• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Umarim mucizelerin seninledir yarin guzel haberlerle gelelim insalalh 🌸🤲🏻🥲
Bende de bel agrisi ,regl agrisi gibi ama degisik bi geliyor bi gidiyor sol tarafa doğru daha çok sağ tarafta bisey yok🙃
Belirtiler Bi geliyor bi gidiyor devamlı bişey hissetmiyorum .
Aynen hormonlarımızda bi dengesiz 🤭🤭
Amin canım yarın güzel gelişmeler verelim birbirimize inşallah ♥️♥️

Kızlar ben de tüp bebek sayesinde ikizlere hamileyim. Yazınızı okuyunca o süreç geldi aklıma idrar testi başında beklemelerim vs stresli ama güzel heyecanlar bunlar. En büyük belirti hiç bir yerde yazmaz gece acıkması gece kalkıp yemek yemeyen ama trasferden sonra iştah artması olmuşsa ilk 5 günde oluyor hayırlı olsun😁😁😁ben dahil olmak üzere tanıdığım konuştuğum bir çok kişide bu olmuştu baş ağrısı da olabiliyor 😁😁😁

Kızlar ben de tüp bebek sayesinde ikizlere hamileyim. Yazınızı okuyunca o süreç geldi aklıma idrar testi başında beklemelerim vs stresli ama güzel heyecanlar bunlar. En büyük belirti hiç bir yerde yazmaz gece acıkması gece kalkıp yemek yemeyen ama trasferden sonra iştah artması olmuşsa ilk 5 günde oluyor hayırlı olsun😁😁😁ben dahil olmak üzere tanıdığım konuştuğum bir çok kişide bu olmuştu baş ağrısı da olabiliyor 😁😁😁
Benim şuan midem çok kaziniyor acikiyorum baş ağrısı ara sıra bende de oluyo

Hayırlı olsun canım benim maşallah Allah tamamına erdirsin,bebişlerine kavuş inşallah sağlıkla 🧿🤍🤍
Kaç aylık hamişsin☺️ ay evet akşamları bende acıkıyorum sürekli bişey yemek istiyorum , bişey bulamazsam salatalık yiyiyorum deli gibi 🫠

Amin canım amin 🙏 inşallah emeklerimizin karşılığını alalım.🤍 Seninde yarın çok güzel yükseklmş olacak değerin inşallah normal test günümüz yarın çünkü .
Haziran bizim mucizeler ayımız olsun 🍀
Progestan dex e bile artık alıştım popom acımıyor artık😅 ama ilaçlardan galiba vücudum çok ödemli gibi hissediyorum 🫠
Dr yarın sabah ultrason için cagardi vajinal sol.kasigim agarmaya başladı bende korkuyorum dedim dış gebelikten yarın gel sabah vajinal ultrasonla bakalım dedi 🙄

Benim şuan midem çok kaziniyor acikiyorum baş ağrısı ara sıra bende de oluyo
Ben iki kez transfer oldum ikiside pozitifti ama ilkinde kalbini duyamamıştım. Transferin 3. Günü gece birden kendimi mutfakta bulmuştum. Ki hiç 6 dan sonra yemek yiyen biri değilimdir. 😁İnşallah sizde güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Hayırlı olsun canım benim maşallah Allah tamamına erdirsin,bebişlerine kavuş inşallah sağlıkla 🧿🤍🤍
Kaç aylık hamişsin☺️ ay evet akşamları bende acıkıyorum sürekli bişey yemek istiyorum , bişey bulamazsam salatalık yiyiyorum deli gibi 🫠
İnşallah sizde güzel haberler alırsınız. Allah yüzünüzü güldürsün🙏🏻💐.5. Ayımıza girdik 1 kız 1 oğlan gelecek inşallah 🙏🏻 Allah kucağıma almayı da nasip etsin 🙏🏻

Dr yarın sabah ultrason için cagardi vajinal sol.kasigim agarmaya başladı bende korkuyorum dedim dış gebelikten yarın gel sabah vajinal ultrasonla bakalım dedi 🙄
Canımm tamamen önlem amaçlı çağırmış doktorun, bence iyi olmuş git bi bakalım için rahat etmiş olur 🙏dualarım seninle kuzum

Back
X