- 23 Ocak 2021
- 1.626
- 1.173
- 83
- Konu Sahibi Alara m2026
-
- #2.181
Büyümüştür annesiBenimde 1 Eylül bakalım minnoş büyümüşmu
Benimde öyle hatta goguslerimin sizlamasida azaldı baya kasık batmalarim yok çok nadir arada oluyor bulantı değilde ufak tefek tiksinmelerim var ama herşeyi yiyebiliyorum artık akıntım falan en başından beri yok çok açım hep açım sankiBüyümüştür annesi
Senin belirtilerin varmı şuan ne durumdasın benimkiler geçti hep hiçbişey yok gibi bulantı vs. Kalmadı
Benimde Göğüslerim boşaldı sanki evet o ağırlık,sızlama yok .Benimde öyle hatta goguslerimin sizlamasida azaldı baya kasık batmalarim yok çok nadir arada oluyor bulantı değilde ufak tefek tiksinmelerim var ama herşeyi yiyebiliyorum artık akıntım falan en başından beri yok çok açım hep açım sanki
Oh ne güzel yarasın minnoslaraBenimde Göğüslerim boşaldı sanki evet o ağırlık,sızlama yok .
Kasık batmalarım çekilme gibi oluyor çok hareket ettiğim zamanlar onun disinda hiçbisey yok .iştahım dada artış oldu baya herseyi yiyebiliyorim et,tavuk,balik
Gitsen bile otur oynamaOh ne güzel yarasın minnoslaramuayneden önce nişan var kuzenimin gitsemmi sence gitmesem ayıp olcak kalkıp oynamam öyle ama ne biliyim
Git kuzum, çok şükür tehlikeli dönemleri geçirdik, hem iyi gelir sosyalleşmiş olursun benceOh ne güzel yarasın minnoslaramuayneden önce nişan var kuzenimin gitsemmi sence gitmesem ayıp olcak kalkıp oynamam öyle ama ne biliyim
Doğru söylüyorsun en güzeli giderim otururum insanlari izledim birazGitsen bile otur oynama
. sen biliyorsun belki değişiklik olur senin için yakınmışta kuzen .ben giderdim şuan gezmek için yer ariyorum öyle söyliyim. evde canım çok sıkılıyor sıcaktan çıkamıyorum gündüz akşam çikarsam yürüyüşe çıkıyorum .
Evet hamdolsun geçti o günlerimiz oynamam izlerim bende Allah'tan evede yakınGit kuzum, çok şükür tehlikeli dönemleri geçirdik, hem iyi gelir sosyalleşmiş olursun benceçok oynamazsın sadece
Ay evet izlemekte keyifliEvet hamdolsun geçti o günlerimiz oynamam izlerim bende Allah'tan evede yakınsen nasılsın iyimisin canım
Benimde öyle aklım minnosumda seninde uzaninca böyle karnında sertlik oluyormu ya ben uzaninca alt karnım sertleşme başladı baya bide et ve yumurta yemekte ben hala zorlaniyorum hala tam anlamıyla o durum duzelmedi yiyorum ama zorla hep tatlı ve hamur işi istiyor canımAy evet izlemekte keyifliiyiyim çok şükür kuzum. videolardan yemekler görüp onları yapıyorum sürekli yemek yemek istiyorum bi de bebişleri çok özledim aklım onlarda sürekli
Oluyo kuzum , bi de akşamları daha şişkin oluyo . Baya sivrildi karnımın şekli bu aradaBenimde öyle aklım minnosumda seninde uzaninca böyle karnında sertlik oluyormu ya ben uzaninca alt karnım sertleşme başladı baya bide et ve yumurta yemekte ben hala zorlaniyorum hala tam anlamıyla o durum duzelmedi yiyorum ama zorla hep tatlı ve hamur işi istiyor canım
Geçer inşallah hepimizin ya benimde tam tersi yayvan karnim tam kız anası karnı afedersin popomsa genişledi Allah sonumu hayır eylesinOluyo kuzum , bi de akşamları daha şişkin oluyo . Baya sivrildi karnımın şekli bu aradaben kan sulandırıcıya devam ediyorum o da sertleştirdi sanırım.
Yumurtaya bende zorlanıyorum patatesli , biberli falan omlet yapınca yiyorum, bi de menemen yapıyorum domateslerde lezzetliyken bol bol . Direkt haşlanmış gitmiyor bende de
hiç canım tatlı çekmiyo benim hep tuzlu şeyler
Amin kuzum maşallah hepimizeGeçer inşallah hepimizin ya benimde tam tersi yayvan karnim tam kız anası karnı afedersin popomsa genişledi Allah sonumu hayır eylesin
Bide tatli erkek ekşi tuzlu kız derler hiç alakası yokmuş ben başından beri tatlı hastasıyım ama kizcem olcak senin de tersiyeterli iyi olsunlar
Benim 31 Mayıs di cogunu öyle bi iki kişi 28 Mayıs sanırımKizlar merhaba hayırlı olsun transferlerimiz ne zamandı
Benim 27 mayıs 3.gün embryosuKizlar merhaba hayırlı olsun transferlerimiz ne zamandı
Sonuçlar pozitif Maşallah öyle mi çok sevindim b nde 12 Ağustos transferi kanda pozitif çıktım bakalım neler yaşayacağım. Ultrason kes ve kalp ne zaman olcakBenim 27 mayıs 3.gün embryosu
Hayırlısı olsun inşallah ben 5+4 te kese gördüm 6+1 de kalp atışı duydum çok şükür darısı sana olsun inşallahSonuçlar pozitif Maşallah öyle mi çok sevindim b nde 12 Ağustos transferi kanda pozitif çıktım bakalım neler yaşayacağım. Ultrason kes ve kalp ne zaman olcak
Ay Allah'ım kucağınıza almak nasip etsin tamama erdir Yarabbim hayırla saglikla
Kaç çıktı değerinSonuçlar pozitif Maşallah öyle mi çok sevindim b nde 12 Ağustos transferi kanda pozitif çıktım bakalım neler yaşayacağım. Ultrason kes ve kalp ne zaman olcak
Ay Allah'ım kucağınıza almak nasip etsin tamama erdir Yarabbim hayırla saglikla
Amin . Benim değerim dokuzuncu gün 390 onuncu gün 578Kaç çıktı değerin
5+4 kese görmüştüm içinde bebiş bile oluşmuştu fasulye gibi
6+4 gibi de kalp atışlarını duymuştum
Aminnn insallah rabbim sağlikla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?