31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ultrasondan kaynakli canım . Tüp bebek doktorlarının ultrasonları çok iyi .
Benimde o sekilde oluyordu.
Vajinal bakınca net ölçüm yapabiliyorlar .
Doktorum bu haftalarda ölçümlere takilmiyoruz daha küçükler demişti .
Biraz daha büyüsünler insallah net ölçüm yapabilecekler🙏🏻🌸☺️
Mesanem dolu gidiyorum ben aklinda bulunsun bidaha gidecek oldugun zaman idrara çok az sıkış.
Bide karnimdan baktığın de dedi belli değil vajinal baktı ordan artık gördük bebeği

Normal canım , ultrason cihazına göre de değişiyor, her doktor farklı ölçebiliyor bazen ilk zamanlar . Her şey yolunda mıymış napıyordu bebişin🤍
Herşey yolunda dedi doktor ben o 9+3 e takıldım 😁peki kızlar siz hangisini baz alıyorsunuz tüp Bebek doktorunuzun mu yoksa muayene olduğunuz doktorun mu? Bide ne zaman ense kalınlığı için doktor çağırdı sizi?

Ben burda hareket halinde olunca cok sukur kabizliğim geçti🙏🏻
Evde hareketsizlikten kabız oluyormuşum.
Dimi çok güzel şeyler var cinsiyetler belli olsun yaavs yavas baslariz biseyler almaya.
Gereksiz bende almam 😅🙈
İkiz olunca ekstra masraf hersey daha pahalo hale geliyor 😅
Saglikli olsunlar da alinir zamanla🙏🏻☺️

Biz 2 günlük tatile kaçtık eşimle😅🙈
Dönüyoruz şimdi arabanin arkasinda uzaniyorum .
Deniz tatili yaptim bebeklerim iyilerdir insallah 🙏🏻
Bir skntı yaşamadım ama aklım onlarda yinede 🥲
Ailemin yanina dönüyorum tekrar 1 hafta daha kalıp kendi evimize gidecegiz .
Evet bol bol link atalım birbirimize biraz daha büyüsünler başlarız ufaktan☺️🥰
Ya evet bende çok hareketsizim ondan olduğunu düşünüyorum şu kanama sonrası istirahat et diyince iyice kaldım öyle . Çok şükür ufak ufak başladım biraz akşamları da yürüyüşe çıkayım belki bana da iyi gelir.
Ayy çok iyi yapmışsınız kuzum buna baby moon deniyormuş bebekler öncesi son başbaşa tatil 😂 deniz suyu şifa olmuştur onlara♥️bizde önümüzdeki ay bi iki gün gidicez inşallah gün sayıyorum deniz tuzu iyi gelicek diye ♥️
sen ne zaman gideceksin bebişleri görmeye 🥰

Herşey yolunda dedi doktor ben o 9+3 e takıldım 😁peki kızlar siz hangisini baz alıyorsunuz tüp Bebek doktorunuzun mu yoksa muayene olduğunuz doktorun mu? Bide ne zaman ense kalınlığı için doktor çağırdı sizi?
Maşallah canım benimki bişey demedi ben tüp bebek doktoruma 12. Haftada gidicem o zaman belli olur heralde

Ay çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de nasip olur inşallah
Ahhhh çok amin diyim bende kızıma kavuşmak 8 senemi aldı
Ay maşallah Allah tamamını erdirsin canım. Doğum sonrası tüm vücut yenileniyormuş tüp bebek sonrası spontene doğum oranı çok yüksekmiş diye duymuştum hep.
Bende okudum hatta ilaç kullanıyordum uçak korkum vardı bindim evimde temizlik yapıp dolap itmişliğim bile var sürekli karnım ağrıyor regli olucam derken sürprizle karşılaştık 😅😅😅😅

İnternette sezeryan sonrası regli düzensizliği oluyormuş öyle okumuştum benimde öyle idi bi zaman test yaptım korktum sonra kan verdim bişey çıkmadı demekki benden hormonlardan kilodan olmuyorum regli dedim ki meğersem hamile kalmışım geçen cumartesi öğrendim 🥹
Evet duymuştum regl düzensizliği olabiliyormus doğumdan sonra .
Tabi düzensize geç öğrenmen çok normal🙈
Hayirlisi olsun canim rabbim ol dedi 🙏🏻🌸
Ben kalabalik aile olmak çok istiyorum eşim tek kardeş .
O da çok istiyor.
Büyür giderler .🥲🌸

