- 4 Eylül 2023
- 908
- 595
- 33
- 28
- Konu Sahibi Alara m2026
-
- #2.621
Kuzum bende dün gittim bütün bahsettiğin şeyler bende de var. Karnım bi anda çok gerginleşiyor, nefes darlığı var. Bebeklerden biri göğüs kafesime yakınmış çok normal olması dedi, hatta mide bulantıların başlayabilir dedi ama çok şükür daha olmadı. Geceleri az uyuyorum artık derin uykuya şimdiden hasret kaldım
Ben 2 aralik gibi gitmiştim canım en son tekrar 20 si gibi gideceğim
Canım benimde bebeklerden biri göğüs kafesimin o taraflarda , en kenarlarda geziniyor dediği gibi ben mide bulantisi ,mide yanması,kusma ara ara yaşıyorum.Kuzum bende dün gittim bütün bahsettiğin şeyler bende de var. Karnım bi anda çok gerginleşiyor, nefes darlığı var. Bebeklerden biri göğüs kafesime yakınmış çok normal olması dedi, hatta mide bulantıların başlayabilir dedi ama çok şükür daha olmadı. Geceleri az uyuyorum artık derin uykuya şimdiden hasret kaldım
Son düzlüğe girdik artık normal kuşum git gör bakalım prensesin nasılmış
Ay en azından gündüz uyuyabiliyorsun ben alarm kurmuş gibi kalkıyorum bi daha da uyku yokCanım benimde bebeklerden biri göğüs kafesimin o taraflarda , en kenarlarda geziniyor dediği gibi ben mide bulantisi ,mide yanması,kusma ara ara yaşıyorum.
Midemi çok doldurmuyorum çok yersem rahatsiz ediyor.
iştahım eskisi gibi değil yiyorum ama zorluyorum kendimi
Mideye baskı yapiyorlar sanirim.
Bak bu saat oldu ben daha yeni yapacagim kahvaltimi. uyumaktan alamiyorum kendimi.
Gece yatmiyorum gündüz de kalkmıyorum
Şu ara uyuyorum aşiri yorgun hissediyorum kendimi hava da hep yağmurlu gitti tam uyku moduAy en azından gündüz uyuyabiliyorsun ben alarm kurmuş gibi kalkıyorum bi daha da uyku yokzombi gibyim gözaltlarım çöktü
Bende hamile yastığı kullanıyorum o bik rahat uzanmamı sağlıyor.
Nstye önlem amaçlı soktu çarşamba günü çok uzun sürdü bebeklere ayrı ayrı bakıldığı için. Mutlaka tok gidin kızlar ya da tatlı yiyin aklınızda olsun
Maşallah ben en son 19 Kasım'da gittim çok uzun oldu ya bakalım çok büyüdü karnım taş gibi çok aşırı hareketli değil ama dönüyor geriniyor çok inşallah iyidir minnosum 19 Kasım'da 1 kilo 180 gramdi bakalım şimdi pazartesi ne kadar olcakBen 2 aralik gibi gitmiştim canım en son tekrar 20 si gibi gideceğim
Herşey yolundaydı .
Nefes darlığım var zaten benim uzun zamandır ama bu aralar daha fazla bastırıyor uyumakta zorluyoe nefessiz kaliyormusum gibi oluyor bende yastigini yükselttim.
boynumun altinda da ekstra ince bi yastik koyuyorum anca öyle nefes alabiliyorum.
Bebisler de bi tarafa sertleşiyorlar kasılıyor gibi oluyor yalancı kasılmalar sanirim.
Bunlar düzenli 5 dakikda bir olursa ağrı vs. Eşlik ederse doğum belirtisi olabilirmiş .
