- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Hiç korkma kuzum bence gayet güzel ilerliyorsunİnşallah kuzum Allah razı olsun dış gebelikten yada kimyasaldan korkuyorum
Söyledim dönmesini bekliyorum kuzum daha önce dış gebelik geçirdim çok korkuyorumHiç korkma kuzum bence gayet güzel ilerliyorsun, doktoruna söyledin mi ?
Doktorunda benim gibi söyleyecek bak, güzel bebeğim sonucun. Hiç olumsuz şeyleri çağırmaSöyledim dönmesini bekliyorum kuzum daha önce dış gebelik geçirdim çok korkuyorum
İnsallah kuzumDoktorunda benim gibi söyleyecek bak, güzel bebeğim sonucun. Hiç olumsuz şeyleri çağırma
Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim sizin adınıza. Dualarınıza bizleride ekleyinDün kan verdim değerim 500 lerde çıktı.Allaha binlerce kez şükürler olsun ki tuttu.salı günü yine kan verecem.
Saol cnm inşallah senin de güzel haberlerini duyarız burdan .senin kaç gün kaldı kan vermeye?Allah tamamına erdirsin. Çok sevindim sizin adınıza. Dualarınıza bizleride ekleyin
Benim daha bir hafta var ama önden idrar testine başlarım 3-4 gün sonra:)Saol cnm inşallah senin de güzel haberlerini duyarız burdan .senin kaç gün kaldı kan vermeye?
Dr gayet iyi çıkmış dedi biraz rahatladım 2 gün sonra tekrar ver sonra ultrason günü vericem dedi inşallah güzel gelir değerim ondan sonradaKuzum bizim daha test günümüz bile gelmedi öyle düşün. Bence güzel artmış hiç stress olma , muhtemelen 2-3 gün sonra baya artmış olacak
Oh maşallah kuzum boşuna evham yaptın , adım adım büyüyor bebişler içinde Allah’a şükürDr gayet iyi çıkmış dedi biraz rahatladım 2 gün sonra tekrar ver sonra ultrason günü vericem dedi inşallah güzel gelir değerim ondan sonrada
İnşallah bı tanem bence bı tanesi tuttu değer çok yüksek değil ya onla olculuyormu bilmiyorum amaOh maşallah kuzum boşuna evham yaptın , adım adım büyüyor bebişler içinde Allah’a şükür
Darısı başımıza inşallah
Hiç belli olmaz bence kesede belli olacak minnoşlarİnşallah bı tanem bence bı tanesi tuttu değer çok yüksek değil ya onla olculuyormu bilmiyorum ama
Allah'ım sanada en güzel degerlerle öğrenip sağlıkla taşımayı sonra kucağına. Alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahHiç belli olmaz bence kesede belli olacak minnoşlar
Amin canım benim Allah’ım kabul etsin dualarımızıAllah'ım sanada en güzel degerlerle öğrenip sağlıkla taşımayı sonra kucağına. Alıp büyütmeyi nasip etsin inşallahherkes dualarimda hep geceleri yaşın okuyorum hepimiz için Allah'ım hepimizi güzelliklerle müjdelendirsin
Günaydın kuşum nasılsınAmin canım benim Allah’ım kabul etsin dualarımızı
Günaydın kuzucumGünaydın kuşum nasılsınbende göğüs ağrısı bile kalmadı
O bendede oluyo kuzum bide tuveltimi yaptıktan sonra afedersin bacaklarıma kadar çekiliyorum çok iyim şu an inşallah seninde tutundu bebisler bak görürsün Dr bugün sabah konuştuk Çarşamba yarın tekrar vericem kan bana kalp atışını duyana kadar herşeye aynen devam dedi ondan sonra gebelikte risk vs yoksa kademeli olarak biraktiriyormus canimGünaydın kuzucumay gerçekten mi inşallah hep böyle sakin güzel geçsin bundan sonrası. gece 1 gibi benim biraz regl ağrısı gibi bişey oldu belimde ağrıdı biraz korktum ama sabah iyi uyandım. Son 1 benimde bakalım ne olacak çok heyecanlıyım stressimde başladı kuzum sana iğnelerle ilgili bişey dedi mi doktor ne kadar devam ediceksin? Süreç nasıl ilerliyormuş acaba
Amin canım aminO bendede oluyo kuzum bide tuveltimi yaptıktan sonra afedersin bacaklarıma kadar çekiliyorum çok iyim şu an inşallah seninde tutundu bebisler bak görürsün Dr bugün sabah konuştuk Çarşamba yarın tekrar vericem kan bana kalp atışını duyana kadar herşeye aynen devam dedi ondan sonra gebelikte risk vs yoksa kademeli olarak biraktiriyormus canim
Aaa bende de kalmadı. Bende üzülüyordum neden böyle oldu diye. O zaman normal bu:) içim raahatladıGünaydın kuşum nasılsınbende göğüs ağrısı bile kalmadı
Benimde öyle arkada bı tane daha popo oldu üstüne oturunca yumuruk gibi ama alıştım valla iğne yaptırmayı bu kadar sevicegim aklıma gelmezdi yanmasından zevk almaya başladım hamilelikten heraldeAmin canım amininşallah emeklerimizin karşılığını alalım. Seninde yarın çok güzel yükseklmş olacak değerin inşallah normal test günümüz yarın çünkü .
Haziran bizim mucizeler ayımız olsun
Progestan dex e bile artık alıştım popom acımıyor artıkama ilaçlardan galiba vücudum çok ödemli gibi hissediyorum
Ya sizdedemi yok bende çok sevindimAaa bende de kalmadı. Bende üzülüyordum neden böyle oldu diye. O zaman normal bu:) içim raahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?