31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Merhaba hanımlar nasılsınız, bebeğim 16 hafta 4 günlük oldu , Cumartesi günü kontrolde herşey yolunda dedi doktor muayenede. Bir ay sonrasında detaylı ultrason yaptırmamı tavsiye etti acaba sizler araştırma yaptınız mı özel muayenede mi devlette mi yaptıracaksınız

Günaydın canım benimde aynı şekilde detaylı ultrason 1 ay sonra ben kendi doktoruna yaptircam özele gidiyorum süreci o bildiği için kullandığımız bazı ilaç ve ignelerde var devlette iyi doktor bulmak şans işi randevu bulmak ta malesef mucize o yüzden senin tercihin ama ben mecburen özelde devam edicem ama benim doğal yolla da olsaydı muhtemelen özele giderdim durumum müsait ise

Nasılsınız napıyorsunuz hamişler Kızlar bana kız bebek isimleri önerebilir misiniz?Ben çok kararsızım ya aklıma isim gelmiyor.

Nasılsınız napıyorsunuz hamişler Kızlar bana kız bebek isimleri önerebilir misiniz?Ben çok kararsızım ya aklıma isim gelmiyor.
Kız bebiş mi geliyor canım
Benimde birisi kız gibi görünüyor demişti doktor. detaylıda iyice netleşir
Eşim aybike istiyor
Tam karar vermedik biz

Evet cnm kız bebiş geliyor isim konusunda çok kararsızım.Ne koyacam hiç bilmiyorum.
Birsürü isim var şimdi ne tür hoşlanırisn bilemeyiz .ama aklindakilari söylersen ona göre beğendigimizin fikirini verebiliriz

Ben böyle farklı isimler istiyorum hemen hemen herkeste olan isimleri değil,ama başka isimler aklıma gelmiyor

Ben de kumsal istiyorum eşim bu sefer istemiyor bilmiyorum kararsizim
Ortak bi karara varırsınız eminim .çift isim düşündün mü ?
Düşündüğün isimler gayet güzel .
Benim eşimde yerel isimler istiyor genelde. Ortak bi karara varacağız

Ben dün akşam bı muayne olmak istedim eşimle gittim gördüm bı bicirigi çok tatlis olmaya baslamis Bizim çok seçenek vardı canım HANNE SARE , ESİLA , İKRA , SOFYA, en son Eşimin ismi Alper benim Adım Dilara bebisimizin adida nasip olursa ALARA olcak

Sağlıklı gelsin inşallah bebişlerimiz.ikra ismini bende de seviyorum ama yeğenimin adı İkra o yüzden olmaz

Canım saydığın isimlerin hepsi etrafım da var neredeyse o yüzden koymak istemiyorum

Canım saydığın isimlerin hepsi etrafım da var neredeyse o yüzden koymak istemiyorum
Anladım canım işin zor o zaman bizim etrafta hiç yok bu isimlerden İnci de güzel mesela Lina güzel yada klasik eski isimlerden de koyabilirsin anlamı güzel olan kulağa hoş gelen biraz araştırman gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…