- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Benim de doktorum böyle bir şey demedi ama ablamın bı arkadaşı bana sürekli telefon ve televizyon uzak dur diyorduBen hiç duymadım böyle bir şey.
Sadece bunu 4 ve 3 aa dedi , ekstra kalite ile ilgili birşey söylemedi bana. Daha fazla detay bilmiyorumCanım doktor kaliteleri hakkında ne dedi
Yani evet radyasyon sakıncalıtüm insanlar için . ama ekstra bu süreçte illa uzak durmanın anlamı yok bence.Benim de doktorum böyle bir şey demedi ama ablamın bı arkadaşı bana sürekli telefon ve televizyon uzak dur diyordu
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsunSadece bunu 4 ve 3 aa dedi , ekstra kalite ile ilgili birşey söylemedi bana. Daha fazla detay bilmiyorum
Sanırım en dikkat etmemiz gereken kafein ve ayakta durmamak. ben çok severim kahveyi ama bu sürçte bıraktım. yeşil çayda da var onu da içmiyorum. sütlü kakao yapıyorum kendime öyle şeyler isterse canım:)Benim de doktorum böyle bir şey demedi ama ablamın bı arkadaşı bana sürekli telefon ve televizyon uzak dur diyordu
Ay su sabırsızligimizİnşallah canım benim istersen bı gün daha bekle 7 gün bir hafta olsun ama nasıl istersen tabikibelirti olarak gece hep uyanıyorum sağa sola dönüyorum surekli belim agirdigi için sureklide yatmiyorum kalkıp evin içinde yürüyorum hatta hastane evin karşısında ignelerime oraya gidiyorum çok yavaş hareketlerle göğüslerim transferden önce başladı agarmaua hala devam ediyor onun dışında başka birşey yok canım
Ben ara ara evin içinde geziyorum bide lavaboya gitmek için öyle çok ayakta durmuyorum aşiriSanırım en dikkat etmemiz gereken kafein ve ayakta durmamak. ben çok severim kahveyi ama bu sürçte bıraktım. yeşil çayda da var onu da içmiyorum. sütlü kakao yapıyorum kendime öyle şeyler isterse canım:)
İyi kalite dedi ama 2ab konusunda pek emin değilim. Chatgpt de onu prta kalite ama ümit vaadediyor şeklinde tanımladıDoktorunuz ne dedi kaliteleri hakkında
Aynen öyle canım bide çok gazim var gazman gibiyimAy su sabırsızligimizay evet benim de göğüslerim transfer öncesinden beri ağrıyor ilaçlardan mi acaba bilemedim yürüyüş iyi vala çünkü kan akışı lazım zaten nasip oldu mu ne yaparsak yapalım minoslar bizle kalır
İnşallah canım benim ama çok sancılarım giriyo bana bilmiyorum ya inşallah iyiye işarettirAy su sabırsızligimizay evet benim de göğüslerim transfer öncesinden beri ağrıyor ilaçlardan mi acaba bilemedim yürüyüş iyi vala çünkü kan akışı lazım zaten nasip oldu mu ne yaparsak yapalım minoslar bizle kalır
Ay insalah balım insalah belirtilerimiz neredeyse hep aynı bı an önce geçsin su günlerİnşallah canım benim ama çok sancılarım giriyo bana bilmiyorum ya inşallah iyiye işarettir
İnşallah canin yarinda haberleselim hemen yaz bana kalkıncaAy insalah balım insalah belirtilerimiz neredeyse hep aynı bı an önce geçsin su günler
Tabiki haberleselim canım ay vala zaman geçmiyor kiİnşallah canin yarinda haberleselim hemen yaz bana kalkınca
Benimde öyle müzik dinle film izle birazTabiki haberleselim canım ay vala zaman geçmiyor ki
Ay hiç sorma kız artık bıktım film izlemektenBenimde öyle müzik dinle film izle biraz
Benimde arada içime bir korku düşüyor acaba tutmadimi diye sonra strese girmemeye çalışıyorum çok hassas bı dönem karmaşık duygularım var sanki tutmadı gibide geliyo ama bilmiyorum içim bı garipAy hiç sorma kız artık bıktım film izlemektenyarın parka falan çıkarım diye düşündüm evde iyice bunaldik
Allah yardımcımız olsun annem 9 ay nasıl bekliyceksin diyo dedim ben ilk gecede olmuşum anne 3 senedir bu anı bekliyorum beni anliyamassinKızlar bende öyle bu akşamüstü de bi ağlama hali geldi , her şeye duygulanıyorum. Bu ilaçlar dengesiz yaptı bizi . Şüpheye düşüyorum ara ara sonra göbeğimi sevip hadi hadi oradasınız diyorum :))
Ay valahi benim duygularima tercümanlık yapiyosun şuanBenimde arada içime bir korku düşüyor acaba tutmadimi diye sonra strese girmemeye çalışıyorum çok hassas bı dönem karmaşık duygularım var sanki tutmadı gibide geliyo ama bilmiyorum içim bı garip
Offf evet ya bende olup olmadik şeylere sinirleniyorum ağlıyorumKızlar bende öyle bu akşamüstü de bi ağlama hali geldi , her şeye duygulanıyorum. Bu ilaçlar dengesiz yaptı bizi . Şüpheye düşüyorum ara ara sonra göbeğimi sevip hadi hadi oradasınız diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?