• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Gerçekten mi ? Öyle bir şey olabilir mi yani ?
Neden olmasın burda çok okumuştum ayrıca tek yumurta ikizi normal şartlarda da tel yumurta ve sperm birleşip tek embriyo oluşuyor sonradan bölünüyor tek yumurta ikizi oluyor Allahım size de hayırla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 😍🤲

Biz de dayanamadık bu akşam test yaptırdık az önce çıktı sonucum 822 geldi 🤭🧿 şoktayım hala inanamıyorum
Yaaaa çok ama çok sevindim Allah'ım sağlıkla sıhhatle devam ettirsin sağlıkla sıhhatle kucağına al canım. Ben 10 gibi gideceğim Allah'ım benim de yüzümu güldürsün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Yaaaa çok ama çok sevindim Allah'ım sağlıkla sıhhatle devam ettirsin sağlıkla sıhhatle kucağına al canım. Ben 10 gibi gideceğim Allah'ım benim de yüzümu güldürsün 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin canım benim çok teşekkür ederim 🙏🙏 amin aminnn dua ediyorum kuzum inşallah güzel haberlerinle gel buraya 🤍

N
Kuzum çok teşekkür ederim şükürler olsun rabbime 🤍 şaşkın şaşkın dolanıyorum valla hala şoktayım
e güzel işte bitanem Allah'ım kucaklarimiza almayı nasip etsin 💕💕💕💕💕🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤗🤭🤭 bende sabah muyaneye gittim kese için erken zaten ama rahim kalinligin çok güzel dedi kanama alanı hiç bişey yok kan verdirdi tam 48 saat olmadı ama değerim 2 buçuk katı artmış hamdolsun 390 olmuş 🙈🙈🙈🧿🧿

N

e güzel işte bitanem Allah'ım kucaklarimiza almayı nasip etsin 💕💕💕💕💕🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤗🤭🤭 bende sabah muyaneye gittim kese için erken zaten ama rahim kalinligin çok güzel dedi kanama alanı hiç bişey yok kan verdirdi tam 48 saat olmadı ama değerim 2 buçuk katı artmış hamdolsun 390 olmuş 🙈🙈🙈🧿🧿
Oh maşallah maşallah🧿🧿 şükürler olsun 🙏 Allahım tamamına erdirsin sağlıkla gelsin minnoşkolarımız inşallah ♥️♥️
Rahatladın dimi kuzum iyice ? Keseyi ne zaman görürüz diyo doktor 🦋

Oh maşallah maşallah🧿🧿 şükürler olsun 🙏 Allahım tamamına erdirsin sağlıkla gelsin minnoşkolarımız inşallah ♥️♥️
Rahatladın dimi kuzum iyice ? Keseyi ne zaman görürüz diyo doktor 🦋
Beni haftaya Çarşamba günü cagardi kuzum kese için sen gorustun mu doktorunla senin değerin daha yüksek bendne erken gözükür 🙈🤗😂😘🤲🏼 inşallah kuşum benim inşallah keseleri gördükten sonra hemen Ocak Şubat anneleri sayfası açıyoruz gıcır gıcır burdaki herkesi oraya transfer edicez 😂😂😂😂

Beni haftaya Çarşamba günü cagardi kuzum kese için sen gorustun mu doktorunla senin değerin daha yüksek bendne erken gözükür 🙈🤗😂😘🤲🏼 inşallah kuşum benim inşallah keseleri gördükten sonra hemen Ocak Şubat anneleri sayfası açıyoruz gıcır gıcır burdaki herkesi oraya transfer edicez 😂😂😂😂
şimdi konuştum kuzum değer yüksek çıkmış bi daha test verme dedi 20 Haziran cumaya kese günü verdiler banada 🥹🤍
Eveeet inşallah cümbür cemaat yeni topiğimize geçelim 😂🤍🤍🤍

Back
X