- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Güzel çıkmış canım bence maşallahİnşallah belli olur sence benim değerim nasıl 10. güne göre fazla mi az mi ben pek anlamıyorum
Saol cnm Allah razı olsun inşallah senin de tutunmuştur.Ben bu sefer salı gününü bekliyorum inşallah değer ikiye katlanır da bı sorun olmazGüzel çıkmış canım bence maşallahAllah tamamını erdirsin
Tek embriyo mu sizin?S
Saol cnm Allah razı olsun inşallah senin de tutunmuştur.Ben bu sefer salı gününü bekliyorum inşallah değer ikiye katlanır da bı sorun olmaz
Evet tek embriyoTek embriyo mu sizin?
Benimde 16 Haziran kontrolüm var o güne kadar estrofem günde 3xEvet canım heyecanla bekliyorum . Belirtim yok pek inşallah benimledir minnoşlarım
Adet olduktan sonra günde 3 kere Estrofem kullanmaya başladım. Transferden 5 gün önce progesteron iğne, progesteron fitil (sabah/akşam 2şer), oksapar iğne, coraspirin, estrofem 3 tane devam ettim. Transfer sonrası bi de Duphaston hap eklendi 2 tane sabah akşam. Ve vitaminler tabi.
Ay benimde artık hangisi yaptı bilmiyorum ama vücudum şişti sanki dışardan belli olmuyor diyorlar ama bana da tosbikleştim gibi geliyoBenimde 16 Haziran kontrolüm var o güne kadar estrofem günde 3x
Bu hap beni maf etti ellerim ayakların yanaklarım sanki hep ödem . Elim ayağım yanıyorresmen
Günaydın kuşum nasilsinAy benimde artık hangisi yaptı bilmiyorum ama vücudum şişti sanki dışardan belli olmuyor diyorlar ama bana da tosbikleştim gibi geliyosu içiyorsun dimi bol bol, tuzda azalt biraz yemeklerde etkiliyor sanki o da bu süreçte.
Az kalmış seninde hayırlısı olsun
günaydın kuzucumGünaydın kuşum nasilsin
Bugün 2 de vericem dün Dr uma konustum. Erken olmasına rağmen sonuç iyi çıkmış dedi bu gün aynı saatte vericem bajalim şu an belirtilerin kayboldu hafif kaşık segirmesi arada o kadar rahat uyuduk eun akşamgünaydın kuzucum
İyiyim şükür artık belirti kovalamayı bıraktım. Bariz bişey hissetmiyorum
Sen nasılsın kuzum ? Bugün kan verecek misin yinevar mı vucüdünda kıpırdanma, uyuyabildin mi
Oh maşallah kuzucumBugün 2 de vericem dün Dr uma konustum. Erken olmasına rağmen sonuç iyi çıkmış dedi bu gün aynı saatte vericem bajalim şu an belirtilerin kayboldu hafif kaşık segirmesi arada o kadar rahat uyuduk eun akşaminşallah herşey yolundadır kuşum benimde
Sağol kuşum hemen soyliycemOh maşallah kuzucumbugünkü sonucunu da haber ver bana, inşallah yolundadır süreçlerimiz kuzum dua ediyorum bol bol hepimize
Senin test günün ne zaman canım nerede tedavi gördünüz acabaOh maşallah kuzucumbugünkü sonucunu da haber ver bana, inşallah yolundadır süreçlerimiz kuzum dua ediyorum bol bol hepimize
Benim 11 Haziran test günüm, ben ilk Acıbadem ataşehirde tedavi gördüm sonra Kadıköy’de özel bi klinlikte devam ediyorum butik bi yerde. Sen nasılsın ? Bi daha test yaptın mı canım ?Senin test günün ne zaman canım nerede tedavi gördünüz acaba
Acıbadem’deki doktorunuz öznur hanım mıydı? Ben yarın kan vericem canım bi daha test yapmadımBenim 11 Haziran test günüm, ben ilk Acıbadem ataşehirde tedavi gördüm sonra Kadıköy’de özel bi klinlikte devam ediyorum butik bi yerde. Sen nasılsın ? Bi daha test yaptın mı canım ?
Yok Fırat beydi, ben başarısız olunca değiştirmek istedim doktorumu. Hadi bakalım inşallah yükselmiştir değerin , güzel haberlerini bekliyoruzAcıbadem’deki doktorunuz öznur hanım mıydı? Ben yarın kan vericem canım bi daha test yapmadım
Gayet güzel artmış canım benim 1,5 kat ve üzeri gayet normalKizlar değerli 148 geldi yüzde 88 artmış sizce normal mi biraz tadım kaçtı ama
İnşallah kusum uzuldum biraz herkesin 3 4 kat atmis hepGayet güzel artmış canım benim 1,5 kat ve üzeri gayet normalmaşallah
Kuzum bizim daha test günümüz bile gelmedi öyle düşün. Bence güzel artmış hiç stress olma , muhtemelen 2-3 gün sonra baya artmış olacakİnşallah kusum uzuldum biraz herkesin 3 4 kat atmis hep
İnşallah kuzum Allah razı olsun dış gebelikten yada kimyasaldan korkuyorumKuzum bizim daha test günümüz bile gelmedi öyle düşün. Bence güzel artmış hiç stress olma , muhtemelen 2-3 gün sonra baya artmış olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?