31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Dikkate alıyorum tuketiyorum şu an canım Allah bin kere razı olsun rabbim senide en güzel en tatlı anne olmayı nasip etsin inşallah duaların için Allah razı olsun

Özel bı nedeni yoksa neden çift embriyo transferi oldunuz sorabilir miyim?
Eşimle biz öyle istedik ben biraz psikolojik olarak çok etkilendim 2 buçuk senedir her ayın aglamakla geçti sosyalligik bitti evden çıkmaz oldum Dr riskleri kabul ediyorum dedim şansımı arttırmak istediğimi soyledim oda kabul etti transfer yapılırken 1 embriyo yazıldı ama iki tane konuldu yapmiyadabilirdi yasak aslında ama ben ısrarci oldum çok inşallah hayırlısı olur

Evet benim de bı tane koydu hani anne ölümene kadar gidebiliyormus Allah korusun ondan sordum

Merhaba benim de 3. Gün embriyo çözüldü 5. Güne tamamlandı neden böyle yapılıyor biliyor musunuz birde embriyo kaliteleriniz nedir
Biz ilk havuz yapıcaktık o sebeple 3. gün donduruldu sonra vazgeçtik elimizdeki iki embriyoyu deneyelim olmazsa tekrar yumurta toplatırız dedik

Ben de 2 buçuk senelik evliyim

Evet benim de bı tane koydu hani anne ölümene kadar gidebiliyormus Allah korusun ondan sordum
Rabbim.hayirlisini nasip etsin kuzenlerim tüp bebekle İkiz üçüz doğurdu hep o risk tek bebekte de var canım her hamilelik kendine anneye özgüdür Allah kucağımıza alıp yetiştirmeyi nasip etsin öyle kötü şeyler düşünürsek evden cikmamamiz lazım risk almadan bişey sahibi olamayız bı hayatta Dr sen olursun demedi bana sadece erken doğum olabilir dedi Allah korusun kız

Yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm kaybınıza inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız Çok uzun süreler ben de ayakta kalmıyorum asla. Temizlik ev işi vs de yapmıyorum. Sadece mecburen kendime kahvaltı hazırlıyorum o da max 15 dakika sürüyodur.

Merhaba benim de 3. Gün embriyo çözüldü 5. Güne tamamlandı neden böyle yapılıyor biliyor musunuz birde embriyo kaliteleriniz nedir
Kaliteleri 4ab ve 2 ab. Doktorum iyi kalite 2 embriyo dedi ben de 2ab olan kulağa hiç iyi gibi gelmiyo emin misiniz dedim Hayır o da iyi kalite dedi. 2 ile başlayan embriyo hiç duymadım burada da görmedim

O
O zaman benim doktor benim gözümü baya korkutmuş

Kaliteleri 4ab ve 2 ab. Doktorum iyi kalite 2 embriyo dedi ben de 2ab olan kulağa hiç iyi gibi gelmiyo emin misiniz dedim Hayır o da iyi kalite dedi. 2 ile başlayan embriyo hiç duymadım burada da görmedim
Olacağı varsa 2ab kalitede ki tutunur inan bana çok kişinin 5 AA kalitede olmasına rağmen tutmadığıni gördüm ben

Canım çok üzüldüm, her aşaması zor maalesef, hep risk var ama güzel düşünelim güzeli , hayırlısı olsun hepimiz için .Allahım tez vakitte kucağını doldursun mucizenle inşallah bebek topiklerinde buluşalım hep birlikte

Var canım çok kurcaladım ben bu siteleri gördüm sağlıkla kucağına bebişlerini alanları. Kalitesine hiç takılma mucizelerimiz şuan harıl harıl çalışıyor kendilerine yer beğeniyordur inşalalh

Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Bundan sonranız güzel ve kolay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…