- Konu Sahibi LeoDilara59
Normalde 5-6 haftalıkken görürsün keseyi. Siz 20 sine mi randevu almıştınız. Ozamana görürsünüz sanırım.Peki keseyi ne zaman görürüm acaba değerin kaç olması gerekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde 5-6 haftalıkken görürsün keseyi. Siz 20 sine mi randevu almıştınız. Ozamana görürsünüz sanırım.Peki keseyi ne zaman görürüm acaba değerin kaç olması gerekiyor
Haftaya salı doktor gelmemi istedi .yani 17 HaziranNormalde 5-6 haftalıkken görürsün keseyi. Siz 20 sine mi randevu almıştınız. Ozamana görürsünüz sanırım.
Muhtemelen görürsünüz diye düşünüyorum keseyiH
Haftaya salı doktor gelmemi istedi .yani 17 Haziran
Merhaba bende diyarbakir bahcecide tedavi goruyorum.Diyarbakır bahçeci de
İnşallah görürümMuhtemelen görürsünüz diye düşünüyorum keseyi
Mrb evet 6. gün test yaptım silk çıktı sonra kan için günümü bekledim.artik test yapmadımMerhaba bende diyarbakir bahcecide tedavi goruyorum.
İdrar testi yapmişmiydiniz bu değerle merak ettim
Saglicakla ilerlesin gebeliginiz![]()
Masalla benimde pozitif görünüyor suan .Mrb evet 6. gün test yaptım silk çıktı sonra kan için günümü bekledim.artik test yapmadım
İlk degeriniz kaç çıktı kaçıncı gün verdinizMasalla benimde pozitif görünüyor suan .
2. Kanı vereceğim yarım biraz korkuyorum istenilen düzeyde yükselmezse diye tedirgin oluyorum. Daha önce 2 kaybım var birisi kimyasal oldu 3 ay önce.
12.gun verdim3.gun embryosu 795 çıktı.İlk degeriniz kaç çıktı kaçıncı gün verdiniz
Degeriniz biraz fazla değil mi sanki12.gun verdim3.gun embryosu 795 çıktı.
Yarin tekrarlayacagim.
Çift embryo koyulmuştuDegeriniz biraz fazla değil mi sanki
Umarım inşallahÇift embryo koyulmuştu
Umarım tutunmuştur ikisi de![]()
Maşallah , Allah tamamına erdirsin inşallah12.gun verdim3.gun embryosu 795 çıktı.
Yarin tekrarlayacagim.
Amin inşallahMaşallah , Allah tamamına erdirsin inşallah![]()
Allahım sana bağışlasın minnoşlarını inşallah her şey çok güzel giderAmin inşallah
Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin saglikla sıhatle.
7.tüp bebek denemem![]()
Yaaa çok aminAllahım sana bağışlasın minnoşlarını inşallah her şey çok güzel giderbenimde yarın test günüm zaman geldikçe çok stres olmaya başladım
Canım benimde olumsuz denemeler 3 yıllık tek çizgi gördüğüm idrar testlerim var bi sürü. O yüzden bu sefer idrar testi yapmayacağım diye kendime söz verdim, yarın kan testi ile öğrenmek istiyorum.Yaaa çok amin
Umarim seninde pozitif çikar.
Test yaptinmi hiç veya belirti hissediyormusun.
Merhaba hayırlı olsun muhtemelen embriyonuz bölündü tek yumurta ikizi diye tahmin ediyorumKızlar bugün değerim 2047 çıktı normal mi fazla değil mi sizce?
Umarim mucizelerin seninledir yarin guzel haberlerle gelelim insalalhCanım benimde olumsuz denemeler 3 yıllık tek çizgi gördüğüm idrar testlerim var bi sürü. O yüzden bu sefer idrar testi yapmayacağım diye kendime söz verdim, yarın kan testi ile öğrenmek istiyorum.
Belirti ilk günler bacak sırt ağrısı oldu belim ağrıdı ama sonra onlarda geçti hayırlısı olsun bakalım korkuyorum vallainşallah mucizelerim benimledir
Sende nasıldı belirti olmuş muydu ?
Bende test gününe kadar hiç test yapmadim test günü öğrendimCanım benimde olumsuz denemeler 3 yıllık tek çizgi gördüğüm idrar testlerim var bi sürü. O yüzden bu sefer idrar testi yapmayacağım diye kendime söz verdim, yarın kan testi ile öğrenmek istiyorum.
Belirti ilk günler bacak sırt ağrısı oldu belim ağrıdı ama sonra onlarda geçti hayırlısı olsun bakalım korkuyorum vallainşallah mucizelerim benimledir
Sende nasıldı belirti olmuş muydu ?