31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Büyümüştür annesi
Senin belirtilerin varmı şuan ne durumdasın benimkiler geçti hep hiçbişey yok gibi bulantı vs. Kalmadı
Benimde öyle hatta goguslerimin sizlamasida azaldı baya kasık batmalarim yok çok nadir arada oluyor bulantı değilde ufak tefek tiksinmelerim var ama herşeyi yiyebiliyorum artık akıntım falan en başından beri yok çok açım hep açım sanki

Benimde Göğüslerim boşaldı sanki evet o ağırlık,sızlama yok .
Kasık batmalarım çekilme gibi oluyor çok hareket ettiğim zamanlar onun disinda hiçbisey yok .iştahım dada artış oldu baya herseyi yiyebiliyorim et,tavuk,balik

Oh ne güzel yarasın minnoslara muayneden önce nişan var kuzenimin gitsemmi sence gitmesem ayıp olcak kalkıp oynamam öyle ama ne biliyim

Oh ne güzel yarasın minnoslara muayneden önce nişan var kuzenimin gitsemmi sence gitmesem ayıp olcak kalkıp oynamam öyle ama ne biliyim
Gitsen bile otur oynama
. sen biliyorsun belki değişiklik olur senin için yakınmışta kuzen .ben giderdim şuan gezmek için yer ariyorum öyle söyliyim. evde canım çok sıkılıyor sıcaktan çıkamıyorum gündüz akşam çikarsam yürüyüşe çıkıyorum .

Doğru söylüyorsun en güzeli giderim otururum insanlari izledim biraz

Ay evet izlemekte keyifli iyiyim çok şükür kuzum. videolardan yemekler görüp onları yapıyorum sürekli yemek yemek istiyorum bi de bebişleri çok özledim aklım onlarda sürekli
Benimde öyle aklım minnosumda seninde uzaninca böyle karnında sertlik oluyormu ya ben uzaninca alt karnım sertleşme başladı baya bide et ve yumurta yemekte ben hala zorlaniyorum hala tam anlamıyla o durum duzelmedi yiyorum ama zorla hep tatlı ve hamur işi istiyor canım

Oluyo kuzum , bi de akşamları daha şişkin oluyo . Baya sivrildi karnımın şekli bu arada ben kan sulandırıcıya devam ediyorum o da sertleştirdi sanırım.
Yumurtaya bende zorlanıyorum patatesli , biberli falan omlet yapınca yiyorum, bi de menemen yapıyorum domateslerde lezzetliyken bol bol . Direkt haşlanmış gitmiyor bende de
hiç canım tatlı çekmiyo benim hep tuzlu şeyler

Geçer inşallah hepimizin ya benimde tam tersi yayvan karnim tam kız anası karnı afedersin popomsa genişledi Allah sonumu hayır eylesin
Bide tatli erkek ekşi tuzlu kız derler hiç alakası yokmuş ben başından beri tatlı hastasıyım ama kizcem olcak senin de tersi yeterli iyi olsunlar

Amin kuzum maşallah hepimize mucizelerimize. Evet ye ekşiyi doğur Ayşeyi ye tatlıyı doğur Hakkıyı tamamen yalanmış

Benim 27 mayıs 3.gün embryosu
Sonuçlar pozitif Maşallah öyle mi çok sevindim b nde 12 Ağustos transferi kanda pozitif çıktım bakalım neler yaşayacağım. Ultrason kes ve kalp ne zaman olcak
Ay Allah'ım kucağınıza almak nasip etsin tamama erdir Yarabbim hayırla saglikla

Hayırlısı olsun inşallah ben 5+4 te kese gördüm 6+1 de kalp atışı duydum çok şükür darısı sana olsun inşallah

Kaç çıktı değerin
5+4 kese görmüştüm içinde bebiş bile oluşmuştu fasulye gibi
6+4 gibi de kalp atışlarını duymuştum

Aminnn insallah rabbim sağlikla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize

Amin . Benim değerim dokuzuncu gün 390 onuncu gün 578
Bu haftaları nasıl hespaliyorsunuz son adet tarihinde göre mi döllenmeye göre falan m veya transfere göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…