31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Benim de doktorum böyle bir şey demedi ama ablamın bı arkadaşı bana sürekli telefon ve televizyon uzak dur diyordu
Sanırım en dikkat etmemiz gereken kafein ve ayakta durmamak. ben çok severim kahveyi ama bu sürçte bıraktım. yeşil çayda da var onu da içmiyorum. sütlü kakao yapıyorum kendime öyle şeyler isterse canım:)

Ay su sabırsızligimiz ay evet benim de göğüslerim transfer öncesinden beri ağrıyor ilaçlardan mi acaba bilemedim yürüyüş iyi vala çünkü kan akışı lazım zaten nasip oldu mu ne yaparsak yapalım minoslar bizle kalır

Ben ara ara evin içinde geziyorum bide lavaboya gitmek için öyle çok ayakta durmuyorum aşiri

Aynen öyle canım bide çok gazim var gazman gibiyim

İnşallah canım benim ama çok sancılarım giriyo bana bilmiyorum ya inşallah iyiye işarettir

Ay hiç sorma kız artık bıktım film izlemekten yarın parka falan çıkarım diye düşündüm evde iyice bunaldik
Benimde arada içime bir korku düşüyor acaba tutmadimi diye sonra strese girmemeye çalışıyorum çok hassas bı dönem karmaşık duygularım var sanki tutmadı gibide geliyo ama bilmiyorum içim bı garip

Kızlar bende öyle bu akşamüstü de bi ağlama hali geldi , her şeye duygulanıyorum. Bu ilaçlar dengesiz yaptı bizi . Şüpheye düşüyorum ara ara sonra göbeğimi sevip hadi hadi oradasınız diyorum :))

Allah yardımcımız olsun annem 9 ay nasıl bekliyceksin diyo dedim ben ilk gecede olmuşum anne 3 senedir bu anı bekliyorum beni anliyamassin

Benimde arada içime bir korku düşüyor acaba tutmadimi diye sonra strese girmemeye çalışıyorum çok hassas bı dönem karmaşık duygularım var sanki tutmadı gibide geliyo ama bilmiyorum içim bı garip
Ay valahi benim duygularima tercümanlık yapiyosun şuan ama bizimle minikler göreceksin ben test de aldım arefe günü demicem 6 gün olcak ya

Offf evet ya bende olup olmadik şeylere sinirleniyorum ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…