• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Merhaba bende diyarbakir bahcecide tedavi goruyorum.
İdrar testi yapmişmiydiniz bu değerle merak ettim☺️
Saglicakla ilerlesin gebeliginiz 🌺
Mrb evet 6. gün test yaptım silk çıktı sonra kan için günümü bekledim.artik test yapmadım

Mrb evet 6. gün test yaptım silk çıktı sonra kan için günümü bekledim.artik test yapmadım
Masalla benimde pozitif görünüyor suan .
2. Kanı vereceğim yarım biraz korkuyorum istenilen düzeyde yükselmezse diye tedirgin oluyorum. Daha önce 2 kaybım var birisi kimyasal oldu 3 ay önce.

Masalla benimde pozitif görünüyor suan .
2. Kanı vereceğim yarım biraz korkuyorum istenilen düzeyde yükselmezse diye tedirgin oluyorum. Daha önce 2 kaybım var birisi kimyasal oldu 3 ay önce.
İlk degeriniz kaç çıktı kaçıncı gün verdiniz

Amin inşallah☺️🌸
Allah isteyen, bekleyen herkese nasip etsin saglikla sıhatle.
7.tüp bebek denemem 🥲
Allahım sana bağışlasın minnoşlarını inşallah her şey çok güzel gider 🤍 benimde yarın test günüm zaman geldikçe çok stres olmaya başladım

Allahım sana bağışlasın minnoşlarını inşallah her şey çok güzel gider 🤍 benimde yarın test günüm zaman geldikçe çok stres olmaya başladım
Yaaa çok amin☺️🌸🙈🤲🏻
Umarim seninde pozitif çikar.
Test yaptinmi hiç veya belirti hissediyormusun.

Yaaa çok amin☺️🌸🙈🤲🏻
Umarim seninde pozitif çikar.
Test yaptinmi hiç veya belirti hissediyormusun.
Canım benimde olumsuz denemeler 3 yıllık tek çizgi gördüğüm idrar testlerim var bi sürü. O yüzden bu sefer idrar testi yapmayacağım diye kendime söz verdim, yarın kan testi ile öğrenmek istiyorum.
Belirti ilk günler bacak sırt ağrısı oldu belim ağrıdı ama sonra onlarda geçti hayırlısı olsun bakalım korkuyorum valla 🫣 inşallah mucizelerim benimledir 🙏
Sende nasıldı belirti olmuş muydu ?

Canım benimde olumsuz denemeler 3 yıllık tek çizgi gördüğüm idrar testlerim var bi sürü. O yüzden bu sefer idrar testi yapmayacağım diye kendime söz verdim, yarın kan testi ile öğrenmek istiyorum.
Belirti ilk günler bacak sırt ağrısı oldu belim ağrıdı ama sonra onlarda geçti hayırlısı olsun bakalım korkuyorum valla 🫣 inşallah mucizelerim benimledir 🙏
Umarim mucizelerin seninledir yarin guzel haberlerle gelelim insalalh 🌸🤲🏻🥲
Bende de bel agrisi ,regl agrisi gibi ama degisik bi geliyor bi gidiyor sol tarafa doğru daha çok sağ tarafta bisey yok🙃
Belirtiler Bi geliyor bi gidiyor devamlı bişey hissetmiyorum .

Bende test gününe kadar hiç test yapmadim test günü öğrendim

Back
X