31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Doğru söylüyorsun inşallah ya
Bencede uzun süreli kullanılır dolap yada sifonyer düşünüyor musun peki kıyafetleri için ben karasız kaldım ikiside gerekli ama çok fazla mi olur bilmiyorum etrafımda doğum yapan da yok ogreniyim bende elektrikli almiycam ana kucagini sizin birde iki bebiş

Ben şifonyer yerine direk dolap düşünüyorum.
sifonyer sonra alirsin dolap daha mantikli geliyor herşeyini toplar .

Biz kiraciyiz seneye de taşinacağız çok da eşya yük etmek istemiyorum .
Biraz büyüsünler 2 yasindan sonra oda yapilir zaten .
Gönlümüzce odalarini yapariz istedigimiz mobilyayı da yaptiririz

Doğru söylüyorsun canim inşallah sağlıkla gelsinlerde kolay şeyler hepsi aslında ay bu günde bitti az kaldı çok şükür

Kizlar aranizda tansiyondan anlayan var mı?
Dün başım agridi akşama kadar .
Akşam ölçtük 130-70 çıktı sizce nasıl?

Büyüğün biraz yüksek canım gebelikte oluyo benimde dün öyleydi mafoldum uyudum çare olarak ilaçta içmedim geçti öyle

Büyüğün biraz yüksek canım gebelikte oluyo benimde dün öyleydi mafoldum uyudum çare olarak ilaçta içmedim geçti öyle
Evde tansiyon aletim yoktu acilde baktirdim mecbur ordaki doktor gayet normal dedi
Burda biraz arastirdim bir tık yüksek olduğunu gördüm .
Başım da sabahtan aksama kadar ağridi midem de cok bulandı.
Duş alıp ,Sarimsakli cacık falan içmistim belki biraz daha düşürmüştür acile gidesiye kadar .
İlaç bende içmedim içmek istemedim.
Bilseydim bir tık yüksek limon falan yerdim .

Seninde mi tansiyonun yükseliyor biraz ?
Evet arada yükseldi şu an iyi benim normalde tansiyonum düşüktü yukselinde kafamın arkasina kadar basınçlı ağrı oluyor bı iki defa oldu Dr normal takip et çok fazla olursa yaz bana dedi sabah gittim gördüm lüzumu 140 gram olmuş annesinin aşkı arkası dönüktü gostermedi kendini yüzde yüz kız yine teyet ettik Dr la sende yarın gidicem hadi bakalım bı daha 1 ekimde cagardi fitili kesti benden sadece OKSAPAR devam ek olarak Demir vitamini yazdı

Anladım canım normal değerlerde kalsın insallah tansiyonlarımız
Oyy masallah prensese büyümüş benimkiler de iyilerdir umarım. aklım onlarda çok özledim
Ben 2 gündür biraz stres yaptim normalde bugun bebisleri.görmeye gidecektik eşim calisinca üzüldüm stres oldum çok merak ediyorum artık nasıllar falan diye geçmek bilmedi şu bir kaç gün .
Çok da duygusalım ağlamaya basliyorum durduk yere bak yine ağlayacağım
Hiç böyle duygusal olmamıştım bu hafta bir tuhafım.
Sağlıkları iyi olsun da tek isteğim

Annelik böyle güzel.bi duygu bende çok ağlıyorum normal kuzum duygusaliz şuan bir ay bekliycem yine şimdi nasıl gecicek zaman bakalım yarına az kaldı iyidir merak etme hiç canım benim bende öyleydim bak gördüm rahatladım yarın sende inşallah rahatliycaksin çok özlüyoruz normal

Evet evet 1 ay çok uzun geldi gerçekten .
Belki harketlerini hissederiz birdahaki kontrole kadar .
Şimdi hicbirsey hissetmiyoruz ya endileseleniyoruz.
Bi belirti verseler içerden ben burdayim diye o da yeter bize
Yatarken Saga sola dönerken ani dönüşlerde bişeyler içerde dönüyor gibi benimle birlikte ama bilmiyorum ya bebeklermidir
Bu arada karından mi göründü kız olduğu bu seferde

Evet karından gördü canım kocaman olmuş şok oldum çok hızlı büyüyorlar 4 boyutluda açtı arkası dönüktü prenses elleriylede yüzünü kapamış sadece ayaklarıyla annesine vuruyordu o kadar tatlı yedim gittim yok valla bende dr dedim dün akşam nisandaydik elim karnimdaydi biseyler çarptı avcuma acaba dedim o muydu dedi 2 haftaya kadar hissedersin dedi birazcık tombigim zaten normaldede anca heralde

Oyyy massallah büyümüşlerdir artik kocaman olmuşlardir
Bende kahvaltimi yapacagim tatlimi da yiyeceğim bakalim ne bekliyor beni cinsiyetleri de aşiri merak ediyorum çok bile dayandim bence

Uygulamalarda yavaştan hissedilebilir diyor ama bilemiyorum ya
Belki hissetmiş olabilirsin sende .
Belirgin bir şekilde 18. Hafta da hissederiz diye tahmin ediyorum.
Ayy hadi o günler de gelsin.

İnşallah canım benim sağlıkla gör yavrularını bı kız bı erkek bence senin öyle hissettim

Ay maşallah kuzum çok sevindim inşallah hareket hissedelim çok rahatlıcaz bence süper ilaçlarda bitmiş oksapar doğuma kadar kullanıcaz sanırım

Kuzum şimdi gördüm çok yüksek değil ama seni yormuştur eğer normalde tansiyonun hep düşükse. Doktor bana da söylemişti eve alet alın her gün ölçün 15 ve üstü olursa haber ver dedi. Yeme içme de anlık yükseltmiş olabilir .

hiç takip yapmadım canım seninde mi yüksek çikiyordu takip et demiş ya yoksa rutin olarak mi kontrol etmeni söyledi?
Olabilir stres yaptim biraz ondan da olabilir belki .
Duygusal olarka da biraz hassasım bu ara .
Ara ara baktiririm artik takip ederim mutlaka
Sen ne yaptin doktora gittinmi? çoğumuzun kontrolü vardı sen gidecekmiydin bilmiyorum ama

Rutin kontrol edelim demişti , hamişlikte çook oluyormuş yükseliş ve düşüş. Benim düşüklük oluyo genelde.
Yarın gidip bebişkoları göreceksin inşallah boşa stres yapmışım diyeceksin
Bende yarın gidicem inşallah kontrole

İyi canım rutin bakilnası güzel bisey
. diğer gebelerde baktırsın rutin olarak. ben hiç baktirmiyordum .

Ayy hadi insallah sağsalim görüp gelelim bebişlerimizi
İçimiz rahatlasın
Bu saat oldu heyecandan uyuyamadim

Günaydın kuzum inşallah minnaklarımızı çok özledik haber ver çıkışta
benim öğleden sonra randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…