31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim özellikle erken yapmadım 10 gün bekledim ama silik bile çıkmadı , 7. Gün idrarda pozitif görenler bile var umudum hiç kalmadı neredeyse

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim özellikle erken yapmadım 10 gün bekledim ama silik bile çıkmadı , 7. Gün idrarda pozitif görenler bile var umudum hiç kalmadı neredeyse
Test gününde ver bakalım kanını. İnşallah mucizen seninledir. 2 günde bile değişen sonuçları gördüm burda , en hayırlısı olsun senin için

11 Mayıs'ta regl oldum sizce kaç haftalık hamileyim benim ilk hamileligim olduğu için nasıl olduğunu bilmiyorum.

Dün kan verdim değerim 500 lerde çıktı.Allaha binlerce kez şükürler olsun ki tuttu.salı günü yine kan verecem.
Tebrik ederim canım maşallah hayırlı uğurlu olsun 4 haftalık gibi şuan son regl tarihine göre hesaplanıyor uygulamalar varmış sanırım onlara bi bak istersen

Saol cnm senin de hayırlı uğurlu olsun
Benim daha belli değil canım çarşamba günü belli olacak. İnşallah pozitifi görürüm bende Senin bu ağrıların sürekli devam etti mi? Benim bacak ağrım falan birkaç gün sürdü sonra kesildi.

Son düzenleme:
Ben de sağ kasik ağrısı, göğüs ağrısı ve bacak ağrısı vardı 5.günden sonra bu belirtiler olmuştu bende
Nasıl bir ağrıydi böyle sızı gibi mi hafif yanma ve sızı gibi bir kasık ağrısı mi. Benim de öyle bir ağrım var tek taraf sol ama sol tarafımda çikolata kistim de var o mu ağrı yapıyor acaba diye düşünüyorum. Keşke tutunma belirtisi olsa. Sol bacağım yatmaktan mi acaba diye düşünüyorum ama sizinki nasıl bir ağrıydi

B
Benim daha belli değil canım çarşamba günü belli olacak. İnşallah pozitifi görürüm bende Senin bu ağrıların sürekli devam etti mi? Benim bacak ağrım falan birkaç gün sürdü sonra kesildi.
Benim sağ kasik ağrım hala var bacaklarım da ara ara ağrıyor geceleri

Adet olma ağrısına benziyordu hala da var

İnşallah belli olur sence benim değerim nasıl 10. güne göre fazla mi az mi ben pek anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…