- 22 Ağustos 2016
- 552
- 1.455
- 113
- Konu Sahibi idilbilgeasya
-
Işte bu demek istediğim. Her şey değişti artık. Yaşananlar büyüttü bizleri. Ben de aşık olmaktan değil de evlenmekten korkuyorum mesela. Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum açıkçası. Ama o kalp çarpıntılarını hissetmek istiyorum. Bu tecrübe ve olgunlaşma ile de o kıpır kıpır haller tekrar yaşanacak mi bilemiyorum.Ben 29 yaşındayım nerdeyse 30 oldum sayılır o nedenle bende düşüncelerimi yazabilirim diye düşünüyorum.
Bu yaşıma kadar yaşadığım aşklarda inanılmaz yara aldım. Artık aşık olma düşüncesi bile bir külfet geliyor. Yeni biri yeni bir insan neredeyse hayal gibi bir şey.
Yalnız bunun sebebi yaşım değil yaşadıklarım . Yani eğer yine 29 yaşında olsaydım ve öncesinde bu kadar hayal kırıklığı yaşamasaydım kesinlikle aşık olmak isterdim diye düşünüyorum. Ama şimdi aşık olmak istemeyi bırak aşka düşmenin düşüncesi bile ürkütüyor beni esaret gibi geliyor aşk bana.
Kısacası sevil de sevme ağlama ağlat yoksa zehrolur bu tatlı hayat mottosuda düşünüyorum.
He tabi bende isterdim karşılıklı mutlu değer verdiğim değer gördüğüm kafamın rahat güvende ve huzur bulduğum bir aşk yaşamayı ama gerçek hayatta bunu bulmak maalesef çok ama çok zor aynı anda iki kişinin aynı ya da benzer seviyede aşık olması çok düşük ihtimal. E tabi bu da zamanla aşkın acı vermesine sebep oluyor.
Işte bu demek istediğim. Her şey değişti artık. Yaşananlar büyüttü bizleri. Ben de aşık olmaktan değil de evlenmekten korkuyorum mesela. Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum açıkçası. Ama o kalp çarpıntılarını hissetmek istiyorum. Bu tecrübe ve olgunlaşma ile de o kıpır kıpır haller tekrar yaşanacak mi bilemiyorum.
34 de eşime asık olmustumEn son 27 yaşında deli divane aşık oldum. Artık o çağlar geçti mi yani? Var mı 30'lardan sonra deli dolu aşk yaşayan? Ben bir daha aşık olamayacağım diye korkuyorum. O heyecanları çok özledim.
DÜZENLEME: Arkadaşlar, uzun uzun yazılan konular herkesi sıktığı için kısaca yazmak istedim ama anlamayanlar olmuş. "30' lu yaşlar geç" ana fikirli bir konu değil bu. "30'lardaki bir kadın çok tehlikelidir. Hem hâlâ çok güzeldir hem de artik çok daha akıllıdır." gibi bir söz vardır. "Artık çok daha akıllı olmak" bahsettiğim olay. Artık güvenmek, inanmak daha zor bizler için çünkü daha tecrübeliyiz. Pembe gözlüklerimizi çıkardık artık. Daha az fedakâr, daha çok benmerkezci olmaya başladık. Bunu 30'lara gelince anlayacaksınız. Artık evlendiğimizde peri masalı yaşamayacağımızı biliyoruz. Kötü niyetli erkekleri gözlerinden tanıyoruz mesela artık... İşte tüm bu mantıksal gelişim içerisinde deli dolu duygular yine yaşanabiliyor mu, yoksa daha ağır ilişkiler mi yaşanıyor, öğrenmek istediğim buydu. Tatlı tatlı cevaplar veren tüm hemcinslerime teşekkür ederim.
