- 12 Mart 2015
- 281
- 261
- 48
- Konu Sahibi neslihalim
-
Inşallah verecez canım hep birlikte, şokları da birlikte yaparız ki bize kilo kaybından başka bişey yapamasınlar:)inşallah canım :) seninde evladını Allah bağışlasın bende yaza doğru bebiş istiyorum işte o yuzden baya zayıflamak istiyorumm. 83 den düştüm ama takıldım burda inmiyo daha fazla bugünde bakıcam yarın inmezse şok diyetlere basvurucam yerinden oynatmak için bakalımmm
siteye bayıldımmm cok teşekkürlerGizembusra sana da hayırlı olsun, inşallah kilolarını vermene yardımcı olur da seni biz de burdan gelin ederiz)
Canım, diyet arkadaşım diye bi site var orası çok yardımcı oluyor kalori takibine.. ÇOĞU şeyi listelerinden bulabiliyorsun, bulamasan da sen internetten bulup oraya kayıt yapabiliyorsun, çok akıllıca..
şoktan sonra diyete devam edince olmazmış canım baya araştırdım diyette takılma olduğunda yapılması öneriliyor 2 günlük falan olanları tercih edicem yarın bakalım duruma ona göre yaparızz :)Şoklar zarali olmazmicanim
Ne demek canım.siteye bayıldımmm cok teşekkürler
Suanda 15 dakika 8km hizla kostumBen geçen sene iki haftada 7 kilo vermiştim yürüyüşun çok faydası oluyo canım bide yeşil çayın tabi kışın geri aldım :)
görürsün canm bende 60ların hayaliyle yaşıyorummmdarısı başıma 70 leri bi gorebilsem :)
öğlen yemeğim:yarım kase kuru fasulye,bir küçük kase yoğurtlu garnitürlü tavuk salatası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?