- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.041
Gözün aydın cnm darısı benim başıma inşallah ee başka ne dedi doktor küçük minnoş ile ilgiliEveeeet yeni geldik eşimle 5+4 günlük bi tane Melegimm şimdiki tutunmuş annesinehamdolsunnnn
Çok şükür trasnfer yapıldığı gün kalitesine göre uyumlu beklediğim boyutta dedi 1 temmuzda yani 7+3 iken kalp atışı için gidicez Allah'ım nasip ederse ilaçlar iğneler o güne kadar devam aynı şekilde dedi abur cubur kahve işlenmiş gıdalar yasak kesinlikle dedi kasık ağrın normal ağar iş yok uzak yolculuk yok maksimum 1 saat güvenli araba yolculuğu dedi herşey yolunca cok şükür şu anlık canımGözün aydın cnm darısı benim başıma inşallah ee başka ne dedi doktor küçük minnoş ile ilgili
Hadi inşallah tekrardan gözün aydın canım inşallah hepimiz Şubat anneleri oluruz da Şubat ayında burda tek tek doğurdum yazısını yazarızÇok şükür trasnfer yapıldığı gün kalitesine göre uyumlu beklediğim boyutta dedi 1 temmuzda yani 7+3 iken kalp atışı için gidicez Allah'ım nasip ederse ilaçlar iğneler o güne kadar devam aynı şekilde dedi abur cubur kahve işlenmiş gıdalar yasak kesinlikle dedi kasık ağrın normal ağar iş yok uzak yolculuk yok maksimum 1 saat güvenli araba yolculuğu dedi herşey yolunca cok şükür şu anlık canımdiğer embryo ya kendini imha eder yada kalp atışı için gelsinde onuda görebiliriz dedi bı tane olsun sağlıkla. Gelsin asistanı 2 tane çok riskli dedi perinatologlarla ilerleniyormus onda erken doğum oluyormuş rabbim Hepimize sağlıklı hayırlı güzel yürekli evlatlar nasip etsin sende güzel haberi ver bugün inşallah hepimiz subat annesiyiz
Amin canımmÇok teşekkür ederim canım çok sağol sizede hemen görmek nasip olsun sağlıkla inşallah de diğeride belki geriden gelebilir dedi kalp atisina 1 temmuzda cagardi o zaman kadar bakalım ama bı tane olsun sağlıkla gelsin
İnşallah canım benimAmin canımm
Aynen öyle sağlikli olsun da tek çift ,kız,erkek hiç fark etmez mersk ediyor elbette insan ama fark etmez . sağlikla gelsin minikkuş
Ayy hadi insallah yarin gideceğim bende öğleden sonraİnşallah canım benimsizde bir an önce görün hayırlısıyla yavrularımızı
Sende goruceksin merak etme kuzum burdaki herkes bebeklerini gorucek sonra hepimiz dogurcazz hiç merak etmeyin ben inandımAyy hadi insallah yarin gideceğim bende öğleden sonra
Zaman geçmiyor iste
İnsallah kuzum görünceye kadar tedirgin oluyor insan dimiSende goruceksin merak etme kuzum burdaki herkes bebeklerini gorucek sonra hepimiz dogurcazz hiç merak etmeyin ben inandım
Hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallahÇok şükür trasnfer yapıldığı gün kalitesine göre uyumlu beklediğim boyutta dedi 1 temmuzda yani 7+3 iken kalp atışı için gidicez Allah'ım nasip ederse ilaçlar iğneler o güne kadar devam aynı şekilde dedi abur cubur kahve işlenmiş gıdalar yasak kesinlikle dedi kasık ağrın normal ağar iş yok uzak yolculuk yok maksimum 1 saat güvenli araba yolculuğu dedi herşey yolunca cok şükür şu anlık canımdiğer embryo ya kendini imha eder yada kalp atışı için gelsinde onuda görebiliriz dedi bı tane olsun sağlıkla. Gelsin asistanı 2 tane çok riskli dedi perinatologlarla ilerleniyormus onda erken doğum oluyormuş rabbim Hepimize sağlıklı hayırlı güzel yürekli evlatlar nasip etsin sende güzel haberi ver bugün inşallah hepimiz subat annesiyiz
