31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ben dr dedigi tarihten çok önce basladik 0 bana 10 Haziran ilk beta dedi ben başladık 7 Haziran 9 haziran en son bu sabah işte bide cuma vericem çarşambada kese için gel dedi ben panik oldum sabah muayneye gittim dış gebelikten korkuyorum diye o da rahatlamam için lan verdirtiyo şu an ama yinede keseyi görene kadar bişey diyemiyor artisim çok güzel şu an inşallah sağlıklı bir gebeliktir. 🤲🏼
İnşallah sağlıklı bir şekilde keseyi görürüz

Kesinlikle katılıyorum ben sabrı ve şükürü çok güzel bir şekilde bu süreçte öğrendim o psikolojiye kendini hazırlamak stresi yönetmek ilaçlar derken zor bir süreç ama sonucu güzel olunca unuttum ben tüm acıları çok şükür allah kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🌸

Günaydın kuzucum 🥰 ben iyiyim gece biraz sol kasık ağrım oldu geçti sonra🍀 bi de genel yorgunluk var sanki çok dinç hissetmiyorum kendimi . Sen nasılsın 🤍
Benimde dün öyleydi bugün çok iyiyim canım bende sadece gece çok acikiyorum o biraz sinirlendiriyo beni akşamda lifli güzel besleniyorum aslında 🙈 yarın son değerimi de veriyim rahatlıyim artık Çarşamba günüde inşallah keseyi yada keseciklerimi görürüm ya zaman hiç gecmiyo 🙈🤲🏼🍒👼🏼

Benimde dün öyleydi bugün çok iyiyim canım bende sadece gece çok acikiyorum o biraz sinirlendiriyo beni akşamda lifli güzel besleniyorum aslında 🙈 yarın son değerimi de veriyim rahatlıyim artık Çarşamba günüde inşallah keseyi yada keseciklerimi görürüm ya zaman hiç gecmiyo 🙈🤲🏼🍒👼🏼
Zaman gerçekten hiç geçmiyo sanki iple bağlamışlar

Ay evet kese görme beklemesi daha heyecanlıymış, napıyolar büyüdü mü iyice yerleşti mi 🤣analık merakımız devrede🤭 inşallah kuzum haftaya rahatlayacağız biraz daha 🙏 evet bende akşam sağlıklı besleniyorum sonra gece acıkıyorum😂

Gece 12,1 e kadar yatakta bı o yana bi bu yana dönüyorum sonra nasıl kendimden geçtigimi bilmiyorum bile o derece bacaklarım sızlıyor geceleri belki ondandır diyorum

Back
X