- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.961
evet 12 . Haftamız bitince 3. Ayımız bitmiş olacak hem yavaş hem hızlı geçiyor sankiİyi iyi az kalmış kuzum
Ben 12. Haftanin ortasina kadar da kullansam sorun olmaz sanirim anca ozamana gideriz diye dusunuyorum
Hemen hemen 3.aya adım atıyor sanırım minikler artık büyüyorlar iyice
Tik tok ta sürekli karşıma çıkıyor 12,13. Haftalarda görüyorlar .Kuzum bebeğin duruşuna göre değişiyormuş, 12 de olur 18 de. De biraz şans
Evet kuzum hem yavas hem hızlı geçiyor .evet 12 . Haftamız bitince 3. Ayımız bitmiş olacak hem yavaş hem hızlı geçiyor sanki
Belki yavaş yavaş bıraktırır ilaçları bakalım nasıl yapacaklar her doktor farklı uygulama yapıyor
Bebeğin pozisyonuna bağlı biraz. 12-13 haftalarda tahminde bulunabiliyor doktor. sonraki haftalarda kesinleşiyorTik tok ta sürekli karşıma çıkıyor 12,13. Haftalarda görüyorlar .
Cinsiyeti çok merak ediyorum ya benBebeğin pozisyonuna bağlı biraz. 12-13 haftalarda tahminde bulunabiliyor doktor. sonraki haftalarda kesinleşiyor
Bazen tahmin ettiği gibi çıkmıyor doktorun .
En garanti 14. Haftalardan sonra kesinleşiyor
Bende ediyorum birisi veya ikisi kız olacak gibi geliyor ama bakalim içime öyle doğuyor .Cinsiyeti çok merak ediyorum ya ben
Bı daha kotnrole giderken vişne suyu ve çikolata ye bı kaç kişi yemiş hareketlenmis ama ne kadar doğru bilmiyorum bende çok merak ediyorum cinsiyet partisi yapmak istiyorum çokCinsiyeti çok merak ediyorum ya ben
Ben ikisinide yaptirmiycam sadece detaylı ultrasonlarini yaptircam ikili tarama testi kesin değil boşuna yaptırmayın fetal DNA yaptırın bu bu çok merak ediyorsanız yoksa her Dr öneriyor ama böyle bir risk olduğunda bebeğini aldircaksan yaptır ama evladından vazgecmiyceksen boşu boşuna kendini yipratma benim düşüncem ben öyle yapicamKızlar merhaba nasılsınız? İkili tarama testi ya da Fetal DNA yaptırdınız mı? Biz genetik taramalı tüp bebek yaptırdık doktoruma mesaj atıp sordum %98 oranla sağlıklı oluyorlar ancak biz yine de ikili test ya da fetal öneriyoruz demiş
Benimde aklimda . herkes çikolata yesin kontrole girmeden bebişler hareketlesinBı daha kotnrole giderken vişne suyu ve çikolata ye bı kaç kişi yemiş hareketlenmis ama ne kadar doğru bilmiyorum bende çok merak ediyorum cinsiyet partisi yapmak istiyorum çok
Senin ne zaman kontrol ben pazartesi 3 hafta olcak fenalık geldiBenimde aklimda . herkes çikolata yesin kontrole girmeden bebişler hareketlesin
Bana 12. Haftada gel demişti kendi doktorum ense kalınlığına vs. Bakalım dedi .Senin ne zaman kontrol ben pazartesi 3 hafta olcak fenalık geldi
Benimde pazartesi veya salı ama pazartesi gidicem saliya dayanamamBana 12. Haftada gel demişti kendi doktorum ense kalınlığına vs. Bakalım dedi .
Haftaya pazartesi veya salı hangi gün müsait olursak gideceğiz
Sen ne zaman gideceksin
Aa günler aynıBenimde pazartesi veya salı ama pazartesi gidicem saliya dayanamamnasıl görünüyor şu an acaba minnosum ya bide benim biraz göbeğim vardı ama çok şişti alt karnım ya tek olmasına rağmen erken değil mi normal mi acaba senin nasıl sende iki minnoş var
Benimde öyle sabah biraz yumuşak gibi akşam üstü taş gibi oluyo çıktı çok güzel bişey ya 1 kilo almışım benAa günler aynı
Baya baya minik insancıklar oldular annesi.heryeri oluştu şuan büyüdüler artik
Boyları 6-8 cm aralığında olmuş .
Benjm dışarıdan anlaşılıyor kasıklarımın üstü yani rahim çabuk büyüdü sert yani hamile göbüsü şuan
Bende kilolu başladım malesef tedavi süreçlerimde hep kilo aldım .Benimde öyle sabah biraz yumuşak gibi akşam üstü taş gibi oluyo çıktı çok güzel bişey ya 1 kilo almışım benzaten kilolu başladım verebilseydom keşke ama çok tatlı istiyor canım abartmadan yiyorum napiyim
Hurafelere inanmam ama ekside kız tatlida erkek diyolarBende kilolu başladım malesef tedavi süreçlerimde hep kilo aldım .
Tam kilo veriyorum hadi bakalim tekrar tüp bebek.
Sağlık olsun veririz doğumdan sonra arkalarinda koşmaktan
Benim canım tatlı hiç istemiyor .hep tuzlu ekşili şeyler turşu falan tam ödem yapan şeyler
Hamilelikten önce tatlıya baya düşkündüm severdim.
Duydum duydum genelde öyle söylüyorlar çevremde de var tatlıyı sevmeyip kız olan bende kız hissediyorum birisini zatenHurafelere inanmam ama ekside kız tatlida erkek diyolareşimde dün bana makas bıçak yaptı biliyormusun bilmiyorum çok eğlendik yastıkların altına bı bıçak bide makas koydu bende gittim makasa oturdum bakalım tutucakmi çin takvimide kız bide annem basenlerin genişledi kız olabilir dedi neler duyuyorum Rabbim
Ay hayırlısıyla sağlıkla gelsinler en önemlisi oDuydum duydum genelde öyle söylüyorlar çevremde de var tatlıyı sevmeyip kız olan bende kız hissediyorum birisini zaten
Diğeri ya erkek yada ikiside kız gibi geliyor
Benimde genişledi kalçalar falan biraz
Ben de öyle 9 bucukta uyuyorum. uyumak istemesem de kendimi uyurken buluyorum bu bebişler çok uyutuyor beni halsiz bırakıyor baya .Ay hayırlısıyla sağlıkla gelsinler en önemlisi oerken uyyorum günler geçsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?