- 9 Aralık 2023
- 171
- 24
- 18
- 28
Amh düşük olunca direk tüp bebeğe alınıyor canım, inşallah tutmuştur. Ben çatlatma iğnesi olmadım ama acaba dondurulmuş embriyo olduğu için miEvet canım bende 27 yaşındayımm, Amh 0,68, prolaktinoma var 5 ay önce gebe kalmak istediğimi söyledim doktor Amh görünce acil tüp bebek dedi tümör için dosya imzalatıyordum o arada 5 ay denedik. Geçen hafta perşembe aşılama olacakken doktor hemen tüp bebeğe geçirdi hazırlıksız yakalandım
Olabilir canım benim yumurtalar 30 ocakta toplandı döllenme o gün yapıldıAmh düşük olunca direk tüp bebeğe alınıyor canım, inşallah tutmuştur. Ben çatlatma iğnesi olmadım ama acaba dondurulmuş embriyo olduğu için mi
Kaç yumurtan toplandı canımOlabilir canım benim yumurtalar 30 ocakta toplandı döllenme o gün yapıldı28 ocakta da çatlatma iğnesi vurulmuştum
Ve şuan hangi ilaçları kullanıyorsun benim yumurta toplamam 30 aralıkta olmuştuOlabilir canım benim yumurtalar 30 ocakta toplandı döllenme o gün yapıldı28 ocakta da çatlatma iğnesi vurulmuştum
Aşılama için düşük doz gonalf vermişti doktorum 6 yumurtanın 3ü toplandı 2si 1.kalite 1tanesi 6 hücreliymiş 2sini dondurduk 1 embriyo yerleştirildiKaç yumurtan toplandı canım
Merhaba bende 31 ocakta transfer oldumGaliba yok olsa yazarlardı
Saysam ömrüm yetmezVe şuan hangi ilaçları kullanıyorsun benim yumurta toplamam 30 aralıkta olmuştu
Ahahahha burasıda kadınlar klübü bende öyle olmuyor aşkoo inşallah tutunmuştur bebeğiiinnnKızlar ben burada yeniyim başka platform kullanıyordum orada hiç yok burası çok karışık inanılmaz reklam var sürekli aşağı kaydırıyorum yorumları zor okuyorum sayfalar var bir sürüKadınlar kulübünün uygulaması yok mu ya
Hoşgeldin canıımm belirtilerin var mıı ve adet günün ne zamaannnMerhaba bende 31 ocakta transfer oldum
13şubat adet günüm yani belirti mi bilmiyorum ama kasıklarımda hafif ağrı olup geçiyor, belim ağrıyor gibi ufak tefek şeyler var ama belirti mi psikolojik mi bilemiyorumHoşgeldin canıımm belirtilerin var mıı ve adet günün ne zamaannn
Evet ama bir sürü engeller aşıyorum mesaj yazmak için uygulaması olsa indirecektim bulamadımAhahahha burasıda kadınlar klübü bende öyle olmuyor aşkoo inşallah tutunmuştur bebeğiiinnn
Bende hiç yookkk göğüs ağrısı ve mide yanması var geceleri uyutmuyor ama ilaçlardandır diye düşünüyorumSizlerde var mı belirti
Benimde bu şekilde beybisu ama bilemiyoruz tabi benimde regli günüm 14 ü galiba geçen ay 14 ünde olmuştum bakalım bugün şeffaf akıntı gelmeue başladı regli öncesi hep gelir bende umarım hamilelikte de böyle oluyodur13şubat adet günüm yani belirti mi bilmiyorum ama kasıklarımda hafif ağrı olup geçiyor, belim ağrıyor gibi ufak tefek şeyler var ama belirti mi psikolojik mi bilemiyorum
İnşallahBenimde bu şekilde beybisu ama bilemiyoruz tabi benimde regli günüm 14 ü galiba geçen ay 14 ünde olmuştum bakalım bugün şeffaf akıntı gelmeue başladı regli öncesi hep gelir bende umarım hamilelikte de böyle oluyodur
Aa taze transfer mi canım senin ne güzelOlabilir canım benim yumurtalar 30 ocakta toplandı döllenme o gün yapıldı28 ocakta da çatlatma iğnesi vurulmuştum
Hayırlı olsun canım nasıl hissediyorsun ilk transferin miMerhaba bende 31 ocakta transfer oldum
Kızlar ben burada yeniyim başka platform kullanıyordum orada hiç yok burası çok karışık inanılmaz reklam var sürekli aşağı kaydırıyorum yorumları zor okuyorum sayfalar var bir sürüKadınlar kulübünün uygulaması yok mu ya
Canım mallesef uygulaması yok evet biraz karmaşık çok reklam var ama yapacak bişey yokEvet ama bir sürü engeller aşıyorum mesaj yazmak için uygulaması olsa indirecektim bulamadım
Evett bence dondurulmuştan bir farkı yok çünkü dondurulmuş embriyolardanda çok pozitif hikayesi alıyorumAa taze transfer mi canım senin ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?