- Konu Sahibi Alara m2026
- 

- #2.301
Günaydın canım benimde aynı şekilde detaylı ultrason 1 ay sonra ben kendi doktoruna yaptircam özele gidiyorum süreci o bildiği için kullandığımız bazı ilaç ve ignelerde var devlette iyi doktor bulmak şans işi randevu bulmak ta malesef mucize o yüzden senin tercihin ama ben mecburen özelde devam edicem ama benim doğal yolla da olsaydı muhtemelen özele giderdim durumum müsait iseMerhaba hanımlar nasılsınız, bebeğim 16 hafta 4 günlük oldu , Cumartesi günü kontrolde herşey yolunda dedi doktor muayenede. Bir ay sonrasında detaylı ultrason yaptırmamı tavsiye etti acaba sizler araştırma yaptınız mı özel muayenede mi devlette mi yaptıracaksınız
Kız bebiş mi geliyor canımNasılsınız napıyorsunuz hamişlerKızlar bana kız bebek isimleri önerebilir misiniz?Ben çok kararsızım ya aklıma isim gelmiyor. 
Evet cnm kız bebiş geliyor isim konusunda çok kararsızım.Ne koyacam hiç bilmiyorum.Kız bebiş mi geliyor canım
Benimde birisi kız gibi görünüyor demişti doktor. detaylıda iyice netleşir
Eşim aybike istiyor
Tam karar vermedik biz
Birsürü isim var şimdi ne tür hoşlanırisn bilemeyiz .ama aklindakilari söylersen ona göre beğendigimizin fikirini verebilirizEvet cnm kız bebiş geliyor isim konusunda çok kararsızım.Ne koyacam hiç bilmiyorum.
Kumsal,rozerin,kaynanamgil elif diyor ama ben pek sevmedim .LinaBirsürü isim var şimdi ne tür hoşlanırisn bilemeyiz .ama aklindakilari söylersen ona göre beğendigimizin fikirini verebiliriz
Kaynananlar biraz yerel bişeyler düşünmüş sen biraz farklı bi isim istiyorsunKumsal,rozerin,kaynanamgil elif diyor ama ben pek sevmedim .Lina
Ben de kumsal istiyorum eşim bu sefer istemiyor bilmiyorum kararsizimKaynananlar biraz yerel bişeyler düşünmüş sen biraz farklı bi isim istiyorsun
Bence kumsal güzel .
Lina çok fazla duyuyorum .
Ortak bi karara varırsınız eminim .çift isim düşündün mü ?Ben de kumsal istiyorum eşim bu sefer istemiyor bilmiyorum kararsizim
Ben çift isimler sevmiyorum bilmiyorum bana çok uzun geliyorOrtak bi karara varırsınız eminim .çift isim düşündün mü ?
Düşündüğün isimler gayet güzel .
Benim eşimde yerel isimler istiyor genelde. Ortak bi karara varacağız
Ben dün akşam bı muayne olmak istedim eşimle gittim gördüm bı bicirigi çok tatlis olmaya baslamisNasılsınız napıyorsunuz hamişlerKızlar bana kız bebek isimleri önerebilir misiniz?Ben çok kararsızım ya aklıma isim gelmiyor. 
Sağlıklı gelsin inşallah bebişlerimiz.ikra ismini bende de seviyorum ama yeğenimin adı İkra o yüzden olmazBen dün akşam bı muayne olmak istedim eşimle gittim gördüm bı bicirigi çok tatlis olmaya baslamisBizim çok seçenek vardı canım HANNE SARE , ESİLA , İKRA , SOFYA, en son Eşimin ismi Alper benim Adım Dilara bebisimizin adida nasip olursa ALARA olcak 
Canım saydığın isimlerin hepsi etrafım da var neredeyse o yüzden koymak istemiyorumBen dün akşam bı muayne olmak istedim eşimle gittim gördüm bı bicirigi çok tatlis olmaya baslamisBizim çok seçenek vardı canım HANNE SARE , ESİLA , İKRA , SOFYA, en son Eşimin ismi Alper benim Adım Dilara bebisimizin adida nasip olursa ALARA olcak 
Anladım canım işin zor o zamanCanım saydığın isimlerin hepsi etrafım da var neredeyse o yüzden koymak istemiyorum
Kız ismi çook var benim bebişler erkek hep aklıma kız geliyoCanım saydığın isimlerin hepsi etrafım da var neredeyse o yüzden koymak istemiyorum
Bana göre de erkek ismi çok erkek olsaydı çoktan isim bulmuştum kız ismi yok bana göre bilmiyorum benim aklıma gelmiyo.Kız ismi çook var benim bebişler erkek hep aklıma kız geliyodila , beren , İdil, bade, Hazal, ayda ilk bunlar geldi aklıma 
Bana göre de erkek ismi çok erkek olsaydı çoktan isim bulmuştum kız ismi yok bana göre bilmiyorum benim aklıma gelmiyoKız ismi çook var benim bebişler erkek hep aklıma kız geliyodila , beren , İdil, bade, Hazal, ayda ilk bunlar geldi aklıma 
Bende pek sevmiyorum.Ben çift isimler sevmiyorum bilmiyorum bana çok uzun geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?