- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.341
Evet gerçekten öyle Allah'ım bu anı bekliyem herkese nasip etsin inşallahKeşke bütün dertlerimiz böyle güzel olsa
İnşallah duyarsın canım hayırlısıylaBen cuma günü gidecem Allah'ın izniyle inşallah o küçük kalbi duyarım . Günler geçmek bilmiyo yaa
Ayyy ya hadi inşallahhEvet ya oda Dr um izne çıktı istersen gidebilirsin hafta içi dedi ama ben kendi Dr umu bekliycem hem büyüsün biraz daha net görelimilk kalp atışlarını heyecanını sizden alalım inşallah
Her doktorun hatta her hastanenin prosedürü farklı işte ama çok şükür ki ooumlu sonuç almışsın canım darısı bize inşallah benimde cuma günü transfer nasipse dualarınıza talibimBen kullanamadim hic devletteki hakkımı.
Çünkü hepsi eşime tese yapmak istedi kabul etmedik.
Özelde de spermleri önce dondurup sonra tüp bebeğe basliyoruz bazen eşimde sperm çıkmıyor.
Devlettekiler bu sekilde ilgilenmiyor malesef .
Yoksa denerdim 3 hakkı mı .
Umarım pozitif olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Güzel güzel haberlerle gelelim
Çok şükür canımHer doktorun hatta her hastanenin prosedürü farklı işte ama çok şükür ki ooumlu sonuç almışsın canım darısı bize inşallah benimde cuma günü transfer nasipse dualarınıza talibim
Ay hadi inşallah canımBen cuma günü gidecem Allah'ın izniyle inşallah o küçük kalbi duyarım . Günler geçmek bilmiyo yaa
Bizim heyecan şubata kadar sürecekHiç sorma kız niye böyle olduof keseyi gördük yolk sacı gördük şimdi kalbi atiyormu diye dusun dur dert bitmiyorrr
Evet kalbini duysam çok rahatliycam yavrumun insallah hepimiz duyarızBizim heyecan şubata kadar sürecek
İnşallah canım inşallah hepimiz duyarızİnşallah duyarsın canım hayırlısıylaçok tatlı.bi bekleyiş bizim için
İnşallah ben cuma günü duyarım sonra tek tek hepinizin de güzel haberini alırım.Ay hadi inşallah canım
Yok kuzum makinaya göre o andaki kesenin açısına göre değişiyor ölçüsü. Aynı doktorun ölçüsünü baz al sen, kafanı karıştırma.Evet kalbini duysam çok rahatliycam yavrumun insallah hepimiz duyarızbide her de ultrason ölçüm yapması başka sanırım salı günü gittiğimde benim kendi Dr um 5+4 ölcmustu hafif lekelenme olduya Perşembe günü gittiğimde 5+5 dedi bide kese boyunu 2 mm ufak ölçtü farkedermi dr elinden biseyler isaretliyolarya
Kızlar ben hiç iki kese ihtimali vermemiştim inanılmaz şaşkınım hala kendime gelemiyorum . Dünden beri ikiz videoları seyredip kendimi ikna etmeye çalışıyorumherşey yolunda giderse ilk doğum benden gelicek galiba. Dün doktor dedi ikizler 40 haftaya tamamlanmıyormuş. Kitap sipariş verdim , dün gece eşimle pusetlere baktık nasıl oluyor diye , çevremizde de hiç ikiz yok, ailede de. Kimseye tüp bebekte demedik herkes şok olacak
Sen aralık gibi dogurcam sanırım yada Ocak başı gibi inşallah daha ileri tarih olur canım ne kadar kalırsa o kadar iyi anne karnındaKızlar ben hiç iki kese ihtimali vermemiştim inanılmaz şaşkınım hala kendime gelemiyorum . Dünden beri ikiz videoları seyredip kendimi ikna etmeye çalışıyorumherşey yolunda giderse ilk doğum benden gelicek galiba. Dün doktor dedi ikizler 40 haftaya tamamlanmıyormuş. Kitap sipariş verdim , dün gece eşimle pusetlere baktık nasıl oluyor diye , çevremizde de hiç ikiz yok, ailede de. Kimseye tüp bebekte demedik herkes şok olacak
5+6 bugün benim reglime göreBugün itibariyle kaç haftaliksiniz kızlar?
6+1 oluyorum ben ulttason Dr umun ölçümüne göreBugün itibariyle kaç haftaliksiniz kızlar?
Ay evet inşallah sağlıkla büyürler içinde kalsınlar kalabildikleri kadar. Biz hazırlıkları biraz erken yaparız heralde , riskli döneme girmeden . Bi kese baya küçük gibiydi ama normalmi bilmiyorum . Şaşkınlıktan ölçü falan da sormadık , doktorumda 2 hafta sonra bakıcaz dediSen aralık gibi dogurcam sanırım yada Ocak başı gibi inşallah daha ileri tarih olur canım ne kadar kalırsa o kadar iyi anne karnındaevet kendi Dr umu baz almak mantıklı olan
Kız benle sen aynıyız ya6+1 oluyorum ben ulttason Dr umun ölçümüne göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?