Alttan baktı daha alet içeri girer girmez simsiyah bir kese içinde biraz beyaz yuvarlak gozuktu offf dedim evladımİnsallah kuzum görünceye kadar tedirgin oluyor insan dimi
Bu arada karından mı baktı alttan mı
Bende uyumadım valla zor ettim sabahı ama çok şükür yavrunu gördüm sende goruceksin stres yapma kuzumHayırlı olsun canım bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen de bugün 5 de gidicem ultrasona gece hiç uyuyamadım heyecandan
Oy oy oy maşallah kuzuşumaÇok şükür trasnfer yapıldığı gün kalitesine göre uyumlu beklediğim boyutta dedi 1 temmuzda yani 7+3 iken kalp atışı için gidicez Allah'ım nasip ederse ilaçlar iğneler o güne kadar devam aynı şekilde dedi abur cubur kahve işlenmiş gıdalar yasak kesinlikle dedi kasık ağrın normal ağar iş yok uzak yolculuk yok maksimum 1 saat güvenli araba yolculuğu dedi herşey yolunca cok şükür şu anlık canımdiğer embryo ya kendini imha eder yada kalp atışı için gelsinde onuda görebiliriz dedi bı tane olsun sağlıkla. Gelsin asistanı 2 tane çok riskli dedi perinatologlarla ilerleniyormus onda erken doğum oluyormuş rabbim Hepimize sağlıklı hayırlı güzel yürekli evlatlar nasip etsin sende güzel haberi ver bugün inşallah hepimiz subat annesiyiz
Ayy maşallah eşini de aldilar mi içeriye yoksa o göremedi mi onu merak ediyorumA
Alttan baktı daha alet içeri girer girmez simsiyah bir kese içinde biraz beyaz yuvarlak gozuktu offf dedim evladım
Evet kese icindede minik bı beyaz yuvarlak vardı Yeni oluşan çok şükür hamdolsunOy oy oy maşallah kuzuşumaçok şükür bitanem hayırlı uğurlu olsun çok sevindim inşallah hep birlikte hep güzel haberlerle ilerleyelim bu süreci
Sadece kese mi gördünüz ay çok heyecanlı
Ay maşallah maşallah bebişkoma yerleşmiş güzelce kesesineEvet kese icindede minik bı beyaz yuvarlak vardı Yeni oluşan çok şükür hamdolsunAllah'ım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin hepimizin sen kalbini duyarsın canım cuma Allah nasip ederse bizim bı dahaki randdevu 1 temmuz Dr erken dinletme taraftarı değilim ultrasondan radyasyon dalgası çok gidiyormuş samaninda dinleyin dedi tamam dedim
HayırAy maşallah maşallah bebişkoma yerleşmiş güzelce kesesinebilemedim kuzum 3 gün o kadar farketder mi kalbi duymak için aşağı yukarı aynı hepimizin haftası. Geç görelim güzel görelim artık beklemeye alıştık hepimiz yürüyüş falan sordun mu dışarı çıkabilir miymişsin? Evde ufak tefek işler bulaşık falan söyledi mi bişey
Oyy temmuz ortası oluyo en erken bakalım bizimkilerde aynı şeyleri mi diyecekHayırdedi nasil devam ediyorsan aynı herşey 10. Haftaya kadar bu şekilde devam edicekmis biz kendimizi garantiye alalım dedi hafif ve kısa süreli yürüyüş maksimum 1 saat araba yolculuğu oda güvenli bir yok ise
Çok rahatladım kuzum çok şükür 5 hafta 4 günlük 8.67 mm yazıyı ultrason kağıdında 1 temmuz 7+4 iken de kalbi için gidicez nasipseOyy temmuz ortası oluyo en erken bakalım bizimkilerde aynı şeyleri mi diyecekilaçlara da devam ediyoruz o zaman full kese için belli bi ölçü var mıydı hafta için bişey dedi mi kaç mm çıktı diye ? rahatladın mı çıkınca nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?