- 4 Eylül 2023
- 305
- 112
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
5.gun 6Aa çift embryo transferi oldum canımSenin kaçıncı günü embriyosuydu
Dikkate alıyorum tuketiyorum şu an canım Allah bin kere razı olsun rabbim senide en güzel en tatlı anne olmayı nasip etsinGüzel sonuçlarınız olsun kızlar hepiniz içten dileğim budurönce pozitifi görüp sonra keseyi sonra kalbini dinlemek nasip olsun inşallah bayram hediyesi olurlar size kendinizi siz yinede faLa yormayın bol bol ceviz kabak içi havuç tüketin
Özel bı nedeni yoksa neden çift embriyo transferi oldunuz sorabilir miyim?5.gun 6Aa çift embryo transferi oldum canım
Eşimle biz öyle istedik ben biraz psikolojik olarak çok etkilendim 2 buçuk senedir her ayın aglamakla geçti sosyalligik bitti evden çıkmaz oldum Dr riskleri kabul ediyorum dedim şansımı arttırmak istediğimi soyledim oda kabul etti transfer yapılırken 1 embriyo yazıldı ama iki tane konuldu yapmiyadabilirdi yasak aslında ama ben ısrarci oldum çok inşallah hayırlısı olurÖzel bı nedeni yoksa neden çift embriyo transferi oldunuz sorabilir miyim?
Evet benim de bı tane koydu hani anne ölümene kadar gidebiliyormus Allah korusun ondan sordumEşimle biz öyle istedik ben biraz psikolojik olarak çok etkilendim 2 buçuk senedir her ayın aglamakla geçti sosyalligik bitti evden çıkmaz oldum Dr riskleri kabul ediyorum dedim şansımı arttırmak istediğimi soyledim oda kabul etti transfer yapılırken 1 embriyo yazıldı ama iki tane konuldu yapmiyadabilirdi yasak aslında ama ben ısrarci oldum çok inşallah hayırlısı olur
Biz ilk havuz yapıcaktık o sebeple 3. gün donduruldu sonra vazgeçtik elimizdeki iki embriyoyu deneyelim olmazsa tekrar yumurta toplatırız dedikMerhaba benim de 3. Gün embriyo çözüldü 5. Güne tamamlandı neden böyle yapılıyor biliyor musunuz birde embriyo kaliteleriniz nedir
Ben de 2 buçuk senelik evliyimEşimle biz öyle istedik ben biraz psikolojik olarak çok etkilendim 2 buçuk senedir her ayın aglamakla geçti sosyalligik bitti evden çıkmaz oldum Dr riskleri kabul ediyorum dedim şansımı arttırmak istediğimi soyledim oda kabul etti transfer yapılırken 1 embriyo yazıldı ama iki tane konuldu yapmiyadabilirdi yasak aslında ama ben ısrarci oldum çok inşallah hayırlısı olur
Rabbim.hayirlisini nasip etsin kuzenlerim tüp bebekle İkiz üçüz doğurdu hep o risk tek bebekte de var canım her hamilelik kendine anneye özgüdür Allah kucağımıza alıp yetiştirmeyi nasip etsin öyle kötü şeyler düşünürsek evden cikmamamiz lazım risk almadan bişey sahibi olamayız bı hayattaEvet benim de bı tane koydu hani anne ölümene kadar gidebiliyormus Allah korusun ondan sordum
Yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm kaybınıza inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız15 dk dan fazla ayakta kalmayın ben bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken en büyük hatam ayakta kalmaktı doktorum altına basa basa dedi sana demedimi 15 dk dan fazla ayakta kalmıyacaksın diye artık dinlenmeye bakın boşverin evi ben pişman oldum sizde o hatayı yapmayın 3 aydır kaybetmişim ev işi her zaman bitmiyor şimdi olsa ne olmasa ne evimin işi sonradan aklım başına dank etti
