31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Tabiki canım onlarin sagliklari yerinde olsun önemli olan o☺️🌸🙏🏻
Benimde şuan yok bende suruyordum aksaatim biraz evde misafirim var kaynanamla kayinbabam geldiler 🤭
8-9 güne anca giderler.
Onlarin yaninda pek rahat olamiyorim aklima da gelmiyor 🤣
Ama kullanmam lazim bi anda çatlayabilirim.
Bişey olmaz ♥️ yaparsın asıl 2 3 haftaya başlar fazla şişmeler zaten halamda öyle söyledi akşam bişey olmaz sabaha yariklarla kalkarsın dedi korkuttu beni 🤭😂 eskiden zayifken göbeğinde pirsing vardı delik hala deliğin olduğu yer yukarı gelmiş taş gibi oldu karnım seninde öylemi ya normal mi sert yani böyle değildi 😂😂😂

81 kiloydum ilk pozitif olduğunda ben 2 senedir tedavilerden kiloluyum 58 kiloydum bir dış gebelik geçirdim kemoterapi ignesiyle tedavi gördüm ondan sonra çok sistim tüp bebek tedaviside basliyimca veremedim sağlık olsun peşinde koşarken veririm inşallah ☺️☺️🤗
Aynen canım bişi olmaz önemli olan bebişlerin sağlıklı olması ve bı an önce onlara kavuşmamiz .peki canım göbeğin de çatlaklar oluşmaya başladı mı?

Benim bebeğim zayıf mi acaba ondan mı kilo almıyorum?
Biraz yapı meselesi .
Benim 7. Tüp bebek tedavimle hamile kalabildim,🥲
O 7 tüp bebek denemesinde çok kilo aldim.
Arka arkaya hormon ilaçları mahvetti .
Çok aşiri ilaç kullandim gereksiz yere .
1 yıl olmadan 3 defa tüp bebek yapmisim geçen sene bu yilla birlikte .🥲
Sağlik olsun verilir umarım gerekirse sporla destekleriz bir şekilde gider .🙏🏻🌸

Bişey olmaz ♥️ yaparsın asıl 2 3 haftaya başlar fazla şişmeler zaten halamda öyle söyledi akşam bişey olmaz sabaha yariklarla kalkarsın dedi korkuttu beni 🤭😂 eskiden zayifken göbeğinde pirsing vardı delik hala deliğin olduğu yer yukarı gelmiş taş gibi oldu karnım seninde öylemi ya normal mi sert yani böyle değildi 😂😂😂
O deliğin disina cikmasina çok az kaldi 🤭🤣
Sert benimde baya bildiğin hamile göbeği ya seviyorum hergün🥲😅😅
8-9 aya daha ne kadar şişecek acaba onu merak ediyorum😅🐼

O deliğin disina cikmasina çok az kaldi 🤭🤣
Sert benimde baya bildiğin hamile göbeği ya seviyorum hergün🥲😅😅
8-9 aya daha ne kadar şişecek acaba onu merak ediyorum😅🐼
Bende muayenede sıra beklerken bir bayan gormustum tek gebelikte kadın ama sanki içinde 4 tane var gibiydi sanırım öyle gidicem doğuma bende 😂😂😂😂😂 önden iki kişi tutar ucunda. Ahahahha

Bende muayenede sıra beklerken bir bayan gormustum tek gebelikte kadın ama sanki içinde 4 tane var gibiydi sanırım öyle gidicem doğuma bende 😂😂😂😂😂 önden iki kişi tutar ucunda. Ahahahha
Yaa haha bu gidisle biz de öyle olacağız 🤣🤭
hafta hafta değişiyoruz ya inanılmaz bişey utaniyorum da niyeyse göbeğim şiştikçe 🤣
🤭
Bu günleri çok bekledik 🤲🏻🥲☘️
Kaynanam soruyor kaç kilo oldun diye şimdi🤣80 dedim sanki biraz şok oldu gibi 🙈🤣

