31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Benimde 16 Haziran kontrolüm var o güne kadar estrofem günde 3x
Bu hap beni maf etti ellerim ayakların yanaklarım sanki hep ödem . Elim ayağım yanıyor resmen

Benimde 16 Haziran kontrolüm var o güne kadar estrofem günde 3x
Bu hap beni maf etti ellerim ayakların yanaklarım sanki hep ödem . Elim ayağım yanıyor resmen
Ay benimde artık hangisi yaptı bilmiyorum ama vücudum şişti sanki dışardan belli olmuyor diyorlar ama bana da tosbikleştim gibi geliyo su içiyorsun dimi bol bol, tuzda azalt biraz yemeklerde etkiliyor sanki o da bu süreçte.
Az kalmış seninde hayırlısı olsun

Günaydın kuşum nasilsin

günaydın kuzucum
İyiyim şükür artık belirti kovalamayı bıraktım. Bariz bişey hissetmiyorum
Sen nasılsın kuzum ? Bugün kan verecek misin yine var mı vucüdünda kıpırdanma, uyuyabildin mi
Bugün 2 de vericem dün Dr uma konustum. Erken olmasına rağmen sonuç iyi çıkmış dedi bu gün aynı saatte vericem bajalim şu an belirtilerin kayboldu hafif kaşık segirmesi arada o kadar rahat uyuduk eun akşam inşallah herşey yolundadır kuşum benimde

Oh maşallah kuzucumbugünkü sonucunu da haber ver bana, inşallah yolundadır süreçlerimiz kuzum dua ediyorum bol bol hepimize

Senin test günün ne zaman canım nerede tedavi gördünüz acaba
Benim 11 Haziran test günüm, ben ilk Acıbadem ataşehirde tedavi gördüm sonra Kadıköy’de özel bi klinlikte devam ediyorum butik bi yerde. Sen nasılsın ? Bi daha test yaptın mı canım ?

Benim 11 Haziran test günüm, ben ilk Acıbadem ataşehirde tedavi gördüm sonra Kadıköy’de özel bi klinlikte devam ediyorum butik bi yerde. Sen nasılsın ? Bi daha test yaptın mı canım ?
Acıbadem’deki doktorunuz öznur hanım mıydı? Ben yarın kan vericem canım bi daha test yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…