- Konu Sahibi Alara m2026
-
- #2.201
Benim m SAT 24 temmuzKaç çıktı değerin
5+4 kese görmüştüm içinde bebiş bile oluşmuştu fasulye gibi
6+4 gibi de kalp atışlarını duymuştum
Aminnn insallah rabbim sağlikla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize
Cuma gunki değer onuncu gün oluyor 578Amin . Benim değerim dokuzuncu gün 390 onuncu gün 578
Bu haftaları nasıl hespaliyorsunuz son adet tarihinde göre mi döllenmeye göre falan m veya transfere göre
Masallah canim güzel sağlikla ilerlesin insallahAmin . Benim değerim dokuzuncu gün 390 onuncu gün 578
Bu haftaları nasıl hespaliyorsunuz son adet tarihinde göre mi döllenmeye göre falan m veya transfere göre
Tebrik ederim canım benim bende 838 le ikizleri öğrendim 10. Günümde. Benimde son regl tarihim 11 mayıstı onunla doğru orantılı gidiyor şuan bebişlerin haftaları.Cuma gunki değer onuncu gün oluyor 578
Maşallah,AminTebrik ederim canım benim bende 838 le ikizleri öğrendim 10. Günümde. Benimde son regl tarihim 11 mayıstı onunla doğru orantılı gidiyor şuan bebişlerin haftaları.
Sağlıkla büyüsün Allah tamamına erdirsin
Oluyo ara ara kasık gerilmeside oluyor. Canım normaldir diye düşünüyorum büyüyor ya artık leğen kemiğinin üstüne çıkıyor rahim çünkü bebekle normaldir bence öyle olunca hemen dinlen canım geçiyorKizlar nasilsiniz ?
Bel agrisi olan varmi aranizda benim bu aralar belim ağrıyor .
Sizlerde de oluyor mu
Bebiş günlüğüde yazmış şimdi gördüm .Oluyo ara ara kasık gerilmeside oluyor. Canım normaldir diye düşünüyorum büyüyor ya artık leğen kemiğinin üstüne çıkıyor rahim çünkü bebekle normaldir bence öyle olunca hemen dinlen canım geçiyor
Evet buyuyo miniklerimizBebiş günlüğüde yazmış şimdi gördüm .
Göbek öne çıktıkca sanırım ağrıyabiliyormuş bel,sırt,kasık
Sağlıkla büyüsünlerEvet buyuyo miniklerimiz
Bu gün daha büyümüş olcaklar buraya kadar sabrettikSağlıkla büyüsünler
Benim kontrol de salı ya kaldı ya
Eşim çalişiyormuş malesef
Öyle motive ediyorum kendimiBu gün daha büyümüş olcaklar buraya kadar sabrettikben pazartesi sabah 8 de dr kapısında olcam meraktan bitiyorum
Evet inşallah sağlıkla görürüz yine herşey yolundadirÖyle motive ediyorum kendimi
Ben de sabah 8 de yola çikarim
1 aydir görmüyorum çok uzun geldi
Zor dayandim ya günler geçmek bilmedi.Evet inşallah sağlıkla görürüz yine herşey yolundadirben bile çok özledim 2 buçuk hafta oldu senin daha uzun iyi dayandin valla
Evet bende öyle düşünüyorum bide benim.kasiklarimda batmalar oluyor sende oluyor mu hiçZor dayandim ya günler geçmek bilmedi.
kocam çok sabırlı .
bana kalsa giderdim bırakmadı gidiyim
Cinsiyet net olmaz belki diye de bekledim
Bugun de giderdik normalde iyice belli olsun cinsiyetler salı ya kadar artik.
Hersey yolunda olsun sağljkli olsunlar da bir kaç gün daha bekleriz artik ne yapalim
Ayakta kalinca oluyor kuzum böyle çekilme tarzı sağa sola dönerken de oluyor .Evet bende öyle düşünüyorum bide benim.kasiklarimda batmalar oluyor sende oluyor mu hiç
Benimde öyle hergun karnimi çekiyorum bazen taş gibi sert oluyo bazen yumuşak ilk hamilelik çok paronoyak geçiyor benim çocuk küçüldü galiba diyorum eşim delirdim diyoAyakta kalinca oluyor kuzum böyle çekilme tarzı sağa sola dönerken de oluyor .
Bir kaç gün önce bikini bölgemin sol bitişinde saplanma tarzı ağrı oluyoru o şuan geçti çekilmeye döndü .
Rahim büyüyor gibi hissediyorum ben rahimde biseyler oluyor anlamlandiramadığım gaz mı yoksa hissetmeye mi basliyoruz acaba bebişleri yavaştan
Bu arada göbek baya çikti benim bu hafta. göbek üstünde de tüylenmeler oldu
Maymun gibi hissediyorum kendimi göbeğimde tüy yoktu öyle
İlk olunca üstelik tüp bebek de olunca ekstra bi paronayaklık oluyor .Benimde öyle hergun karnimi çekiyorum bazen taş gibi sert oluyo bazen yumuşak ilk hamilelik çok paronoyak geçiyor benim çocuk küçüldü galiba diyorum eşim delirdim diyodinlenince geçiyor benimde gördüğümde rahatliycam , ne zaman alisverise basliycaksin canım ben çok sabırsızlanıyorum ya bı kaç tane zıbın aldım öyle kaldırdım ama daha erken diye çok girmem henüz sanırım ama doğrusu ne zaman acaba
Aynen öyle canim o kadar güzel bi duyguki Allah'ım İstiyen herkese nasip etsin gerçektenİlk olunca üstelik tüp bebek de olunca ekstra bi paronayaklık oluyor .
Doğurunca geçecek
2. Çocuk daha rahat geçer ilk olunca gerçekten çok pimpirikliyiz ,korkuyoruz
Ben daha hiçbirşey almadim cinsiyeti öğrendiğimiz gün zibin falan alacağım
Yavaştan kiyafetle başlarız ufak ufak .
Beşik,bebk arabası sonraya bırakacağız .
Bence kiyafetten ufak ufak başlanabilir .
Bi anda ağır gelebilir hepsini almak hem kiyafet hem büyük eşyalar .
Bizim çift de olunca o ufak ufak şeyler binler tutacak
5-6 aylik olunca net başlanir almaya .
Tabi şuan için erken insan onları almak için bile sabırsızlanıyor
Geçen günü e bebeğe girdim kendi bebeğime baktım bişeyler bu sefer .
Hep acaba bir gün kendi bebeğime alisveris yapabilecek miyim diyordum .
Şükürler olsun Allahım
Sağlikla kucaklarimiza alalim .
Giydirmek nasip olsun aldiklarimizi
Cinsiyet iyice kesinleşsin sonra başla hiç belli olmaz bazen yaniltiyorlarAynen öyle canim o kadar güzel bi duyguki Allah'ım İstiyen herkese nasip etsin gerçektenbende consiyetit değişir diye korkuyorum bu gidişimde tekrar sorucam bizde öyle düşündük kiyafetler gerçekten öyle çok çokta Uygun değiller ufak ufak alınsa daha rahat olur diğerleri sonra Allah'ın izniyle ben Park yatak almayı düşünüyorum beşik olarak hem kullanışlı hem heryere taşınabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?