Yaa haha bu gidisle biz de öyle olacağız 🤣🤭
hafta hafta değişiyoruz ya inanılmaz bişey utaniyorum da niyeyse göbeğim şiştikçe 🤣
🤭
Bu günleri çok bekledik 🤲🏻🥲☘️
Kaynanam soruyor kaç kilo oldun diye şimdi🤣80 dedim sanki biraz şok oldu gibi 🙈🤣
Emektar anne olmak kolay değil 🤗♥️😂🧿
Benim kaynanamda vücut yenilencek zaten kızım diyo manken gibi olursun dedi inandım 😂😂 sonra etrafımda doğum yapanlari gosden geçirdim kimse yenilenmemis 😂😂😂😂🤭

Kızlar ben Çarşamba günü hastaneye gittim. Bebişimi görmeye 😍🥹ama arkası bana dönüktü renkli ultrason mi ne adını bilmiyorum onda baktık çok güzeldi.bebegimin kilosu 275 gram boyu 18 cmydi kilosu az sanki bu haftaya göre bı 300 gram olması gerekmiyor muydu?

Benim kaynanamda vücut yenilencek zaten kızım diyo manken gibi olursun dedi inandım 😂😂 sonra etrafımda doğum yapanlari gosden geçirdim kimse yenilenmemis 😂😂😂😂🤭
Kolay değil ama herseye değerler bir şekilde gider inşallah zamanla biraz sabır lazım ☺️☘️🙏🏻
Benim çevremdekiler tığ gibi 🤭🙈🤣🥲
Umarım bizden de onlar gibi çabucak gider aldığımız kilolar .
Bu şekilde gitsek bile iyi kaç ay kaldı şunun şurasında yolu yarıladık bile 🙏🏻☘️

Kimse yenilenmemiş dedin çok güldüm 🤭🤣🤣

Kızlar ben Çarşamba günü hastaneye gittim. Bebişimi görmeye 😍🥹ama arkası bana dönüktü renkli ultrason mi ne adını bilmiyorum onda baktık çok güzeldi.bebegimin kilosu 275 gram boyu 18 cmydi kilosu az sanki bu haftaya göre bı 300 gram olması gerekmiyor muydu?
Oy maşallah kuzum haftasına göre gayet iyi ♥️ bu aydan sonra hızlı kilo almaya başlayacaklar 🥰

😂😂 olduğu kadar artık yapacak bişey yok🤭 instagram anneleri yalan bi dünya onlar bizim algılarımızla oynuyo bence 😂

Kolay değil ama herseye değerler bir şekilde gider inşallah zamanla biraz sabır lazım ☺️☘️🙏🏻
Benim çevremdekiler tığ gibi 🤭🙈🤣🥲
Umarım bizden de onlar gibi çabucak gider aldığımız kilolar .
Bu şekilde gitsek bile iyi kaç ay kaldı şunun şurasında yolu yarıladık bile 🙏🏻☘️

Kimse yenilenmemiş dedin çok güldüm 🤭🤣🤣
Valla kuzum hele ikimiz yarısını bile geçtik 37-38 de doğsalar 17 hafta kaldı şaka gibi 🥰

Yaa kızlar ilmek ilmek beraber geldik bugünlere. Transfer gününden beri hep birlikteyiz . 🥹😍Çok destek moral olduk valla bi kahve koyup sohbet edemedik sadece☺️. İyi ki varsınız 🥰🍀

Sağlıgı yerindeyse ne önemi var kuzum hepsinin kilosu bir değil🥰
En azjndan Sagligi yerinde önemli olan o .
Detaylı ultrasona girecekmisin ? Yada girdinmi☺️🙈

Yaa kızlar ilmek ilmek beraber geldik bugünlere. Transfer gününden beri hep birlikteyiz . 🥹😍Çok destek moral olduk valla bi kahve koyup sohbet edemedik sadece☺️. İyi ki varsınız 🥰🍀
Aynen öyle inşallah bebislerimiz dogdugundada birbimize destek olmaya devam ederiz çok az kaldı artık yarısını geçtik 💕🦋

Back
X