- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Ay maşallah belirgin çıkmış canım 7. Güne göreTabi var bu aritmed
İnşallah canım benim 2 dkikada çıktıysa muhtemelen var yeni tutunmustur bazı bebisler geç HCG salgiliyo sabah tekrar yaparsın elinde testin varsa dikkat et kendine çok canımBenim 5. gün AA kalitedeydi embriyom inşallah tutunmuştur.
Belirtin varmı peki canım2
2 dk gibi bir sürede çıktı inşallah dediğin gibi olur
Saol cnm inşallah senin de tutunurİnşallah canım benim 2 dkikada çıktıysa muhtemelen var yeni tutunmustur bazı bebisler geç HCG salgiliyo sabah tekrar yaparsın elinde testin varsa dikkat et kendine çok canım
Benim annem biliyor sadece destek amaçlı söyledik. Eşimin ailesine gitsek orda çok ayakta kalıyorum normalde, yeme içme falan yardım ediyorum. 3-4 gün sonra normalleşiriz ama o kadar da değil yaniBence çok mantıklı ama inanmazlar bu sefer hamilemisin diye üstüne gelme olabilir aileni bilmiyorum ama biseyler anlamaya çalışırlar
Kaç gündür sağ kasığım da ağrı vardı bugün biraz azaldı ara ara batma şeklinde oluyo dün gece bacaklarım acayip şekilde ağrıyordu sızlıyordu bildiğin uyuyamadım ağrisindan dirsekten aşağısı yani bide dün geceden beri göğüslerim şişmiş ve bazen elim yanlışlıkla dokununca ağrıyor bel ağrısıda var tabi ama o uzanmaktan dolayı oluyo benceBelirtin varmı peki canım
Bence eşim rahatsızlandı onu tek bırakamam bayramdan sonra gelip telafi edicem gibi birşey söyleyebilirsin. İnşallah müjdeli haberini vermeye gidersinYok onu sorun yapmaz aslında abi içten kırılır biraz ama asla bana yansıtmaz. hatta evlendikten sonra her bayram geliyorlar eşine ayıp oluyordur istediğinizi yapın ben üzülmem demişti. tamda bu sözlerinin üzerine gelmiyoruz diyeceğim
endişe etmek için erken daha. stressiz geçirmeye çalışın. bence çok güzel olacak. belirtilerinizde var. testin hızlı çıkmış olması da aşikar. Güzel haberlerinizi bize de verin muhakkak.Kaç gündür sağ kasığım da ağrı vardı bugün biraz azaldı ara ara batma şeklinde oluyo dün gece bacaklarım acayip şekilde ağrıyordu sızlıyordu bildiğin uyuyamadım ağrisindan dirsekten aşağısı yani bide dün geceden beri göğüslerim şişmiş ve bazen elim yanlışlıkla dokununca ağrıyor bel ağrısıda var tabi ama o uzanmaktan dolayı oluyo bence
İnşallah dediğin gibi olur öğrendiğim zaman size haber veririm.ama aritmed yalancı pozitif gösteriyormuş diyorlar kafam karıştı bide diğer testte de bişi çıkmayınca şüphelendimendişe etmek için erken daha. stressiz geçirmeye çalışın. bence çok güzel olacak. belirtilerinizde var. testin hızlı çıkmış olması da aşikar. Güzel haberlerinizi bize de verin muhakkak.