Evet duymuştum regl düzensizliği olabiliyormus doğumdan sonra .
Tabi düzensize geç öğrenmen çok normal🙈
Hayirlisi olsun canim rabbim ol dedi 🙏🏻🌸
Ben kalabalik aile olmak çok istiyorum eşim tek kardeş .
O da çok istiyor.
Büyür giderler .🥲🌸
Bakalım canım nasip artık sağlıklı olmaları yeter bana bu arada tüp bebekte bende iki yumurta koydurmuştum ama teki tutup kızım olmuştu zor günlerdi ama şimdi mükemmel zamanlar oldu darısı sizlere inşallah tekrardan senin adına çok sevindim buralarda böyle gördüğüme özellikle 🥰🥰🥰🥰

Evet bol bol link atalım birbirimize biraz daha büyüsünler başlarız ufaktan☺️🥰
Ya evet bende çok hareketsizim ondan olduğunu düşünüyorum şu kanama sonrası istirahat et diyince iyice kaldım öyle . Çok şükür ufak ufak başladım biraz akşamları da yürüyüşe çıkayım belki bana da iyi gelir.
Ayy çok iyi yapmışsınız kuzum buna baby moon deniyormuş bebekler öncesi son başbaşa tatil 😂 deniz suyu şifa olmuştur onlara♥️bizde önümüzdeki ay bi iki gün gidicez inşallah gün sayıyorum deniz tuzu iyi gelicek diye ♥️
sen ne zaman gideceksin bebişleri görmeye 🥰
Ufak ufak yürüyüş olabilir canım .
Kanama vs. Olunca tabi doktor pek önermiyor yat diyor.
Harketsiz kalinca vücud kabizlik oluyor malesef benimde öyle.
Geçecek jnsallah atatlim hayirli bir sekilde 12. Haftadan sonra inaniyorum daha çok azalacak bu tür sikayetler 🙏🏻🌸

Öyle oldu bebislee gelmeden önce minik bi tatil 🥲🙈
bebisleri görmeye haftaya cumartesi gidecegim 1 hafta var 🙏🏻🌸
İyilerdir insallah .
Aklim onlarda hep🥲🙈
Sen ne zaman gideceksin

Ufak ufak yürüyüş olabilir canım .
Kanama vs. Olunca tabi doktor pek önermiyor yat diyor.
Harketsiz kalinca vücud kabizlik oluyor malesef benimde öyle.
Geçecek jnsallah atatlim hayirli bir sekilde 12. Haftadan sonra inaniyorum daha çok azalacak bu tür sikayetler 🙏🏻🌸

Öyle oldu bebislee gelmeden önce minik bi tatil 🥲🙈
bebisleri görmeye haftaya cumartesi gidecegim 1 hafta var 🙏🏻🌸
İyilerdir insallah .
Aklim onlarda hep🥲🙈
Sen ne zaman gideceksin
Bencede kuzum Allah’ın izniyle ağustos itibariyle rahatlayacağız inşallah ♥️
Iyilerdir anneleri onların keyfi yerinde ☺️ ay az kalmış benimde 1 ağustosta zaman geçmiyor hiç

Bakalım canım nasip artık sağlıklı olmaları yeter bana bu arada tüp bebekte bende iki yumurta koydurmuştum ama teki tutup kızım olmuştu zor günlerdi ama şimdi mükemmel zamanlar oldu darısı sizlere inşallah tekrardan senin adına çok sevindim buralarda böyle gördüğüme özellikle 🥰🥰🥰🥰
Öyle canım tabi rabbim hayirli ,sağlıklı evlatlar nasip etsin🌸🙏🏻
Amin insallah .
Bende seviniyordum görünce kiminle tanıştıysam da hamile kalmıştı .bir ben kalmiştim hamile kalamayan.
Çok şükür rabbim şimdi nasip etti umarim saglikla kucagimiza da alabiliriz .🙏🏻🌸♥️♥️

