- 23 Ocak 2021
- 1.653
- 1.186
- 83
- Konu Sahibi Alara m2026
-
- #2.341
Amin canim benim iyi olsunlar sağlikla kucagimiza alalim insallahOh maşallah kuzum iyi olsun büyüsün bize yeterdoktor suyun öneminden bahsetti bana yine bugün içebildiğin kadar iç diyo ikizden kaynaklı.
Bizede 21. Hafta gidin dedi daha net olur diye ekime randevu aldık şimdiden
Bi de şu boğmaca aşılarından bahsetti 24. Hafta yaptırmanı tavsiye ederim dedi. Siz ne düşünüyorsunuz aşı konusunda ?
O zamanlar genelde normal dogum yapiliyordu .Bana boğmaca dan bahsetmediler ama tetanoz aşısından bahsettiler bilmiyorum sezeryan olucam bende muhtemelen öyle hissettimbebekle anne için önemliymiş ama annemde bizim zamanimizda yoktu bunlar dedi çok aradayim bilmiyorum
Amin canim benim hepimiz sağlikla kucagimiza almak nasip olsun bebişlerimiziAman çok şükür canım benim çok sevindim güçlü bebisler Allah'ım kucaklarımiza almayı nasip etsin inşallah bende 1 ekimde gidicem detaylı ultrason günü vericekmis inşallah herşey yolundadir o zamanda güzel geçer hepimiziniyiyim çok heycanliyim endiseliyim mutluyum böyle bı annelik duygusuna büründüm iyice geceleri hep uyanmak ve arada kasık ağrısı dışında biseyim yok
Bende kararsız kaldım valla kuzum çok ilaç kullandık bi yan etkisi olur mu diye . Biraz araştırayım genelde insanlar yaptırıyor sanırımAmin canim benim iyi olsunlar sağlikla kucagimiza alalim insallah
Bu arada bana da bol bol su iç dedi.
Havuc suyu da önerdi.
İkizlerde anca belli oluyormus
O civar gideriz .
Aşı için beni yarin saglik ocağı cagirdi ne asisi bilmiyorum tetanoz aşisidir buyuk ihtimalle yarin vurulucam ben.
Bilmiyorum herhangi bir risk var mi ama öneriliyorsa da yaptirririm.
Sen ne duşunuyorsun?
Haklisin canim. Bugun gittim ben yapmadilar hareketlerini çok hissetmiyorun diye.hareketler hissedilince yapiliyormuş.Bende kararsız kaldım valla kuzum çok ilaç kullandık bi yan etkisi olur mu diye . Biraz araştırayım genelde insanlar yaptırıyor sanırım
Bebişlerim kilosu ne kadar olmuşBende kararsız kaldım valla kuzum çok ilaç kullandık bi yan etkisi olur mu diye . Biraz araştırayım genelde insanlar yaptırıyor sanırım
ben çok hafiif hissediyorum kuzum kayıyorlar gibi sanki .Bebişlerim kilosu ne kadar olmuş
Benim birisi 177 gr diğeri 240 gr .
Baya fark var sagljklari yerinde olsun da birisi minyon olsun zararı yok
Oy maşallahben çok hafiif hissediyorum kuzum kayıyorlar gibi sanki .
Benim biri 223 diğer 238 gr mış. Belki ikisi de erkek diye daha iridirlerzaten fark olması da çok normal ikizlerde beklediğimiz bişey diyorlar.
Doktor tahmini dedi zaten şu detaylıda iyice belli olacak inşallah .
Senin cinsiyetleri kesin bişey söylediler mi dün
2 hafta sonra baslayacagim insallahAlışverişe başladınız mı bu arada ben alınacaklar listesi yapayım dedim çok uzun :) nereden nasıl başlayacağız bakalım
Ay maşallah kuzum çok sevindim sağlıkla gelsin bıcırıklarOy maşallah
Evet evet fark olması normal .
Benim cinsiyetler de belli oldu.
Dün doktor iri olan kız küçük olan da erkek dedi
Yanılma olmaz herhalde artık perinatolog bakıyor
şu detaylı ultrasonda geçsin sonra başlamak mantıklı zaten aşağı yukarı belli çoğu şey2 hafta sonra baslayacagim insallah
Daha baslamadim .
Ufak ufak baslarim kafama göre alirim önce sonra listeyle giderim
Amin canım insallah hepimizinki sağlikla gelsinAy maşallah kuzum çok sevindim sağlıkla gelsin bıcırıklar
Yok yok göstermişlerdir artık kendilerini , dün gittiğimizde biz bile anladık erkek olduklarını çünkü
Bencede kuzum ozaman baslamak mantiklişu detaylı ultrasonda geçsin sonra başlamak mantıklı zaten aşağı yukarı belli çoğu şey
Ay maşallah şükür bu günlerimize ne güzel şeylerden bahsediyoruzBencede kuzum ozaman baslamak mantikli
Buyuk eşyalari daha sonra aliriz
Çok şükür hep tedirginlikle geçiyor doğru düzgün doya doya hamileliğimizi yaşayamıyoruz bileAy maşallah şükür bu günlerimize ne güzel şeylerden bahsediyoruz
Öyle valla kuşum annelik böyle galiba bundan sonra hep heyecanlı ve duygusal olucaz .Çok şükür hep tedirginlikle geçiyor doğru düzgün doya doya hamileliğimizi yaşayamıyoruz bile
Sonunda sağlıkla kavuşalim da .
İnanamıyor insan hala
4 buçuk aylık olmuşuz .
Dışarıdan gören anlıyor artik hamileliğimi hemen .
Bi yandan seviniyorum büyüyorlar .
Ama inanamıyorum kalbim ağzımda atıyor .dün o muayne masasındaki heyecanımı anlatamam .
Çok şükür bu günlerimize Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
İyi gidiyor canımNapıyorsunuz hamişler hamilelik nasıl gidiyor ?
Senin şimdi karnın bizimkinin iki katı çıkmıştırİyi gidiyor canım.
Ağırlaşıyorum artık ben hemen yoruluyorum merdiven zor çıkıyorum.
Bi iş yapayım bi ton iş yapmış gibi hissediyorum.
Ellerim,Ayaklarım şişiyor tam hamile modunu aldım
Bu günlere şükür diyelim
Sen nasılsın gittinmi doktora fala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?