31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

İkizler çabuk çikiyormuş kuzum
Rahim büyüyor aslinda .
Ben daha önce bu kiloya da çıktım göbeğim çıkmamıştı hiç .
Düz duruyordu .şimdi bende şaşırıyorum.
Kilomu koruyamadim malesef bu süreçte aldim.
Karbonhidrata dayandim biraz.midem bulandiği an bişeyler yedim .
Memlekette de annelerim iyi bakti
Kendi evimde çok kendi pişirdiğimi yiyebileceğimi zannetmiyorum.
burda zorla yediriyorlae resmen .aslinda canim istemiyor ama zorla sevdiğim şeyleri yapip istetiyorlar
Neyse düzene girer artık.dikkat etmekte fayda var biraz önümüzde 5 ay daha falan var

Oh şifa olsun kuşum buna da ihtiyacımız var boşver iyi ki yemişsin. Eve gidince dikkat edersin yine, şeker tansiyon gibi sorunlarımız olmasın bize yeter . Bence bu kadar şımarmayı hepimiz hakkettik
Kızlar öyle böyle 2. Trimesterimze giriyoruz ağustos ayında 3. Aylarımız bitiyor şaka gibi değil mi

Ya kızlar bişi dicem böyle ağziniz da sürekli ilaç tadı geliyor mu? Benim öldüm resmen bu tat yüzünden sanki ağzıma hap koymuşum ve ağzım da eriyormuş gibi iğrenç bı tat var.

Ya kızlar bişi dicem böyle ağziniz da sürekli ilaç tadı geliyor mu? Benim öldüm resmen bu tat yüzünden sanki ağzıma hap koymuşum ve ağzım da eriyormuş gibi iğrenç bı tat var.
Olur canım hormonlardan naneli şeker yada meyveli sakız cigniyebilirsin

Canikolar napıyorsunuz ? Çok bunaldım sıcaklardan suyun altından çıkmıyorum ne kadar zor iyi ki son dönemimize denk gelmedi diye şükür ediyorum
Ben iyiyim çok şükür doktora gün sayıyorum , ilaçlarıda keser inşallah artık . Sizde ne var ne yok

Valla aynıyım canım her dakka banyodayim fenalık geçiriyorum düzgün beslenemiyorumda hep saçma şeylerle midemi dolduruyorum yumurta falan hak getire düzgün yemek yok hep abur cubur yiyesim geliyo tutuyorum kendimi meyveyle falan benimde 5 Ağustos ta ya çok sıkıldım ne durumda iyimi değilmiş öyle endişeliyim ki ne biliyim Allah'ım korusun yavrularımızı benim şu estrofem ve bağışıklık ilaçları bitti ya şükür inşallah gidincede iğne biter ama kan sulandırıcı konusunda emin degilim o sürer heralde doğuma kadar

Ay kuşum yumurta benimde öyle normalde çok severim 1 haftadır asla yiyemedim mesela, ilk 3 ay çok önemli değil diyorlar artık yapacak birşey yok . Çok şükür biz öncesinde de vücudumuzu çok iyi hazırlayıp beslendik. O konuda çok endişe etmiyorum
Kan sulandırıcı bende doğuma kadar hep kullanacağım , genetik testte pıhtılaşma sorunu çıkmıştı tüp bebek niye olmadı diye araştırılmıştı öncesinde.
Amin kuzum Allah bebişlerimizi bize bağışlasın, şu sıcaklarda geçsin rahatlayalım gerçekten . İyi ki dışarı çıkmak zorunda değiliz sürekli

Aynen benimde ignem teke düştü şükür sabah 7 de şehrinde gidip geliyorum son haftam muhtemelen 12 haftaya girince daha kullanicam inşallah onuda bazen kaşık segirmesi batmalari oluyor çekilme gibi sana oluyor mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…