- Konu Sahibi LeoDilara59
-
- #1.921
Küçük insancıklara mı benziyorlardiBurda gösterdi canım kısa süreli hatta sayfasini inceledim doktorun bu haftalarda çoğu kişinin bakmış
Sizler gidince de belki gösterir bilemiyorum kaçıncı haftalarda başladığını çok acemiyiz daha
Evet evetttKüçük insancıklara mı benziyorlardi?
Maşallah böyle devam etsin inşallah ya bende zor tutuyorum kendimi ya gitmemek için bişey olcak diye o kadar korkuyorum. Ki iyi mi diye Allah'ım inşallah iyidir benim minnosumda daha çok var gitmeme 5 AğustosEvet evettt
Siyah beyaz pek belli olmuyorlar renkli gorünce net gözüküyor
Ay çok güzel benim de daha çok var ya günler geçmek bilmiyor, sürekli sıcak ben genelde ultrason fotoğrafindan hiç bir şey anlamıyorum .Evet evettt
Siyah beyaz pek belli olmuyorlar renkli gorünce net gözüküyor
İyidir kuzum Allaha emanetler .içimizi biraz ferah tutuyoruz artik bebislerimiz büyüdü tüm organlarının tamamlanmasina az kaldı .sonra sadece büyüyeceklerMaşallah böyle devam etsin inşallah ya bende zor tutuyorum kendimi ya gitmemek için bişey olcak diye o kadar korkuyorum. Ki iyi mi diye Allah'ım inşallah iyidir benim minnosumda daha çok var gitmeme 5 Ağustos
3 haftayı doldurmama az kalmıştı benim baya olmuştu aslindaAy çok güzel benim de daha çok var ya günler geçmek bilmiyor, sürekli sıcak ben genelde ultrason fotoğrafindan hiç bir şey anlamıyorum .
3 hafta da bir gitmek çok sıkıcı ya, hastsneye gidene kadar kafam da bin bir tane seneryo kuruyorum takı bebişimi görene kadarİyidir kuzum Allaha emanetler .içimizi biraz ferah tutuyoruz artik bebislerimiz büyüdü tüm organlarının tamamlanmasina az kaldı .sonra sadece büyüyecekler
Benim 3 haftaya yaklaştı bende yoksa 12. Haftayı beklerdim gitmezdim .
Canım şimdi senin karnın çıkmıştır.azıcıkta olsa belirginleşmiştir.3 haftayı doldurmama az kalmıştı benim baya olmuştu aslinda
Annemlerin yaninda olunca vakit çabucak geçti gitti.
Kendi evime geçecegim artik nasil vakit geçer ,nasil yemek piśiririm bilmiyorum.burda rahattım
Doğru söylüyorsun inşallah sağlıklı.olsunlardaİyidir kuzum Allaha emanetler .içimizi biraz ferah tutuyoruz artik bebislerimiz büyüdü tüm organlarının tamamlanmasina az kaldı .sonra sadece büyüyecekler
Benim 3 haftaya yaklaştı bende yoksa 12. Haftayı beklerdim gitmezdim .
Çıktı canım alt taraftan belli oluyor artik ben söylemiyorum hamile olduğumu kendileri anlıyorlar.Canım şimdi senin karnın çıkmıştır.azıcıkta olsa belirginleşmiştir.
Evde pek vakit geçmiyor malesef .Doğru söylüyorsun inşallah sağlıklı.olsunlarda
Hiç geçmiyor sorma havalarda berbat malesef bide benim belirtim yok kız daha senin varmı biseyim arada kasık batması oluyo o kadar o yüzden korkuyorum bişey mi oldu diye ,9 ay ben bu pimpirikli nasıl gecicek bilmiyorum bide saçma sapan Instagram da önüne hamileylen bebeğini kaybedenler çıkıyor bı tuhaf oluyorumEvde pek vakit geçmiyor malesef .
Annemlerin yaninda güzel vakit geçirdim.
Eve geçecegiz artik evde vakit geçmez
Kendimizi bişeylere versek aslinda geçer vakit ama boşboş geçmiyor hiç.
Ben de sözde söylemeyecektim ama herkes öğrenmiş .Benim önceden de biraz göbeğim olduğu için anlamıyorum göbeğim çıkmış mi yoksa aynı mi diye?Çıktı canım alt taraftan belli oluyor artik ben söylemiyorum hamile olduğumu kendileri anlıyorlar.
Biriyle karşılaşıyoruz direk karnıma bakıyor .
Yillardir çocugumuz olmadigini biliyorlar görünce şaşırıyorlar .
Kimisi soruyor kimisi soramiyor sadece çok bakıyor
Ben 3 ay dolasiya söylemeyecektim pek ama mümkün olmuyor anlasiliyor .
Aynen ya hiç sorma bende onları görünce direk geçiyorum yoksa moralim bozuluyor.kiz benim de arada bir kasık ağrısı oluyor o başka da bişi yok.Hiç geçmiyor sorma havalarda berbat malesef bide benim belirtim yok kız daha senin varmı biseyim arada kasık batması oluyo o kadar o yüzden korkuyorum bişey mi oldu diye ,9 ay ben bu pimpirikli nasıl gecicek bilmiyorum bide saçma sapan Instagram da önüne hamileylen bebeğini kaybedenler çıkıyor bı tuhaf oluyorum
İnşallah zaman çabuk geçer günlerde uzun bu ay da 31 cekiyo bide ya 13 gün var gitmeme doktoraAynen ya hiç sorma bende onları görünce direk geçiyorum yoksa moralim bozuluyor.kiz benim de arada bir kasık ağrısı oluyor o başka da bişi yok.
Ay maşallah maşallah kuzucuklaraKizlar ben bu gün muayne oldum normalde cumartesi kontrol günümdü ama memlekette bi muayne olmak istedim.
Doğumu belki burda düşünürüm diye doktordan bilgi aldim.
12. Hafta da tekrar kendi doktorima zaten gidecegim detaylı bakacaklar bebişlere
Bu gün gördüm ikisini de birisi son adet tarihime göre 2 gün önde çıktı .diğer bebişim küçük ama sağlikli çikti hatta kipir kipirdi masallah digeri uyuyordu buyuk ihtimal elini yüzünü kapatmiş10+4 biri diğeri 9+5 çıktı normalde 10+2 çıkması lazımdı. Doktordan doktora ölçümler fark eder bebekler saglikli takilmiyoruz şuan buna dedi .
4d ultrasonla gösterdi renkli ,Rabbim herkese yaşatsın insallah bu duyguları bizler de saglikla kavuşalım bebişlerimize
Mide bulantım İyiki yok Dr bı şöyle ilaç al istersen bu sicaklarda çok riskli sıvı kaybı yaşarsın canımSıcaklar zaten bizi perişan etmiş bide mide bulantısı ön önemlisi lavabodan çıkmıyorum en son yatağımı orda serecem .
Kusmuyorum ki canim sadece midem bulanıyor.Mide bulantım İyiki yok Dr bı şöyle ilaç al istersen bu sicaklarda çok riskli sıvı kaybı yaşarsın canım
Kuzum doktorun söylemiştir belki prilam diye bi ilaç var benimde kusma yoktu ama bulantı hissim olduğunda içiyorum bitane hemen geçiyo bulantı hissiKusmuyorum ki canim sadece midem bulanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?