31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kızlar nasılsınız herşey yolunda mı ?
Benim dün geceden beri sağ kasığıma ağrı girmiş ,bide benim bebeğim sürekli ters oluyor kızlar doktor bişi olmaz dedi ama bilmiyorum ya bu aralar sürekli baş dönmesi sıcak basması oluyor bende şekerim düşük olduğu için.

Bu zamanlarda hareketliler canım yerleri de geniş dönebilirler bol bol normal
Aç bırakma kendini sık sık bişeyler yemeye çalış. Hala havalarda sıcak gündüzleri fırsat buldukça dinlen
Bende iyiyim canım çok şükür iştahım çok arttı , evdeyim genelde

Bende sürekli evdeyim gündüzleri pek uyumuyorum .çok yemek yiyemiyorum

Yarın bebişleri görecegim canim biraz stresmi oldum bilmiyorum dün çok ağladım.
Modum ağlamakla geçti gözlerim şişmişti artık.
Bu aralar hep ağlayasım geliyor en ufak şeye çok duygusalım.
Böyle olmamiştim gebelik başlarında falan.
Sebepsiz yere ağlıyorum
Güzel haberler alırım inşallah yarın.
Sen nasılsın kontrolün ne zaman

Ah canım benim seni çok iyi anlıyorum . Hamişlik hormonları ve annelik duyguları hepsi birbirine karıştı. Elimizden geleni fazlasıyla yaptık biz. Allah’ın izniyle bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza alıcaz
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Bende yarın kontrole gidicem. Bebişlerimizi görmek bize iyi gelecek inşallah

Hanımlar herşey yolunda bizde de şükür uzun süre oturamıyorum akşam kasıkta ağırlıklar oluyor uzanmayla uyumayla ancak iyiyim.. bu baştan beri böyleydi devam da ediyor. Hareketleri henüz hissetmiyorum 17.haftadayız.. sizler de randevunuzda bebişlerinizi sağlıcakla görürsünüz inşallah

Değilmi çok hassasız .

Yarin güzel haberlerle gelelim inşallah
Onları görmek iyi gelecek bize
2 hafta önce üzüldük şimdi insallah güzel haberler verelim

İyiyiz canım çok şükür arada kasık ağrılarım oluyor benim başka sıkıntım yok ufak ufak kipirtilar hissetmeye başladım bide göbeğim çok büyüdü bir bebiş olmasına rağmen zaten iri bı kadindim tam olduk sen nasılsın

Canım nasılsın gördün mü bebislerini sağlıkla
Gördüm çok şükür canım küçük bebişin suyu aynı ne artmış ne de azalmış ama büyüyor
Doktor iyi bişey yinede büyümesi gelişmesi dedi.
2 hafta sonra detayli bakilcak.ikiz gebeliklerde 20 haftadan sonra baktiğini söyledi.
Şimdilik iyiyiz çok şükür.
Ben de titreme hissediyordum 3-4 gündür pek hissetmiyorum biraz endişelenmiştim.
Kipirdiyor minikler ben az hissediyorum
Sen nasilsin ?

Oh maşallah kuzum sorma göbüş aldı başını gidiyo bende de
Kayıyorlar gibi ufak ufak hissediyorum bende doktor ufak tekmeler başlayabilir dedi.
Ben iyiyim geçen hafta biraz kanamam geldi yine sebepsiz . Çok şükür bebeklerde bende iyiyim. 3 hafta sonra detaylıya gidicez bakalım. Evdeyim dinleniyorum genelde

Oh maşallah kuzum iyi olsun büyüsün bize yeter doktor suyun öneminden bahsetti bana yine bugün içebildiğin kadar iç diyo ikizden kaynaklı.
Bizede 21. Hafta gidin dedi daha net olur diye ekime randevu aldık şimdiden
Bi de şu boğmaca aşılarından bahsetti 24. Hafta yaptırmanı tavsiye ederim dedi. Siz ne düşünüyorsunuz aşı konusunda ?

Aman çok şükür canım benim çok sevindim güçlü bebisler Allah'ım kucaklarımiza almayı nasip etsin inşallah bende 1 ekimde gidicem detaylı ultrason günü vericekmis inşallah herşey yolundadir o zamanda güzel geçer hepimizin iyiyim çok heycanliyim endiseliyim mutluyum böyle bı annelik duygusuna büründüm iyice geceleri hep uyanmak ve arada kasık ağrısı dışında biseyim yok

Aman Allahım korusun canım benim inşallah kucagimizada alırız sağlıkla dinlen bol bol bende genelde dinlenmeyi tercih ediyorum bişey yok şükür ama riske atmak istemiyorum biraz zor kavuştuk biz sonu güzel olsun

Bana boğmaca dan bahsetmediler ama tetanoz aşısından bahsettiler bilmiyorum sezeryan olucam bende muhtemelen öyle hissettim bebekle anne için önemliymiş ama annemde bizim zamanimizda yoktu bunlar dedi çok aradayim bilmiyorum

Tetenoz oluyormuş 1 ay sonrada boğmacalı bi aşı daha varmış sağlık ocağı soruyormuş hangisini istiyorsun diye. Bende çok kararsızım. Zaten bi sürü ilaç kullandık gereksiz bişey yaptırmak istemiyorum artık. Sizin doktorlar bişey dedi mi?

Benim doktorum sadece tetanoz aşısını 20 .haftadan sonra yaptırabilirsin dedi gittigimde hepsini detaylıca konuşup ona göre yaptircam ben dediğin gibi bir sürü şey kullandık bide bu aşıların hepsinin karışık olduğu bir aşı daha varmış hiç denk geldin mi ona bı tane oluyorsun hepsini kapsıyor onuda sağlık ocagiyla görüşürüm doktor kesin yaptır derse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…