- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.321
Gelde ona şöyle anlamıyor ki diyo niye canın tatlı şeyler istemiyo,ee istemiyo napimÇok istediyse ye yinede bu sefer istediğin bişeyi yememiş oluyorsun
Az ye tadina bak belki onu aşerdin o an
Ben pasta aldirdim yiyemedimGelde ona şöyle anlamıyor ki diyo niye canın tatlı şeyler istemiyo,ee istemiyo napim
Ayniyiz desenizeAy benimde hiç canım tatlı çekmedi transferden beri. sadece çikolata yedim 2 /3 parça. Hiç pasta, baklava falan istemedim
GöründüGünaydın kizlarminnoş anneler keseleriniz nasıldı muaynenizde içinde yolk saçı gördümu herkes şekli nasildi bide
Oy maşallahGöründü
Tam yuvarlak değildi .
2-3 açıyla gösterdi
Senin doktor kontrolün ne zamanOy maşallahzaman gecmiyo ya kalbini dinlemeye çok var napicaz bu hafta
Keseyi gördükten sonra biraz daha rahatladim öncesinde yerimde duramiyordumOy maşallahzaman gecmiyo ya kalbini dinlemeye çok var napicaz bu hafta
Evet top gibi içinde bı tane daha kese vardı bebek oluşmaya başlamış demişti Dr çok heycanlandim ama geçmez bu süre ya daha çok var 9 gün var kalbi için gitmemeKeseyi gördükten sonra biraz daha rahatladim öncesinde yerimde duramiyordum
Senin kese nasildi
Yuvarlak mıydi ?
2 yada 3 temmuz Dr hangi gün musaitsen dedi 2 sinde giderim muhtemelen baya var zamanım 8 haftalık olcak ben gidene kadarSenin doktor kontrolün ne zaman
Senin baya varmışEvet top gibi içinde bı tane daha kese vardı bebek oluşmaya başlamış demişti Dr çok heycanlandim ama geçmez bu süre ya daha çok var 9 gün var kalbi için gitmeme
Evet ya oda Dr um izne çıktı istersen gidebilirsin hafta içi dedi ama ben kendi Dr umu bekliycem hem büyüsün biraz daha net görelimSenin baya varmış
Saglikla büyüsünler de önemli olan o
Desene yine ilk ben gidecem2 yada 3 temmuz Dr hangi gün musaitsen dedi 2 sinde giderim muhtemelen baya var zamanım 8 haftalık olcak ben gidene kadar
Evet sırayı bozmuyoruzDesene yine ilk ben gidecem
Görürsün kuzum kalbini bile duyarsın o zamanBenim de 27 Haizran’da bu sefer tüp bebek doktoruma gidicem inşallah bebeğimi gerçekten görebilirim bu sefer
Hiç sorma kız niye böyle olduAy yine en sona ben kalıyorum 4 temmuzda gidicem
Keşke bütün dertlerimiz böyle güzel olsaHiç sorma kız niye böyle olduof keseyi gördük yolk sacı gördük şimdi kalbi atiyormu diye dusun dur dert bitmiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?