- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim özellikle erken yapmadım 10 gün bekledim ama silik bile çıkmadı , 7. Gün idrarda pozitif görenler bile var umudum hiç kalmadı neredeyseCanım bence moralini bozma bazen betahcg değeri yavaş yükseliyor idrara da geç yansıyor. İlaçlarını bırakma kan testi gününü bekle. Belki idrarda gözükmemiştir. Dua edelim hiç belli olmaz negatif görüp pozitife dönen çok gördüm ben bu sitede
Test gününde ver bakalım kanını. İnşallah mucizen seninledir. 2 günde bile değişen sonuçları gördüm burda , en hayırlısı olsun senin içinGüzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim özellikle erken yapmadım 10 gün bekledim ama silik bile çıkmadı , 7. Gün idrarda pozitif görenler bile var umudum hiç kalmadı neredeyse
Tebrikler , siz nerede tedavi oldunuzDün kan verdim değerim 500 lerde çıktı.Allaha binlerce kez şükürler olsun ki tuttu.salı günü yine kan verecem.
Diyarbakır bahçeci deTebrikler , siz nerede tedavi oldunuz
Kimse yok mu?11 Mayıs'ta regl oldum sizce kaç haftalık hamileyim benim ilk hamileligim olduğu için nasıl olduğunu bilmiyorum.
4 haftalık canımKimse yok mu?
Benim transfer hariç 6. Günüm belirtiniz olmuş muyduKimse yok mu?
Tebrik ederim canım maşallahDün kan verdim değerim 500 lerde çıktı.Allaha binlerce kez şükürler olsun ki tuttu.salı günü yine kan verecem.
Ben de sağ kasik ağrısı, göğüs ağrısı ve bacak ağrısı vardı 5.günden sonra bu belirtiler olmuştu bendeBenim transfer hariç 6. Günüm belirtiniz olmuş muydu
Saol cnm senin de hayırlı uğurlu olsunTebrik ederim canım maşallahhayırlı uğurlu olsun 4 haftalık gibi şuan son regl tarihine göre hesaplanıyor uygulamalar varmış sanırım onlara bi bak istersen
Adetimin üstünden geçti 1 gün doktor 11 haziranda kan vermemi istediBen de sağ kasik ağrısı, göğüs ağrısı ve bacak ağrısı vardı 5.günden sonra bu belirtiler olmuştu bende
Sen de 11 haziranı bekle o zaman ben 6. günde evde test yaptım çıktı.ondan sonra günümü bekledimAdetimin üstünden geçti 1 gün doktor 11 haziranda kan vermemi istedi
Benim daha belli değil canım çarşamba günü belli olacak. İnşallah pozitifi görürüm bendeSaol cnm senin de hayırlı uğurlu olsun
Nasıl bir ağrıydi böyle sızı gibi mi hafif yanma ve sızı gibi bir kasık ağrısı mi. Benim de öyle bir ağrım var tek taraf sol ama sol tarafımda çikolata kistim de var o mu ağrı yapıyor acaba diye düşünüyorum. Keşke tutunma belirtisi olsa. Sol bacağım yatmaktan mi acaba diye düşünüyorum ama sizinki nasıl bir ağrıydiBen de sağ kasik ağrısı, göğüs ağrısı ve bacak ağrısı vardı 5.günden sonra bu belirtiler olmuştu bende
Benim sağ kasik ağrım hala var bacaklarım da ara ara ağrıyor geceleriBenim daha belli değil canım çarşamba günü belli olacak. İnşallah pozitifi görürüm bendeSenin bu ağrıların sürekli devam etti mi? Benim bacak ağrım falan birkaç gün sürdü sonra kesildi.
Adet olma ağrısına benziyordu hala da varNasıl bir ağrıydi böyle sızı gibi mi hafif yanma ve sızı gibi bir kasık ağrısı mi. Benim de öyle bir ağrım var tek taraf sol ama sol tarafımda çikolata kistim de var o mu ağrı yapıyor acaba diye düşünüyorum. Keşke tutunma belirtisi olsa. Sol bacağım yatmaktan mi acaba diye düşünüyorum ama sizinki nasıl bir ağrıydi
İnşallah belli olur sence benim değerim nasıl 10. güne göre fazla mi az mi ben pek anlamıyorumBenim daha belli değil canım çarşamba günü belli olacak. İnşallah pozitifi görürüm bendeSenin bu ağrıların sürekli devam etti mi? Benim bacak ağrım falan birkaç gün sürdü sonra kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?