31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ya kızlar bişi dicem ben normalde tüp bebek hocamın yanına gidiyordum bugün 10 haftalık olmam gerekiyordu.ama doktorum aradı artık muayene etmiyormuş başka doktora gittim 9+3 dedi bu normal mi?

Harika, çok sevindim🩷 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde ara ara kaşık ağrıları oluyor onun dışında hersey güzel. İlaçlara devam ediyorum
Amin insallah hepimiz 🥰 biz bu ilaclari ilk 3 ay mi kullanacagiz acaba? Ben de bugün saglik ocagina gittim tansiyonum 13/8 cikti insallah devam eden bi durum olmaz siz kaydinizi yaptirdiniz mi

Ya kızlar bişi dicem ben normalde tüp bebek hocamın yanına gidiyordum bugün 10 haftalık olmam gerekiyordu.ama doktorum aradı artık muayene etmiyormuş başka doktora gittim 9+3 dedi bu normal mi?
Normal canım , ultrason cihazına göre de değişiyor, her doktor farklı ölçebiliyor bazen ilk zamanlar . Her şey yolunda mıymış napıyordu bebişin🤍

Kızlar nasılsınız ,nasıl gidiyor hamilelikleriniz☺️🌸
Kuzum iyiyim çok şükür , kabızlık hariç herşey yolunda bende 🥰 bebişlerimi özlüyorum . Dün e bebek mağazasına gittim ilk defa bi bakayım alıcı gözle dedim ne kadar çok detay var ve herşey ne kadar pahalı 🤭🫠
İlerleyen dönemde güzel bi alışveriş listesi yapalım bence , çok gereksiz boş yere bişeyler almayalım diye düşündüm.
Sen napıyorsun ? Seninkilerin yanında mısın hala☺️

Harika, çok sevindim🩷 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Benimde ara ara kaşık ağrıları oluyor onun dışında hersey güzel. İlaçlara devam ediyorum
Benimde ilk zamanlar oluyordu belim ve kasim agrim sonra zamanla azaldı şuan ara ara gelio gidiyor ☺️🙈
9+5 oldum bende bu gün çok şükür .
Mide bulantilarim oluyor karbonhidratla besleniyorum sagliksiz ama onlar iyi geliyor .
Protein tüketemiyorum midem almıyor hiç .
Sebze yiyebiliyorim ama ekmek canım yemek istiyor hep taze,taze.😅🙈
3 ay dolsun düzene gırer diye dusunuyorum bende .
🙏🏻🌸

Ultrasondan kaynakli canım . Tüp bebek doktorlarının ultrasonları çok iyi .
Benimde o sekilde oluyordu.
Vajinal bakınca net ölçüm yapabiliyorlar .
Doktorum bu haftalarda ölçümlere takilmiyoruz daha küçükler demişti .
Biraz daha büyüsünler insallah net ölçüm yapabilecekler🙏🏻🌸☺️
Mesanem dolu gidiyorum ben aklinda bulunsun bidaha gidecek oldugun zaman idrara çok az sıkış.

Kuzum iyiyim çok şükür , kabızlık hariç herşey yolunda bende 🥰 bebişlerimi özlüyorum . Dün e bebek mağazasına gittim ilk defa bi bakayım alıcı gözle dedim ne kadar çok detay var ve herşey ne kadar pahalı 🤭🫠
İlerleyen dönemde güzel bi alışveriş listesi yapalım bence , çok gereksiz boş yere bişeyler almayalım diye düşündüm.
Sen napıyorsun ? Seninkilerin yanında mısın hala☺️
Ben burda hareket halinde olunca cok sukur kabizliğim geçti🙏🏻
Evde hareketsizlikten kabız oluyormuşum.
Dimi çok güzel şeyler var cinsiyetler belli olsun yaavs yavas baslariz biseyler almaya.
Gereksiz bende almam 😅🙈
İkiz olunca ekstra masraf hersey daha pahalo hale geliyor 😅
Saglikli olsunlar da alinir zamanla🙏🏻☺️

Biz 2 günlük tatile kaçtık eşimle😅🙈
Dönüyoruz şimdi arabanin arkasinda uzaniyorum .
Deniz tatili yaptim bebeklerim iyilerdir insallah 🙏🏻
Bir skntı yaşamadım ama aklım onlarda yinede 🥲
Ailemin yanina dönüyorum tekrar 1 hafta daha kalıp kendi evimize gidecegiz .

Oyyyy ne kadarlik olmuştu bebişin🥲🙈
Genelde tüp bebekle hamile kaldiktan sonra 2. Kendiliğinden oluyor diyorlardı .
Stres olmadigimiz için kafa rahatlıyor .
Herkes için geçerli değil tabi olan çok kişi oluyormuş bu şekilde.
hatirladigim kadariyla sizde bir problem yoktu sebepsizdi.☺️
Sağlıkla gelsin ikinci bebişinde Allah kolayliğini versin 🙏🏻☺️🌸
Evet canım sebepsiz infertilite adı altında tedavi gördüm onca zaman 11 aylık kızım bende 3 aylık hamile imişim 🤭🤭🤭🤭

Oy maşallah canım fark etmedin mi 3 ay 🥲😅🙈
Cinsiyeti merak ettim belli mi 😍
Saglikla gelsin Allah kolayliğini versin🙏🏻
İnternette sezeryan sonrası regli düzensizliği oluyormuş öyle okumuştum benimde öyle idi bi zaman test yaptım korktum sonra kan verdim bişey çıkmadı demekki benden hormonlardan kilodan olmuyorum regli dedim ki meğersem hamile kalmışım geçen cumartesi öğrendim 🥹

Back
X