31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Her doktorun hatta her hastanenin prosedürü farklı işte ama çok şükür ki ooumlu sonuç almışsın canım darısı bize inşallah benimde cuma günü transfer nasipse dualarınıza talibim

Bizim heyecan şubata kadar sürecek
Evet kalbini duysam çok rahatliycam yavrumun insallah hepimiz duyarız bide her de ultrason ölçüm yapması başka sanırım salı günü gittiğimde benim kendi Dr um 5+4 ölcmustu hafif lekelenme olduya Perşembe günü gittiğimde 5+5 dedi bide kese boyunu 2 mm ufak ölçtü farkedermi dr elinden biseyler isaretliyolarya

Kızlar ben hiç iki kese ihtimali vermemiştim inanılmaz şaşkınım hala kendime gelemiyorum . Dünden beri ikiz videoları seyredip kendimi ikna etmeye çalışıyorum herşey yolunda giderse ilk doğum benden gelicek galiba. Dün doktor dedi ikizler 40 haftaya tamamlanmıyormuş. Kitap sipariş verdim , dün gece eşimle pusetlere baktık nasıl oluyor diye , çevremizde de hiç ikiz yok, ailede de. Kimseye tüp bebekte demedik herkes şok olacak

Yok kuzum makinaya göre o andaki kesenin açısına göre değişiyor ölçüsü. Aynı doktorun ölçüsünü baz al sen, kafanı karıştırma.

Sen aralık gibi dogurcam sanırım yada Ocak başı gibi inşallah daha ileri tarih olur canım ne kadar kalırsa o kadar iyi anne karnında evet kendi Dr umu baz almak mantıklı olan

Sen aralık gibi dogurcam sanırım yada Ocak başı gibi inşallah daha ileri tarih olur canım ne kadar kalırsa o kadar iyi anne karnında evet kendi Dr umu baz almak mantıklı olan
Ay evet inşallah sağlıkla büyürler içinde kalsınlar kalabildikleri kadar. Biz hazırlıkları biraz erken yaparız heralde , riskli döneme girmeden . Bi kese baya küçük gibiydi ama normalmi bilmiyorum . Şaşkınlıktan ölçü falan da sormadık , doktorumda 2 hafta sonra bakıcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…