Evet hallolur ya annen biliyormuş zaten oda yardımcı olur canım sana bizde öyleyiz babam kardeşim gitti yazlığa dedemlere annem eşim ben kaldık mecbur tutunsun yavrularımız da bibdahaki bayrama kucagimizada gideriz herkese bol bolBenim annem biliyor sadece destek amaçlı söyledik. Eşimin ailesine gitsek orda çok ayakta kalıyorum normalde, yeme içme falan yardım ediyorum. 3-4 gün sonra normalleşiriz ama o kadar da değil yaniİğne saatleri ,ilaçlarda var. Dur bakalım bulucaz bi yolunu
15 dk dan fazla ayakta kalmayın ben bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken en büyük hatam ayakta kalmaktı doktorum altına basa basa dedi sana demedimi 15 dk dan fazla ayakta kalmıyacaksın diye artık dinlenmeye bakın boşverin evi ben pişman oldum sizde o hatayı yapmayın 3 aydır kaybetmişim ev işi her zaman bitmiyor şimdi olsa ne olmasa ne evimin işi sonradan aklım başına dank ettiMerhabaBen de 31 Mayıs’da dondurulmuş çift embriyo transferi oldum. Hiç belirti yok bende. İlk gün hafif kasıklarımda sancı vardı ama geçti bir daha olmadı. Ben yatmıyorum sürekli mecburen kahvaltı hazırlamak için falan kalkıyorum. Acaba hata mı yapıyorum bilmiyorum
Artimed beklerse yalancı çıkartıyor kuruma çizgisi gibi ama sabah tekrar yapın bence zaten hamileyseniz test koyulasicaktir gönlünüzü ferah tutun bence bebisiniz sizinle inşallahİnşallah dediğin gibi olur öğrendiğim zaman size haber veririm.ama aritmed yalancı pozitif gösteriyormuş diyorlar kafam karıştı bide diğer testte de bişi çıkmayınca şüphelendim
Amin inşallah dediğin gibi olur cumartesi günü kan verecem aslında cuma günü olacaktı bayram olduğu için cumartesi vermem gerekiyor inşallah yarın yaptığım testte daha belirgin olur dediğiniz gibiArtimed beklerse yalancı çıkartıyor kuruma çizgisi gibi ama sabah tekrar yapın bence zaten hamileyseniz test koyulasicaktir gönlünüzü ferah tutun bence bebisiniz sizinle inşallah
Rabbim bir daha yaşatmasın canım çok üzüldüm ama kendini suçlama bence burda çok gördüm hostes bayan ertesi gün işine donmuatu üçüzleri oldu yani kendini suçlama sakın benim dr unda tam tersi ağar iş yapıp eğilip kalkmasın mudette sürekli yatma dedi nasibi olana alicak nefesi olana emin ol sen ne yaparsan yap ya olur ya olmaz o yüzden söylediklerini dikkate almalıyız ama kendini suçlama çok kızdım ve üzüldüm Su an yapma böyle rabbim hayirli sağlıklı evlatlarla doldursun kucağını inşallah bende yaşadım bı kayıp ama kendimi suclamadim Rabbimden herşey canım benim15 dk dan fazla ayakta kalmayın ben bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken en büyük hatam ayakta kalmaktı doktorum altına basa basa dedi sana demedimi 15 dk dan fazla ayakta kalmıyacaksın diye artık dinlenmeye bakın boşverin evi ben pişman oldum sizde o hatayı yapmayın 3 aydır kaybetmişim ev işi her zaman bitmiyor şimdi olsa ne olmasa ne evimin işi sonradan aklım başına dank etti
İnşallah canım benim ben İstanbul tüp bebek merkezi Taksim'de yaptırdımAmin inşallah dediğin gibi olur cumartesi günü kan verecem aslında cuma günü olacaktı bayram olduğu için cumartesi vermem gerekiyor inşallah yarın yaptığım testte daha belirgin olur dediğiniz gibi
Merhaba benim de 3. Gün embriyo çözüldü 5. Güne tamamlandı neden böyle yapılıyor biliyor musunuz birde embriyo kaliteleriniz nedirEvet canım 5. Gün embriyolarım. 3. Gün dondurulmuştu. Transferden önceki gün çözdürülüp 5. Güne tamamladılar. İnşallah Allahım bebişlerimizi bize bağışlarNe zaman test yapabiliriz en erken acaba? zaman asla geçmiyo ben normalde de aşırı sabırsızımdır 11 Hazirana kadar zaten mümkün değil bekleyemem
Senin kaçıncı günü embriyosuyduİnşallah canım benim ben İstanbul tüp bebek merkezi Taksim'de yaptırdım
Güzel sonuçlarınız olsun kızlar hepiniz içten dileğim budurRabbim bir daha yaşatmasın canım çok üzüldüm ama kendini suçlama bence burda çok gördüm hostes bayan ertesi gün işine donmuatu üçüzleri oldu yani kendini suçlama sakın benim dr unda tam tersi ağar iş yapıp eğilip kalkmasın mudette sürekli yatma dedi nasibi olana alicak nefesi olana emin ol sen ne yaparsan yap ya olur ya olmaz o yüzden söylediklerini dikkate almalıyız ama kendini suçlama çok kızdım ve üzüldüm Su an yapma böyle rabbim hayirli sağlıklı evlatlarla doldursun kucağını inşallah bende yaşadım bı kayıp ama kendimi suclamadim Rabbimden herşey canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?