31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Gözün aydın cnm darısı benim başıma inşallah ee başka ne dedi doktor küçük minnoş ile ilgili
Çok şükür trasnfer yapıldığı gün kalitesine göre uyumlu beklediğim boyutta dedi 1 temmuzda yani 7+3 iken kalp atışı için gidicez Allah'ım nasip ederse ilaçlar iğneler o güne kadar devam aynı şekilde dedi abur cubur kahve işlenmiş gıdalar yasak kesinlikle dedi kasık ağrın normal ağar iş yok uzak yolculuk yok maksimum 1 saat güvenli araba yolculuğu dedi herşey yolunca cok şükür şu anlık canım diğer embryo ya kendini imha eder yada kalp atışı için gelsinde onuda görebiliriz dedi bı tane olsun sağlıkla. Gelsin asistanı 2 tane çok riskli dedi perinatologlarla ilerleniyormus onda erken doğum oluyormuş rabbim Hepimize sağlıklı hayırlı güzel yürekli evlatlar nasip etsin sende güzel haberi ver bugün inşallah hepimiz subat annesiyiz

Hadi inşallah tekrardan gözün aydın canım inşallah hepimiz Şubat anneleri oluruz da Şubat ayında burda tek tek doğurdum yazısını yazarız

Amin canımm
Aynen öyle sağlikli olsun da tek çift ,kız,erkek hiç fark etmez mersk ediyor elbette insan ama fark etmez . sağlikla gelsin minikkuş

Hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallah Ben de bugün 5 de gidicem ultrasona gece hiç uyuyamadım heyecandan

Oy oy oy maşallah kuzuşuma çok şükür bitanem hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inşallah hep birlikte hep güzel haberlerle ilerleyelim bu süreci
Sadece kese mi gördünüz ay çok heyecanlı

Oy oy oy maşallah kuzuşuma çok şükür bitanem hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inşallah hep birlikte hep güzel haberlerle ilerleyelim bu süreci
Sadece kese mi gördünüz ay çok heyecanlı
Evet kese icindede minik bı beyaz yuvarlak vardı Yeni oluşan çok şükür hamdolsun Allah'ım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin hepimizin sen kalbini duyarsın canım cuma Allah nasip ederse bizim bı dahaki randdevu 1 temmuz Dr erken dinletme taraftarı değilim ultrasondan radyasyon dalgası çok gidiyormuş samaninda dinleyin dedi tamam dedim

Ay maşallah maşallah bebişkoma yerleşmiş güzelce kesesine bilemedim kuzum 3 gün o kadar farketder mi kalbi duymak için aşağı yukarı aynı hepimizin haftası. Geç görelim güzel görelim artık beklemeye alıştık hepimiz yürüyüş falan sordun mu dışarı çıkabilir miymişsin? Evde ufak tefek işler bulaşık falan söyledi mi bişey

Hayır dedi nasil devam ediyorsan aynı herşey 10. Haftaya kadar bu şekilde devam edicekmis biz kendimizi garantiye alalım dedi hafif ve kısa süreli yürüyüş maksimum 1 saat araba yolculuğu oda güvenli bir yok ise

Hayır dedi nasil devam ediyorsan aynı herşey 10. Haftaya kadar bu şekilde devam edicekmis biz kendimizi garantiye alalım dedi hafif ve kısa süreli yürüyüş maksimum 1 saat araba yolculuğu oda güvenli bir yok ise
Oyy temmuz ortası oluyo en erken bakalım bizimkilerde aynı şeyleri mi diyecek ilaçlara da devam ediyoruz o zaman full kese için belli bi ölçü var mıydı hafta için bişey dedi mi kaç mm çıktı diye ? rahatladın mı çıkınca nasılsın

Çok rahatladım kuzum çok şükür 5 hafta 4 günlük 8.67 mm yazıyı ultrason kağıdında 1 temmuz 7+4 iken de kalbi için gidicez nasipse Allah'ım korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…