31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Küçük insancıklara mı benziyorlardi ?

Evet evettt
Siyah beyaz pek belli olmuyorlar renkli gorünce net gözüküyor
Maşallah böyle devam etsin inşallah ya bende zor tutuyorum kendimi ya gitmemek için bişey olcak diye o kadar korkuyorum. Ki iyi mi diye Allah'ım inşallah iyidir benim minnosumda daha çok var gitmeme 5 Ağustos

Maşallah böyle devam etsin inşallah ya bende zor tutuyorum kendimi ya gitmemek için bişey olcak diye o kadar korkuyorum. Ki iyi mi diye Allah'ım inşallah iyidir benim minnosumda daha çok var gitmeme 5 Ağustos
İyidir kuzum Allaha emanetler .içimizi biraz ferah tutuyoruz artik bebislerimiz büyüdü tüm organlarının tamamlanmasina az kaldı .sonra sadece büyüyecekler
Benim 3 haftaya yaklaştı bende yoksa 12. Haftayı beklerdim gitmezdim .

Ay çok güzel benim de daha çok var ya günler geçmek bilmiyor, sürekli sıcak ben genelde ultrason fotoğrafindan hiç bir şey anlamıyorum .
3 haftayı doldurmama az kalmıştı benim baya olmuştu aslinda
Annemlerin yaninda olunca vakit çabucak geçti gitti.
Kendi evime geçecegim artik nasil vakit geçer ,nasil yemek piśiririm bilmiyorum.burda rahattım

3 hafta da bir gitmek çok sıkıcı ya, hastsneye gidene kadar kafam da bin bir tane seneryo kuruyorum takı bebişimi görene kadar

3 haftayı doldurmama az kalmıştı benim baya olmuştu aslinda
Annemlerin yaninda olunca vakit çabucak geçti gitti.
Kendi evime geçecegim artik nasil vakit geçer ,nasil yemek piśiririm bilmiyorum.burda rahattım
Canım şimdi senin karnın çıkmıştır.azıcıkta olsa belirginleşmiştir.

Doğru söylüyorsun inşallah sağlıklı.olsunlarda

Canım şimdi senin karnın çıkmıştır.azıcıkta olsa belirginleşmiştir.
Çıktı canım alt taraftan belli oluyor artik ben söylemiyorum hamile olduğumu kendileri anlıyorlar.
Biriyle karşılaşıyoruz direk karnıma bakıyor .
Yillardir çocugumuz olmadigini biliyorlar görünce şaşırıyorlar .
Kimisi soruyor kimisi soramiyor sadece çok bakıyor
Ben 3 ay dolasiya söylemeyecektim pek ama mümkün olmuyor anlasiliyor .

Doğru söylüyorsun inşallah sağlıklı.olsunlarda
Evde pek vakit geçmiyor malesef .
Annemlerin yaninda güzel vakit geçirdim.
Eve geçecegiz artik evde vakit geçmez
Kendimizi bişeylere versek aslinda geçer vakit ama boşboş geçmiyor hiç.

Evde pek vakit geçmiyor malesef .
Annemlerin yaninda güzel vakit geçirdim.
Eve geçecegiz artik evde vakit geçmez
Kendimizi bişeylere versek aslinda geçer vakit ama boşboş geçmiyor hiç.
Hiç geçmiyor sorma havalarda berbat malesef bide benim belirtim yok kız daha senin varmı biseyim arada kasık batması oluyo o kadar o yüzden korkuyorum bişey mi oldu diye ,9 ay ben bu pimpirikli nasıl gecicek bilmiyorum bide saçma sapan Instagram da önüne hamileylen bebeğini kaybedenler çıkıyor bı tuhaf oluyorum

Ben de sözde söylemeyecektim ama herkes öğrenmiş .Benim önceden de biraz göbeğim olduğu için anlamıyorum göbeğim çıkmış mi yoksa aynı mi diye?

Aynen ya hiç sorma bende onları görünce direk geçiyorum yoksa moralim bozuluyor.kiz benim de arada bir kasık ağrısı oluyor o başka da bişi yok.

Sıcaklar zaten bizi perişan etmiş bide mide bulantısı ön önemlisi lavabodan çıkmıyorum en son yatağımı orda serecem .

Ay maşallah maşallah kuzucuklara renkli ultrason güzel olmuş daha net görmüşsündür siyah beyaz hiç anlaşılmıyor gerçekten
Evet haftaya takılma doğru demiş her doktor başka bi ölçü söylüyor
Ya ikiz diye mi bilmiyorum benimde baya alt karnım çıktı bi belirgin orası. Kot pantolonlarımın bazıları kapanmıyor bazıları sıkıyo, kilo olarak aynıyım ama göbüşlendim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…