- Konu Sahibi LeoDilara59
- #1.841
Maşallah canımBen 9+3 oldum bugün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canımBen 9+3 oldum bugün![]()
İkinci testi yaptiniz mi merak ettim siziCokkk tesk ederim amin insallah sizin de guzel bir hamileliğiniz olsun![]()
Evet dun yaptim 388 ciktiİkinci testi yaptiniz mi merak ettim sizi
Kalp atisini duydunuz muMerhabalar hanımlar benimde iyi gidiyor. Bugün 7 hafta+4 gün olduk çok.sukur
Harika, çok sevindimEvet dun yaptim 388 ciktihaftaya cuma kese icin gidecegim sizin nasil geciyor
Evet duydukKalp atisini duydunuz mu![]()
İyi gidiyor şimdilik. Sadece ara ara kasık ağrılarım oluyor. Senin nasıl gidiyorKızlar nasılsınız ,nasıl gidiyor hamilelikleriniz![]()
Amin insallah hepimizHarika, çok sevindimsağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde ara ara kaşık ağrıları oluyor onun dışında hersey güzel. İlaçlara devam ediyorum
Normal canım , ultrason cihazına göre de değişiyor, her doktor farklı ölçebiliyor bazen ilk zamanlar . Her şey yolunda mıymış napıyordu bebişinYa kızlar bişi dicem ben normalde tüp bebek hocamın yanına gidiyordum bugün 10 haftalık olmam gerekiyordu.ama doktorum aradı artık muayene etmiyormuş başka doktora gittim 9+3 dedi bu normal mi?
Kuzum iyiyim çok şükür , kabızlık hariç herşey yolunda bendeKızlar nasılsınız ,nasıl gidiyor hamilelikleriniz![]()
Benimde ilk zamanlar oluyordu belim ve kasim agrim sonra zamanla azaldı şuan ara ara gelio gidiyorHarika, çok sevindimsağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde ara ara kaşık ağrıları oluyor onun dışında hersey güzel. İlaçlara devam ediyorum
Ultrasondan kaynakli canım . Tüp bebek doktorlarının ultrasonları çok iyi .Ya kızlar bişi dicem ben normalde tüp bebek hocamın yanına gidiyordum bugün 10 haftalık olmam gerekiyordu.ama doktorum aradı artık muayene etmiyormuş başka doktora gittim 9+3 dedi bu normal mi?
Ben burda hareket halinde olunca cok sukur kabizliğim geçtiKuzum iyiyim çok şükür , kabızlık hariç herşey yolunda bendebebişlerimi özlüyorum . Dün e bebek mağazasına gittim ilk defa bi bakayım alıcı gözle dedim ne kadar çok detay var ve herşey ne kadar pahalı
İlerleyen dönemde güzel bi alışveriş listesi yapalım bence , çok gereksiz boş yere bişeyler almayalım diye düşündüm.
Sen napıyorsun ? Seninkilerin yanında mısın hala![]()
Evetİlk bebeginize tüp Bebek ile mi hamile kaldınız ?
Evet canım sebepsiz infertilite adı altında tedavi gördüm onca zaman 11 aylık kızım bende 3 aylık hamile imişimOyyyy ne kadarlik olmuştu bebişin
Genelde tüp bebekle hamile kaldiktan sonra 2. Kendiliğinden oluyor diyorlardı .
Stres olmadigimiz için kafa rahatlıyor .
Herkes için geçerli değil tabi olan çok kişi oluyormuş bu şekilde.
hatirladigim kadariyla sizde bir problem yoktu sebepsizdi.
Sağlıkla gelsin ikinci bebişinde Allah kolayliğini versin![]()
Oy maşallah canım fark etmedin mi 3 ayEvet canım sebepsiz infertilite adı altında tedavi gördüm onca zaman 11 aylık kızım bende 3 aylık hamile imişim![]()
İnternette sezeryan sonrası regli düzensizliği oluyormuş öyle okumuştum benimde öyle idi bi zaman test yaptım korktum sonra kan verdim bişey çıkmadı demekki benden hormonlardan kilodan olmuyorum regli dedim ki meğersem hamile kalmışım geçen cumartesi öğrendimOy maşallah canım fark etmedin mi 3 ay
Cinsiyeti merak ettim belli mi
Saglikla gelsin Allah kolayliğini versin![]()