- 4 Eylül 2023
- 774
- 541
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.101
Yazman gerekiyor gecemiz gundumuz bir oldu bizim 2 buçuk haftadır burdaUmarim guzel haber almislardir da
Ben yarin yazarim hemen
İnsallah kuzum ya arkadaşim vardı samimi yarin doktora gidecegimi söyledim gitme diyor.Yazman gerekiyor gecemiz gundumuz bir oldu bizim 2 buçuk haftadır burdainşallah sende minnoslarin haberini verirsin kuzum hayirlisuyla
İşte bu yüzden ilk kontrolü keşke kendi doktorumuz yapsa en azindan ilk kontrolü çok önemliBir de ben senin takibini yapamam diyip perinatolog a yönlendirdi. Araştırıcam inşallah iyi bir doktor bulurum
Benden bile önce odaya girdi çıkın da diyemezdim adam bunları söylerken o da duruo doktor kasıyosun bacağını aç diyo açamıyorum ayyy çok çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum.İşte bu yüzden ilk kontrolü keşke kendi doktorumuz yapsa en azindan ilk kontrolü çok önemli
Neyse ki keseyi görmüşsün sağlıcakla kucağına al insallah.
üzme kendini riskli birşey olsa bülent traş gibi bi doktor transfer yapmazdı eminim.
Bazı doktorlar çok evhamlı hastalara da çok yansıtıyorlar malesef.
İyi bir doktorla devam et
Bu arada kayinvaliden neden girdi ya muayneye keşke girmeseydi vajinal muayne olunuyor insan utanıyor ister istemez .
Ayyy kaynanana gıcık oldum şuan çok fenaBenden bile önce odaya girdi çıkın da diyemezdim adam bunları söylerken o da duruo doktor kasıyosun bacağını aç diyo açamıyorum ayyy çok çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum.
Yolunda uzakmis kuzum bence bı problem olmaz diycem ama bugün kendi Dr um 1 saatlik araba yolculuğuna izin veririm oda guvenliyse yol dedi 10. Haftaya kadar dikkat etmemiz gerekiyor dedi ama yorum yapamam yolun uzunmuş baya canım istersen bekle diycem dayanabilirsen yada yakinda başka Dr yokmuİnsallah kuzum ya arkadaşim vardı samimi yarin doktora gidecegimi söyledim gitme diyor.
2 ,2 buçuk saat sürüyor sadece gidişimiz uzun yol riskli diyor .
Doktor boyle bisey söylemedi ilk kontrol burda olursa daha iyi olur dedi. elbette soracağım şeyler de var .
Bencede bişey olmaz yani kafamı karıştırdı
Sağlıklı bir gebelikse Allahın izniyle bişey olmaz
Bitanem öncelikle gözün aydın olsun inşallah. Rabbim yavrunu sımsıkı tutundursun sanaKızlar benim çok şükür 1 tane kesem gözüktü ama hayatımın en travmatik muayenesini oldum. Kese görmek için gittiğim doktor keseyi boşverip senin miyomun var hangi doktor bu miyomla sana transfer yaptı öyle minik bir miyom da değil 7 cm bu düşür yaptırır büyürse haberin olsun dedi ben muayene esnasında başladım ağlamaya. Aşırı aşırı moralim bozuldu. Bülent Tıraş bana tüp bebek yaptı o da sürekli bu miyom rahimden çok uzakta tehlike arz etmiyo dedi. Bunu söylediğimde doktora evet zaten bir ihtimal ama ben bunu söylemek zorundayım dedi. Uslubu falan korkunçtu. Beni şuana zar zor sakinleştirdiler ağlamıyorum ama dokunsalar ağlarım hala atamadım o stresi üzerimden. Eşim de şehir dışında kayınvalidemleydim muayeneye de girdi çok travmatikti hayatımın sonuna kadar o sahneyi hatırlamak istemiyorum. Neyse ki bir tane bebişimin kesesi gözüktü. Diğeri içinse daha erken gözükmemiş olabilir önğmüzdeki hafta netleşir dedi. Ayy 1 tane olsun sağlıklı olsun inşallah bugün o kadar korktum ki ısrarlı ikiz isteğimden vazgeçtim. Allah hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Normal kadın doğum doktoru var tüp bebek doktoru yok .Yolunda uzakmis kuzum bence bı problem olmaz diycem ama bugün kendi Dr um 1 saatlik araba yolculuğuna izin veririm oda guvenliyse yol dedi 10. Haftaya kadar dikkat etmemiz gerekiyor dedi ama yorum yapamam yolun uzunmuş baya canım istersen bekle diycem dayanabilirsen yada yakinda başka Dr yokmu
Kuzum ilaçları kalp atisina kadar mecbur kullanıyorsun hangi tip bebek dr sorarsan sor bana merkezden verilen evraklarda Dr un bugünde dahil söylediği etrafımda tüp bebek annesi çok akrabalarından herkes minimum kalp sesine yani 8. Haftaya kadar hepsini aynı şekilde kullaniyorNormal kadın doğum doktoru var tüp bebek doktoru yok .
İlaçlar hakkinda bilgi falan almam lazim ne zaman birakacagima dair de bilmiyorum
Kendi doktorum da 1 kerelik çağırıyor sonradan da kabul etmeye bilir .
Telefonla da ulaşmam zor gibi ama bilmiyorum .
Eşimle bi görüşeceğim bu konuyu .
