- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.141
İlaçlarım cuma günü bitecek, ilaçları da devam ettirirler herhalde diye düşünüyorum acele etmek istemesem de bu cuma giderim herhaldeBence gorunur canim
Benim de 8 hazirandı test günüm.
Ama acele etmiyim diyorsan 23 ünden sonra git garantiye almak istersen eğer
Kullandirirlar genelde 8 -10 hafta arasi kullandiriyorlarmis .daha erken bizim içinİlaçlarım cuma günü bitecek, ilaçları da devam ettirirler herhalde diye düşünüyorum acele etmek istemesem de bu cuma giderim herhalde
Saol Allah razı olsun senin de canimAynıyız benimde 5+4 Allah kucağına almayı nasip etsin
Ne zaman kalp atışı için gideceksin bide dün yolk kesesini gördün mü?Saol Allah razı olsun senin de canim
Hiç bilmiyorum kuzum artık doktor ne derse ne uygun görürse onu yaparız diye düşünüyorum şu anO zamanlara çok var ama Allah nasip ederse 10. Haftalara geldiğinizde fetal dna yaptıracak mısınız kızlar ne düşünüyorsunuz?
Kuzum günaydınn, çok normal vajinal muayene oldun belki orda bi hassaslık olmuştur. Pıhtıılı kan gibi değilse hepsi normal diyorlar 3 ay . Hiç panik olma uzan dinlen doktoruna söylersin hemen . Endişelenecek bir şey olmayacak Allah’ımın izni ileKizlar benden Pembe kırmızımsı bı leke geldi korkuyorum çok su an
Canım bel ağrın oluyor mu sadece leke mi var dinlen canım zaten düşük önleyici ilaçlarını alıyorsunKizlar benden Pembe kırmızımsı bı leke geldi korkuyorum çok su an
Günaydın canım benim sabaha kadar zor ettim yazdım az önce dr şu an bişey yok çok şükür ama çok korktum bı daha alttan muayne istemiyorum karından gorcegi zaman cagarsin sokaktami buldum ben onu ya kalbim çıktı gece geceKuzum günaydınn, çok normal vajinal muayene oldun belki orda bi hassaslık olmuştur. Pıhtıılı kan gibi değilse hepsi normal diyorlar 3 ay . Hiç panik olma uzan dinlen doktoruna söylersin hemen . Endişelenecek bir şey olmayacak Allah’ımın izni ile
İlk defa oldu 3 4 damlalık sürüntu gibi kırmızı geldi gece 3 gibiydi şu an biseyim yok öyle çok şiddetli sancım agrimda yok hafif bı batma var kasıkta o da 1 haftadan fazladır ara ara var belim arada agriyoCanım bel ağrın oluyor mu sadece leke mi var dinlen canım zaten düşük önleyici ilaçlarını alıyorsun
İlk defa oldu 3 4 damlalık sürüntu gibi kırmızı geldi gece 3 gibiydi şu an biseyim yok öyle çok şiddetli sancım agrimda yok hafif bı batma var kasıkta o da 1 haftadan fazladır ara ara var belim arada agriy
hiç korkutma kendini canım benim benim ilk gebeliğimde 3 aya kadarda kanamalarım olmuştu insan ister istemez tedirgin oluyor bardaktan boşalırcasına kanama olmadığı sürece sıkıntı yok uzan dinlen ayakta kalmaİlk defa oldu 3 4 damlalık sürüntu gibi kırmızı geldi gece 3 gibiydi şu an biseyim yok öyle çok şiddetli sancım agrimda yok hafif bı batma var kasıkta o da 1 haftadan fazladır ara ara var belim arada agriyo
Haklısın kuzum insan panik olur , şükürler olsun devamı gelmemişGünaydın canım benim sabaha kadar zor ettim yazdım az önce dr şu an bişey yok çok şükür ama çok korktum bı daha alttan muayne istemiyorum karından gorcegi zaman cagarsin sokaktami buldum ben onu ya kalbim çıktı gece gecebı daha olmaz inşallah şimdi fitilini yaparken bile elim titredi
İğnelerini saatinde uygula dinlen canım inşAllah hiçbirşey olmayacakÇok teşekkür ederim canım öyle yapicam dr yazdı şimdi porgestan iğne günde 2 ye çıktı 1 hafta boyuncaheralde bişey olmasın diye
Oyle yapicam kuzum inşallah bi daha yaşamam Dr 1 hafta iğnenin günlük ikiye çıkardı progestan i inşallah iyi gelir dahadaHaklısın kuzum insan panik olur , şükürler olsun devamı gelmemişya aslında tamamen güvenli yoksa bizde yapmayız vajinal diyor doktorlar ama yine de orada bizim ekstra hassaslığımız var bence. İlaçlar fitiller narin oldu o bölge. İnşallah kalp atışını artık göbüşten yapar
Dinlen bugünde bişey yapma bak uykusuzlukta iyi değil (kendi sağlığın için) gündüz biraz uyumaya çalış fırsat bulursan
İnşallah çok teşekkür ederimİğnelerini saatinde uygula dinlen canım inşAllah hiçbirşey olmayacak
Allah’ın izniyle hiç birşey olmayacak bitanemOyle yapicam kuzum inşallah bi daha yaşamam Dr 1 hafta iğnenin günlük ikiye çıkardı progestan i inşallah iyi gelir dahadayok dünde biraz dozunu kaçırdm çok yatmadım bugün iğneye girip gelicem başka bişey yapmam sen nasılsın canım iyimisin
Canım çok geçmiş olsun pembe leke çok normal vajinal muayeneden sonra bende de hep oluyo. Canını sıkma hiç güzelce dinlenKizlar benden Pembe kırmızımsı bı leke geldi korkuyorum çok su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?