31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

İnşallah sana hayırlı sağlıklı bı evlat olarak gelir dünyaya canım rabbimden ümit kesilmez hiç iğne ilaç kullaniyormusun
İpnem hiç yok sadece ilaçlar. Antibiyotik, progesteron fitil , bağışıklığı düşürücü kortison gibi bir ilaç embriyo tutunması için, östrojen , bir de coraspirin verdiler. 16 haziran test günü o zamana kadar kullan dediler.

Benimde aynilari ekstra iğneler var inşallah hayırlı haberler alirizda yavrularımız bizimle olur elini karnına köy bol bol ya musavvir çek

Benimde aynilari ekstra iğneler var inşallah hayırlı haberler alirizda yavrularımız bizimle olur elini karnına köy bol bol ya musavvir çek
Aminn inşallah inanıyorum güzel haberler vereceğiz birbirimize. Bende bol bol ettehiyatü okudum okumaya da devam ediyorum. Ama ya musavvir de çekerim bol bol

Merhaba inşAllah hepimiz güzel haberler alırız benim 2 haziranda transferim yapıldı ilk bel ve bacak ağrısı çok çektim ama sonrasında hiç bir belirtim olmadı inşAllah tutunmuşlardır

Merhaba inşAllah hepimiz güzel haberler alırız benim 2 haziranda transferim yapıldı ilk bel ve bacak ağrısı çok çektim ama sonrasında hiç bir belirtim olmadı inşAllah tutunmuşlardır
Benim ilk günler hiç belirtim yoktu 4. günden bu yana artık ağrilarim var belirti mi onu da bilmiyorum

Hayırlı olsun canım. İnşallah hep birlikte güzel sonuçlar alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…