak kalmiştir ne güzel
İnsan inanamiyor hala hamile olduğuna.bende inananamıyorum . rabbim saglikla kucaklarimiza almayı nasip etsin isteyen herkese nasip olsun

Bende öyle dusunuyorum kis bebegi daha kolay çok soğuk biyerde yaşamiyoruz şuan
Ben zaten yaza taşınacağım buradan .bebek odası yapıpta yük etmek istemiyorum kendimize hem eşyalar mahvoluyor.
Sadece dolap alsam yeter gibi .yatak da park yatak düşünüyorum . yataklarimizin yanina koyarım ayrı yatarken duyamam kontrol edemem falan çok tedirgin olurum uyuyamam
2 yasindan sonra oda mantikli geliyor bana 2 yasina kadar bizimle kalsinlar

Bende öyle düşündüm inşallah sağlıkla dünyaya gelsinlerde arabaya binerken çok korkuyorum bişey olcak diye çok pinpirikli oldum salavat çeke çeke bı hal oluyorum cok mu abartiyorum acaba bilmiyorum

Bende öyle düşündüm inşallah sağlıkla dünyaya gelsinlerde arabaya binerken çok korkuyorum bişey olcak diye çok pinpirikli oldum salavat çeke çeke bı hal oluyorum cok mu abartiyorum acaba bilmiyorum
İnsan tedirgin olabiliyor. ben yolda yayan yürürken bile çok tedirgin oluyorum yolun karşısına geçerken falan yol veriyorlar iyice bakiyorum sonra geçiyorum panik oluyorum .

Gayet yavaş kullansin eşin arabayı .
Bende devamlı yavaş kullan diye uyarıyorum öyle de yapıyor .önceden hizli kullanirdi
Allaha emanetler .duamızı edelim o evham gider enazından

Ay maşallah hepimize
Bizde pasta kestik aile içinde çok hevesim vardı çok güzeldi . Ama sosyal medyada hiç paylaşmıyorum , sanki doğuma kadar bişey koymayacağım iyi yapmışsın hava değişimi bizde gidicez bi kaç gün doktorda yüz bol bol iyi gelir dedi.

Ay bende Bebek odası hiç düşünmüyorum 3 kapılı bi dolap bi şifonyer alıcam , bi de park yatak alıcam 2 tane . Çocuk odasını ilerde yaparız hiç gerek yok gerçekten. Belki bende taşınırım ilerde diye düşünüyorum zaten.
Rüyada yemek görmek çok eğlenceliymiş Glz1 bende doymuyorum hiç , yemekten kalkıyorum ne yesem diye bakıyorum

Kış bebişleri daha rahat Bencede yaza ele avuca gelmiş olurlar bi zıbınla salarız ortaya

Ben attım instagrama bı kaç resim Herkes dua etti yazdı kötü gözü olan kendine dönsün artık hep dua ediyorum sürekli Rabbime emanetiz aynen en mantıklısı benimde ev küçük biraz su an bizde inşallah ilerde daha ferah ji eve tasiniriz o yüzden çok doldurmak istemiyorum rahat alan kalsın diye çok heycanliyim ya Allah'ım kucağımıza alacağımız günü nasip etsin hemen

Öyle yapıyor oda zaten İstanbul trafiği şeyi berbat sadece ansızın insan cikiyo araba vs o ürkütüyor sikilmasam evde gecircem hamileliği

Öyle yapıyor oda zaten İstanbul trafiği şeyi berbat sadece ansızın insan cikiyo araba vs o ürkütüyor sikilmasam evde gecircem hamileliği
Normaldir tabi kalabalik şehir. buralar pek sakin
Ben kendimi sürekli dışarıya atmak istiyorum evden çok sıkıldım bu süreçte

Amin kuşummm şu tekmeler başlasa o da bi rahatlatır bizi belki ay bebek kokucak evlerimiz çok heyecanlıyım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…