İnşallah sımsıkı tutunurlar canım benimBiz ilk havuz yapıcaktık o sebeple 3. gün donduruldu sonra vazgeçtik elimizdeki iki embriyoyu deneyelim olmazsa tekrar yumurta toplatırız dedik
Hepimizin inşallahİnşallah sımsıkı tutunurlar canım benim
Kaliteleri 4ab ve 2 ab. Doktorum iyi kalite 2 embriyo dedi ben de 2ab olan kulağa hiç iyi gibi gelmiyo emin misiniz dedimMerhaba benim de 3. Gün embriyo çözüldü 5. Güne tamamlandı neden böyle yapılıyor biliyor musunuz birde embriyo kaliteleriniz nedir
O zaman benim doktor benim gözümü baya korkutmuşRabbim.hayirlisini nasip etsin kuzenlerim tüp bebekle İkiz üçüz doğurdu hep o risk tek bebekte de var canım her hamilelik kendine anneye özgüdür Allah kucağımıza alıp yetiştirmeyi nasip etsin öyle kötü şeyler düşünürsek evden cikmamamiz lazım risk almadan bişey sahibi olamayız bı hayattaDr sen olursun demedi bana sadece erken doğum olabilir dedi Allah korusun kız
Olacağı varsa 2ab kalitede ki tutunur inan bana çok kişinin 5 AA kalitede olmasına rağmen tutmadığıni gördüm benKaliteleri 4ab ve 2 ab. Doktorum iyi kalite 2 embriyo dedi ben de 2ab olan kulağa hiç iyi gibi gelmiyo emin misiniz dedimHayır o da iyi kalite dedi. 2 ile başlayan embriyo hiç duymadım burada da görmedim
Canım çok üzüldüm, her aşaması zor maalesef, hep risk var ama güzel düşünelim güzeli , hayırlısı olsun hepimiz için .Allahım tez vakitte kucağını doldursun mucizenle inşallah15 dk dan fazla ayakta kalmayın ben bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken en büyük hatam ayakta kalmaktı doktorum altına basa basa dedi sana demedimi 15 dk dan fazla ayakta kalmıyacaksın diye artık dinlenmeye bakın boşverin evi ben pişman oldum sizde o hatayı yapmayın 3 aydır kaybetmişim ev işi her zaman bitmiyor şimdi olsa ne olmasa ne evimin işi sonradan aklım başına dank etti
Var canım çok kurcaladım ben bu siteleri gördüm sağlıkla kucağına bebişlerini alanları. Kalitesine hiç takılma mucizelerimiz şuan harıl harıl çalışıyor kendilerine yer beğeniyordur inşalalhKaliteleri 4ab ve 2 ab. Doktorum iyi kalite 2 embriyo dedi ben de 2ab olan kulağa hiç iyi gibi gelmiyo emin misiniz dedimHayır o da iyi kalite dedi. 2 ile başlayan embriyo hiç duymadım burada da görmedim
Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Bundan sonranız güzel ve kolay olsun15 dk dan fazla ayakta kalmayın ben bebeğimi kaybettim 7 haftalıkken en büyük hatam ayakta kalmaktı doktorum altına basa basa dedi sana demedimi 15 dk dan fazla ayakta kalmıyacaksın diye artık dinlenmeye bakın boşverin evi ben pişman oldum sizde o hatayı yapmayın 3 aydır kaybetmişim ev işi her zaman bitmiyor şimdi olsa ne olmasa ne evimin işi sonradan aklım başına dank etti
Ben Ankara üniversitesi tıp fakultesinde.Siz nerede yaptırdınız ? Hangi hastanede
Bugun transferinizin kscıncı günüKaliteleri 4ab ve 2 ab. Doktorum iyi kalite 2 embriyo dedi ben de 2ab olan kulağa hiç iyi gibi gelmiyo emin misiniz dedimHayır o da iyi kalite dedi. 2 ile başlayan embriyo hiç duymadım burada da görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?