O zaman eşime bi söyliyim bu durumu olmadı iptal edip gitmeyiz .Kuzum ilaçları kalp atisina kadar mecbur kullanıyorsun hangi tip bebek dr sorarsan sor bana merkezden verilen evraklarda Dr un bugünde dahil söylediği etrafımda tüp bebek annesi çok akrabalarından herkes minimum kalp sesine yani 8. Haftaya kadar hepsini aynı şekilde kullaniyor
Canım naçizane fikrim bebeğinide kendini riske atma çünkü kullandığımız ilaçlar bebeğimiz tutsun diye şu an bunu öğrenmek için bu riske değmez gibi herkesin durumu farklı benim de um benide senin dr cagardi tarihte cagarcakti ama benim dış gebelik riskim var olduğu için keseyi rahimde görmemiz gerekti senin gidicegin tarih kalp atışında herseyide gorucegin tarih Allah'ın izniyleO zaman eşime bi söyliyim bu durumu olmadı iptal edip gitmeyiz .
Gidiş dönüş 5-6 saat buluyor çünkü .
Ona göre sabah iptal ederim randevumu .burdaki kadın doğum doktoruna giderim direk.
Öyle yapıyım canım en iyisi .Canım naçizane fikrim bebeğinide kendini riske atma çünkü kullandığımız ilaçlar bebeğimiz tutsun diye şu an bunu öğrenmek için bu riske değmez gibi herkesin durumu farklı benim de um benide senin dr cagardi tarihte cagarcakti ama benim dış gebelik riskim var olduğu için keseyi rahimde görmemiz gerekti senin gidicegin tarih kalp atışında herseyide gorucegin tarih Allah'ın izniylehatta ben dr bağışıklık ilaçlarında kullancakmiyim dedim hepsi ni ayni şekilde bı risk yok çok şükür ama mecbur Bebek bize bunlar sayesinde tutunur öyle düşün
Allah'ım buraya ellerin titriyerek bebeğimi gördüm yazmak nasip olsun ki bence bebeklerin ordaÖyle yapıyım canım en iyisi .
umarim bende guzel haberlerle gelirim yarın için heycanlıyım dua edin bana da
Ayyy insalllah kuzum ya desteğin için çok teşekkür ederim pozitif enerjin içinAllah'ım buraya ellerin titriyerek bebeğimi gördüm yazmak nasip olsun ki bence bebeklerin ordahiç merak etme gönlün ferah olsun
Ah kuzum ya ben okurken gerildim tüylerim ürperdi . Çok saçma olmuş, ama şükürler olsun minik mercimeğinle ilk buluşmanı yaşadın en güzel şey de bu herşeye değerKızlar benim çok şükür 1 tane kesem gözüktü ama hayatımın en travmatik muayenesini oldum. Kese görmek için gittiğim doktor keseyi boşverip senin miyomun var hangi doktor bu miyomla sana transfer yaptı öyle minik bir miyom da değil 7 cm bu düşür yaptırır büyürse haberin olsun dedi ben muayene esnasında başladım ağlamaya. Aşırı aşırı moralim bozuldu. Bülent Tıraş bana tüp bebek yaptı o da sürekli bu miyom rahimden çok uzakta tehlike arz etmiyo dedi. Bunu söylediğimde doktora evet zaten bir ihtimal ama ben bunu söylemek zorundayım dedi. Uslubu falan korkunçtu. Beni şuana zar zor sakinleştirdiler ağlamıyorum ama dokunsalar ağlarım hala atamadım o stresi üzerimden. Eşim de şehir dışında kayınvalidemleydim muayeneye de girdi çok travmatikti hayatımın sonuna kadar o sahneyi hatırlamak istemiyorum. Neyse ki bir tane bebişimin kesesi gözüktü. Diğeri içinse daha erken gözükmemiş olabilir önğmüzdeki hafta netleşir dedi. Ayy 1 tane olsun sağlıklı olsun inşallah bugün o kadar korktum ki ısrarlı ikiz isteğimden vazgeçtim. Allah hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Her zaman canım benim i malesef öyle aynı durumdayız hepimiz birbirimizi anlasak yeter Her zaman elimden geldikce burdayım çok güzel yolumuz olur burda hepimizin inşallah dogumunuza buyutmemize kadar bugünleri hatırlarızAyyy insalllah kuzum ya desteğin için çok teşekkür ederim pozitif enerjin için
Bizi bazen en yakınlarımız anlamıyor.
Saol canım desteğin için teşekkğr ederim ne hayallerle gittim ne gördüm gerçekten. Bebeğimden başka hiçbir şeyi düşünmicem artık zaten yeterince canımı sıktım bugün onu da daha fazla etkilemicem kendimi üzerekBitanem öncelikle gözün aydın olsun inşallah. Rabbim yavrunu sımsıkı tutundursun sanaçok kötü bir durum ve an yasamissim hemde bu özel günde ama sana tavsiyem hiç bir şeye aldırış etme transferi yapan Dr un ne dediyse o adam risk görse önce onu ortadan kaldırdı benimde miyomum var rahmin ön kısmında 3.4 mm civarinda de miyom 10 kadından 7 sinde var bu engel değil dedi sana dendiği gibi onu geç sen bebeğimle kendine odaklan ve o de bı daha aslaaaa gitme
Kuzum okudum tüm konuşmaları bende aynı fikirdeyim. Kendi doktoruna bi danış riske atma olmadı yakınlarda bir yere git en azından keselerini görmeye sonra gidersin kendi doktorunaO zaman eşime bi söyliyim bu durumu olmadı iptal edip gitmeyiz .
Gidiş dönüş 5-6 saat buluyor çünkü .
Ona göre sabah iptal ederim randevumu .burdaki kadın doğum doktoruna giderim direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?