mesajınız dikkatimi çekti. bu konuda 2 türlü bakmak lazım. bir taraftan aman geç kaldım diye acele etmemek gerek ama diğer taraftan da doğru zamanı bekliyim diye treni kaçırmak da olası. 20 li yaşların başında aceleyle yanlış karar vermek de var ama 40 lara yaklaşıp halen bir adım yol gidememek de. hayat karşımıza her zaman fırsat sunmayabilir.Nilsu 26 yaşındasın. Nasıl 30larına yaklaştın28 yaşındayım. İki sene önce çevre baskısı sağolsun evde kaldım bilmem ne aman herşeye geç kaldım psikolojisindeydim. Şimdi dönüp bakıyorum. Manyakmışım ben daha 26 yaşında neler düşünmüşüm diyorum. Geçen konunu gördüm. Yeni tanışacağın adamla ocakta aileler tanışır diye düşünüyorsun. Sende de aman geç kalıyorum psikolojisi var galiba. Yanılıyor olabilirim. Ama şayet öyleyse, aman diyeyim. Dikkat et. Daha çok gençsin (genciz). Vereceğin bir kararda sakın yaş geçiyor diye düşünme. Bunu ben de kendime hatırlatıp duruyorum. Yukarlarda çok güzel bir post var. Herkesin kendi zamanı var diye.
+1aşk yaşla değil karşına çıkanlarla alakalı. aşık olabileceğin biri çıkarsa olursun da tabi karşındakinin de sana aşık olması gerekir ki bu zor oluyor. karşılıklı aşk zor tek taraflısı da sadece hayal kırıklığı olur.
O deli divane his de pek matah bişey değil ki. Mantıkla sevmek daha güzel.Kendi adıma konuşayım.
Sevgi evet ama küçük yaştaki gibi deli divane aşk pek olmuyor. Mantık ağır basıyor. Özellikle kadınlarda.
Kesinlikle öyleO deli divane his de pek matah bişey değil ki. Mantıkla sevmek daha güzel.
E siz tren kaçırmamak dediğiniz anda geç kalma olgusu doğuyor zatenmesajınız dikkatimi çekti. bu konuda 2 türlü bakmak lazım. bir taraftan aman geç kaldım diye acele etmemek gerek ama diğer taraftan da doğru zamanı bekliyim diye treni kaçırmak da olası. 20 li yaşların başında aceleyle yanlış karar vermek de var ama 40 lara yaklaşıp halen bir adım yol gidememek de. hayat karşımıza her zaman fırsat sunmayabilir.
Evet var. 35'te asik oldum. 37'de evlendim. 39'da bebek geliyor insallah
30 lu yaşlarımda tamda bu anlattığın gibiydim ve deli gibi aşık olup evlendimEn son 27 yaşında deli divane aşık oldum. Artık o çağlar geçti mi yani? Var mı 30'lardan sonra deli dolu aşk yaşayan? Ben bir daha aşık olamayacağım diye korkuyorum. O heyecanları çok özledim.
DÜZENLEME: Arkadaşlar, uzun uzun yazılan konular herkesi sıktığı için kısaca yazmak istedim ama anlamayanlar olmuş. "30' lu yaşlar geç" ana fikirli bir konu değil bu. "30'lardaki bir kadın çok tehlikelidir. Hem hâlâ çok güzeldir hem de artik çok daha akıllıdır." gibi bir söz vardır. "Artık çok daha akıllı olmak" bahsettiğim olay. Artık güvenmek, inanmak daha zor bizler için çünkü daha tecrübeliyiz. Pembe gözlüklerimizi çıkardık artık. Daha az fedakâr, daha çok benmerkezci olmaya başladık. Bunu 30'lara gelince anlayacaksınız. Artık evlendiğimizde peri masalı yaşamayacağımızı biliyoruz. Kötü niyetli erkekleri gözlerinden tanıyoruz mesela artık... İşte tüm bu mantıksal gelişim içerisinde deli dolu duygular yine yaşanabiliyor mu, yoksa daha ağır ilişkiler mi yaşanıyor, öğrenmek istediğim buydu. Tatlı tatlı cevaplar veren tüm hemcinslerime teşekkür ederim.
31 yaşındayim eşimle tekrar fırtınalı aşkı bu yaşta aynı kafayla yaşardım olay yaş değil tecrübe.Bir şey yaşarsın hamsin, pişersin ve yanarsın.Yaşin kaç olursa olsun bu değişmez yasamadan geç kalınmaz tecrübe edinilmezEn son 27 yaşında deli divane aşık oldum. Artık o çağlar geçti mi yani? Var mı 30'lardan sonra deli dolu aşk yaşayan? Ben bir daha aşık olamayacağım diye korkuyorum. O heyecanları çok özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?