Şuanlık ağrısız devam ediyor
32. Hafta gibi nst girersin dedi doktorum.
Ya iyi o zaman bende goriyim rahat edicem inşallah baya büyüdü karnım ikiz olsa ben çok kötü olurdum sanırım 93 kiloyum şu an 100 kiloyu Görcem gibi hamile pijaması bulamıyorumKuzum bende dün gittim bütün bahsettiğin şeyler bende de var. Karnım bi anda çok gerginleşiyor, nefes darlığı var. Bebeklerden biri göğüs kafesime yakınmış çok normal olması dedi, hatta mide bulantıların başlayabilir dedi ama çok şükür daha olmadı. Geceleri az uyuyorum artık derin uykuya şimdiden hasret kaldım
Son düzlüğe girdik artık normal kuşum git gör bakalım prensesin nasılmış
Oo baya olmuş ya .Maşallah ben en son 19 Kasım'da gittim çok uzun oldu ya bakalım çok büyüdü karnım taş gibi çok aşırı hareketli değil ama dönüyor geriniyor çok inşallah iyidir minnosum 19 Kasım'da 1 kilo 180 gramdi bakalım şimdi pazartesi ne kadar olcakbende 94 kiloyum ahahha 100 kiloyla doguma gidicem muhtemelen
Evet nabızlarına bakıldığı için ayrı ayrı bulup bağlıyorlarmış kuzum. Bende şaşırdım en az yarım saat kalmış oluyoruz anlayacağın:)Şu ara uyuyorum aşiri yorgun hissediyorum kendimi hava da hep yağmurlu gitti tam uyku modu
Düzenim gitti ama ya gece 4 de uyudugum oluyor .
Öğleye kadar yatiyorum.bu sefer hiç verimli uyanamiyorum.
Bi düzene sokmam lazım Bebişlerin gelmesine yakin
Ayri ayri mi oluyor kuzum ?
Bilmiyordum .
tok gitmiş olurum tatli da yerim
ya yicem bende 88 oldum 18 kilo almış oldumYa iyi o zaman bende goriyim rahat edicem inşallah baya büyüdü karnım ikiz olsa ben çok kötü olurdum sanırım 93 kiloyum şu an 100 kiloyu Görcem gibi hamile pijaması bulamıyorumkiloları nasıldı canım dün söyledim Dr
Aman sağlıklı olsunlarda bende önümüzdeki hafta sonu hazirliycam kiyafetlerini yikiycaz annemle utuliycez çok abartma bence sade ve anlaşılır olsun hastane evine yakınsa 1 er tane yedek tulum yada alt üst takım ince kalın birer örtü koysan yeterli bende öyle yapicam hastane evimin karşısı hemen o konuda biraz şanslıyım ben sanırım yedek bez kendi ihtiyaclarin bende pazartesi gidince ebe arkadaşım var sabah akşam iğnelerimi yapan ondan liste alicam atarım isterseniz burayada fikir olurya yicem bende 88 oldum 18 kilo almış oldumgidecek hepsi birkaç aya
1,5 kilo olmuşlar minnoşlar bundan sonra hızlı alacaklarmış bakalım . Hastane çantasını yaptın mı ? Kafam karıştı yaparken ne ne kadar koyayım bilemedim herşeyden Çifter Çifter koyunca evde kıyafet kalmadı
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim yakalar beyfendi kizceni merak etme Allah'ım izniyleOo baya olmuş ya .
benim malum sık kontrol oluyor 2 haftada bir son aylara doğru sıklaşır sanirim senin de kontroller
Benimde bi gün hareketli diğer günler durgun oluyor az hareket ediyor bazen . Bugun çok az hareketliydi deyip onu dinliyorum saatlerce sonra kipirdaniyor icim rahatliyor .iyidir annesi ben burdayim diyorlar
İkiz olduğu için 36 hafta gibi doğum planlandı benim bakalım.
Bu arada bende 91 -92 kilo arası gidip geliyorum
100 le doğuracagim sanirim
kiz bebegimin kilosu 2 aralik gibi 1440 gr dı.
Erkek bebeğimin 790 gr falan pek kilo almamis.Arasi baya açıldı .
YaaaEvet nabızlarına bakıldığı için ayrı ayrı bulup bağlıyorlarmış kuzum. Bende şaşırdım en az yarım saat kalmış oluyoruz anlayacağın:)
Olsun fırsat buldukça uzanalım o bile şifa bize
Hastane çantası yapayım dedim tüm kıyafetler valize girdieve eşya kalmadı sanki
Umarim nasil iyi olacaksa öyle olsunHadi hayırlısı olsun inşallah canım benim yakalar beyfendi kizceni merak etme Allah'ım izniylekıyafetlerini falan yikadinmi hazirliklar başladım biz hafta sonu basliycaz ama erken. Mi bilemedim ki
Oo baya olmuş ya .
benim malum sık kontrol oluyor 2 haftada bir son aylara doğru sıklaşır sanirim senin de kontroller
Benimde bi gün hareketli diğer günler durgun oluyor az hareket ediyor bazen . Bugun çok az hareketliydi deyip onu dinliyorum saatlerce sonra kipirdaniyor icim rahatliyor .iyidir annesi ben burdayim diyorlar
İkiz olduğu için 36 hafta gibi doğum planlandı benim bakalım.
