31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Dr gayet iyi çıkmış dedi biraz rahatladım 2 gün sonra tekrar ver sonra ultrason günü vericem dedi inşallah güzel gelir değerim ondan sonrada
Oh maşallah kuzum boşuna evham yaptın , adım adım büyüyor bebişler içinde Allah’a şükür
Darısı başımıza inşallah

Hiç belli olmaz bence kesede belli olacak minnoşlar
Allah'ım sanada en güzel degerlerle öğrenip sağlıkla taşımayı sonra kucağına. Alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah herkes dualarimda hep geceleri yaşın okuyorum hepimiz için Allah'ım hepimizi güzelliklerle müjdelendirsin

Amin canım benim Allah’ım kabul etsin dualarımızı

Günaydın kuşum nasılsın bende göğüs ağrısı bile kalmadı
Günaydın kuzucum ay gerçekten mi inşallah hep böyle sakin güzel geçsin bundan sonrası. gece 1 gibi benim biraz regl ağrısı gibi bişey oldu belimde ağrıdı biraz korktum ama sabah iyi uyandım. Son 1 benimde bakalım ne olacak çok heyecanlıyım stressimde başladı kuzum sana iğnelerle ilgili bişey dedi mi doktor ne kadar devam ediceksin? Süreç nasıl ilerliyormuş acaba

O bendede oluyo kuzum bide tuveltimi yaptıktan sonra afedersin bacaklarıma kadar çekiliyorum çok iyim şu an inşallah seninde tutundu bebisler bak görürsün Dr bugün sabah konuştuk Çarşamba yarın tekrar vericem kan bana kalp atışını duyana kadar herşeye aynen devam dedi ondan sonra gebelikte risk vs yoksa kademeli olarak biraktiriyormus canim

Amin canım amin inşallah emeklerimizin karşılığını alalım. Seninde yarın çok güzel yükseklmş olacak değerin inşallah normal test günümüz yarın çünkü .
Haziran bizim mucizeler ayımız olsun
Progestan dex e bile artık alıştım popom acımıyor artık ama ilaçlardan galiba vücudum çok ödemli gibi hissediyorum

Benimde öyle arkada bı tane daha popo oldu üstüne oturunca yumuruk gibi ama alıştım valla iğne yaptırmayı bu kadar sevicegim aklıma gelmezdi yanmasından zevk almaya başladım hamilelikten heralde tek fantazimiz bu olcak 9 ay ahahaha

Aaa bende de kalmadı. Bende üzülüyordum neden böyle oldu diye. O zaman normal bu:) içim raahatladı
Ya sizdedemi yok bende çok sevindim şu an bı enerji var bende bide neden bilmem
arada kasik seyirmem oluyo minik minik tek şeyim o hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…