Amin insallah hepimiz 🥰 biz bu ilaclari ilk 3 ay mi kullanacagiz acaba? Ben de bugün saglik ocagina gittim tansiyonum 13/8 cikti insallah devam eden bi durum olmaz siz kaydinizi yaptirdiniz mi
8. Haftadan sonra ilaçları kestiren doktorda var 11.haftaya kadar devam ettiren de. Tansiyonun için beslenme dikkat et mutlaka. Hersey yolunda olur inşallah. Ben kayıt artırmanın henuz

Ya kızlar bişi dicem ben normalde tüp bebek hocamın yanına gidiyordum bugün 10 haftalık olmam gerekiyordu.ama doktorum aradı artık muayene etmiyormuş başka doktora gittim 9+3 dedi bu normal mi?
Canim benim doktorum 7 haftalık olmasına rağmen dedi ki bizim sürecimiz bitti. Gebelik takibi yapmiyoruz bunun için kendinize daimi gideceginiz doktor ayarlayın. Ya da biz size tavsiye de bulunuruz.

Bencede kuzum Allah’ın izniyle ağustos itibariyle rahatlayacağız inşallah ♥️
Iyilerdir anneleri onların keyfi yerinde ☺️ ay az kalmış benimde 1 ağustosta zaman geçmiyor hiç
En son ne zaman gitmiştin 1 ağustos uzun geldi 🤭😅
Ben 11. Haftada gitmiş olacağım.12. Haftada tekrar gideceğim .
Doktorum 12. Haftada tekrar görmek istemişti.
Ense kalınlığı vs. ölçülecekmiş🙈

Bide karnimdan baktığın de dedi belli değil vajinal baktı ordan artık gördük bebeği
Ultrason cihazindan da kaynakli olabilir.
Bişey olsa ters bir durum söylerdi doktor 🙏🏻
Telaş yapma çoğumuzun haftasina göre birebir uyumlu çıkmayabiliyor.

En son ne zaman gitmiştin 1 ağustos uzun geldi 🤭😅
Ben 11. Haftada gitmiş olacağım.12. Haftada tekrar gideceğim .
Doktorum 12. Haftada tekrar görmek istemişti.
Ense kalınlığı vs. ölçülecekmiş🙈
Kuzum geçen cuma gitmiştim en son 3 hafta sonra gel demiş oldu yani 🥹 bizde galiba fetal dna yaptırıcaz öyle demişti tüp doktorumuz .

Kuzum geçen cuma gitmiştim en son 3 hafta sonra gel demiş oldu yani 🥹 bizde galiba fetal dna yaptırıcaz öyle demişti tüp doktorumuz .
Yeni gitmişsin kuzum .
Beni de 3 hafta sonra çağırmış oldu 🙈🥲
Bana kalsa pazartesi gideceğim eşim müsade etmiyor dayan cumartesiye kadar diye 🤭
Sıksık ultrason zararlı gibisinden instagramda karsimiza bişeyler çikiyor doğruluk payı nedir bilmiyorum.
Dün bi hastanenin yan tarafindan ilaç aldık. dayanamadim girdim hastaneye muayne olacaktim sıra bulamadim nasip işte🤣🙈

Yeni gitmişsin kuzum .
Beni de 3 hafta sonra çağırmış oldu 🙈🥲
Bana kalsa pazartesi gideceğim eşim müsade etmiyor dayan cumartesiye kadar diye 🤭
Sıksık ultrason zararlı gibisinden instagramda karsimiza bişeyler çikiyor doğruluk payı nedir bilmiyorum.
Dün bi hastanenin yan tarafindan ilaç aldık. dayanamadim girdim hastaneye muayne olacaktim sıra bulamadim nasip işte🤣🙈
Yaa kısmet değilmiş bi bakıp çıksan rahatlardın gerçekten😂 neyse az kaldı 1 haftacık🤭🥰 yok kuzucum ultrason haftada 2-3 kere olmadığı müddetçe zararlı değilmiş ben sormuştum doktora.
Gittiğimizde baya boylu poslu olucaklar ama çok değişmiş görücez muhtemelen 🥹♥️

Back
X