Bu arada bende 91 -92 kilo arası gidip geliyorum
100 le doğuracagim sanirim
kiz bebegimin kilosu 2 aralik gibi 1440 gr dı.
Erkek bebeğimin 790 gr falan pek kilo almamis.Arasi baya açıldı .
Ben siveno markasını aldım hep onu goruyordum bide baby me e Bebek kendi markasi onu oneriyorlar siveno hoşuma gitti nasipse bende haftaya yıkayıp utulerim hayirlisiyla beşiğini ocağın başı gibi kurarım bu ay çıksın hayırlısıyla Akalın of çok heyecan varUmarim nasil iyi olacaksa öyle olsun
Hiçbişey yıkamadım ben daha .kiyafetler tamam gibi yıkayıp ütüleyip yerleştirmesi kaldı
Haftaya sanirim yıkarım artık.
Bebek deterjanı olarak ne kullaniyorsunuz ?
Ne alsam karar veremedim ben bir türlü
E bebeğin kendi markasini bi deniyim bakalim öneren duymuştumBen siveno markasını aldım hep onu goruyordum bide baby me e Bebek kendi markasi onu oneriyorlar siveno hoşuma gitti nasipse bende haftaya yıkayıp utulerim hayirlisiyla beşiğini ocağın başı gibi kurarım bu ay çıksın hayırlısıyla Akalın of çok heyecan var
Ben 19 Kasım'da çekildim hem yıldönümümuDu o gün kızımızı görüp stüdyo da 5 poz çekildik çokta güzel oldu öyle yapabilirsin yumuşatıcı kullanmiycam canım onerilmiyor kimyasal var çünküE bebeğin kendi markasini bi deniyim bakalim öneren duymuştum.
Kokuları sanirim yok dimi bir kaç kez kokladım hiç kokmuyordu yumsatici falan kullacanakmisiniz?
Ocak gibi kurabilirsin beşiği .
Çok güzel heyecanlar gerçekten zaman geçmiyordu ilk aylar şimdi de yetmiyor çok hızlı geçiyor.
Özleyecekmisim gibi geliyor bu hamilelik zamanlarimi
Hamile çekimi istiyordum bi türlü firsat olmadi umarim çekilebilirim
Sizler anı kalmasi için çekildinizmi
Süper olur kuzum valla paylaşırsan listeyi fikir olmuş olur.Aman sağlıklı olsunlarda bende önümüzdeki hafta sonu hazirliycam kiyafetlerini yikiycaz annemle utuliycez çok abartma bence sade ve anlaşılır olsun hastane evine yakınsa 1 er tane yedek tulum yada alt üst takım ince kalın birer örtü koysan yeterli bende öyle yapicam hastane evimin karşısı hemen o konuda biraz şanslıyım ben sanırım yedek bez kendi ihtiyaclarin bende pazartesi gidince ebe arkadaşım var sabah akşam iğnelerimi yapan ondan liste alicam atarım isterseniz burayada fikir olur
Bizde yaptık çekim güzel oldu valla anı olarak kalsınE bebeğin kendi markasini bi deniyim bakalim öneren duymuştum.
Kokuları sanirim yok dimi bir kaç kez kokladım hiç kokmuyordu yumsatici falan kullacanakmisiniz?
Ocak gibi kurabilirsin beşiği .
Çok güzel heyecanlar gerçekten zaman geçmiyordu ilk aylar şimdi de yetmiyor çok hızlı geçiyor.
Özleyecekmisim gibi geliyor bu hamilelik zamanlarimi
Hamile çekimi istiyordum bi türlü firsat olmadi umarim çekilebilirim
Sizler anı kalmasi için çekildinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?