- 9 Aralık 2023
- 171
- 24
- 18
- 28
Aaaa parol iç canım ilerlemesiiinn çok dikkat et kendine salgın var kendini koruuCanım inşallah benimledir şuan çok hastayım ateşim var tüm vücudum ağrıyor boğazım felaket asla yutkunamıyorum burnum tıkandı yani umarım bu hastalık bebeğime zarar vermez
İçtim canım çok sağol hastaneye gittim mecbur ağrıkesici parol serum verdiler onun üzerine biraz daha iyiyimAaaa parol iç canım ilerlemesiiinn çok dikkat et kendine salgın var kendini koruu
Canım nasılsın belirtilerin var mı nasıl hissediyorsun kendiniİnşallah bizimledirler
Canım nasılsın belirtilerin var mı nasıl hissediyorsun kendini
Düm geceden beri midem yanıyor mide suyum ağzıma geliyor bu bi belirtimi bilmiyorum bide bugün çok halsiz gibiyim uyumak istiyorum sürekli senin nasıl canım belirti var mıCanım nasılsın belirtilerin var mı nasıl hissediyorsun kendini
Canım göğüslerim ağrıyor damarları belirginleşmiş bide ayağım çok üşüyor ısınmak bilmiyorDüm geceden beri midem yanıyor mide suyum ağzıma geliyor bu bi belirtimi bilmiyorum bide bugün çok halsiz gibiyim uyumak istiyorum sürekli senin nasıl canım belirti var mı
Canım sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini bir belirtin var mıMerhaba bende 31 ocakta transfer oldum ,
Belirti mi ilaç etkisi mi bilmiyorum dün gece kasık ağrısıyla uyandım. Sen nasılsın sende varmı güzel haberleri alırız inşallah hiç test yaptın mı ,Canım sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini bir belirtin var mı
Belirti mi ilaç etkisi mi bilmiyorum dün gece kasık ağrısıyla uyandım. Sen nasılsın sende varmı güzel haberleri alırız inşallah hiç test yaptın mı ,Canım sen nasılsın nasıl hissediyorsun kendini bir belirtin var mı
Benimde aynı aşırı sistiler ayaklarım da hiç isinmiyorCanım göğüslerim ağrıyor damarları belirginleşmiş bide ayağım çok üşüyor ısınmak bilmiyor
Damarlar bende de belirgin ilk günden beri ağrıyor benim göğüslerim o yüzden alıştım sanırım ay pazar günü test yapacağımm çok heycanlıyım şuanda bile yapasım var ama eşim izin vermiyorCanım göğüslerim ağrıyor damarları belirginleşmiş bide ayağım çok üşüyor ısınmak bilmiyor
Kızlar üçümüz de cuma mi transfer olmuşuz başka kimse yok galibaDamarlar bende de belirgin ilk günden beri ağrıyor benim göğüslerim o yüzden alıştım sanırım ay pazar günü test yapacağımm çok heycanlıyım şuanda bile yapasım var ama eşim izin vermiyor
Ahahahha bizi bizden başka duyan yok bacak ağrınız oldu mu bide benim bacaklarım ağrıyor hafifKızlar üçümüz de cuma mi transfer olmuşuz başka kimse yok galiba
Yok canım hiç test yapmadımBelirti mi ilaç etkisi mi bilmiyorum dün gece kasık ağrısıyla uyandım. Sen nasılsın sende varmı güzel haberleri alırız inşallah hiç test yaptın mı ,
Hadi inşallah hamileyizdir yarabbimBelirti mi ilaç etkisi mi bilmiyorum dün gece kasık ağrısıyla uyandım. Sen nasılsın sende varmı güzel haberleri alırız inşallah hiç test yaptın mı ,
Benimde aynı aşırı sistiler ayaklarım da hiç isinmiyor
Ayy evet bende de olduAhahahha bizi bizden başka duyan yok bacak ağrınız oldu mu bide benim bacaklarım ağrıyor hafif
Haydi test yapalım ahahahahahAyy evet bende de oldu
Ahahahha bizi bizden başka duyan yok bacak ağrınız oldu mu bide benim bacaklarım ağrıyor hafif
Galiba yok olsa yazarlardıKızlar üçümüz de cuma mi transfer olmuşuz başka kimse yok galiba
Kocam asla izin vermiyor hahahahahHaydi test yapalım ahahahahah
Yok bacak ağrım hiç olmadıAhahahha bizi bizden başka duyan yok bacak ağrınız oldu mu bide benim bacaklarım ağrıyor hafif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?